reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie moje LEJDIS !!!
Ewa Tobie kochana musze jednak pogratulowac determinacji i działania !! Brawo kobieto - niech ten twój szanowny małzowina sie wezmie do jakiejś roboty- jak nie chce łozyc na Ciebie (choc to przykre) to niech chociaz na dzieciaczki zarabia. W końcu ma w domciu 2 piekne księzniczki, które warte są największych poświęceń !!! Tak to juz jest czasem na tym swiecie, że to baba musi miec jaja w związku - no coż .... Brawo Ewcia, i nie trac wiary i zapału.

Witaj z powrotem Basiu, miło Cię widzieć szczęśliwą i zadowoloną po urlopie :tak::-) ufff, co do łożenia... ja pakuję wszystkie pieniądze w dom i dzieci, on tam niby pieniądze ma tylko gdzie one idą to cholera wie. A ja potem sobie w brodę pluję, bo na to mi brakuje czy na to... zostało mi z pensji piątkowej 225 zł, a to idzie na szczepionkę i lekarza... i po pensji :-:)-(
on zlikwidował działalność i ja musiałam zareagować aby coś zrobił w kierunku poprawy naszej opłakanej sytuacji zyciowej. Dzwoonił przed chwilką jedzie juz do domu, zobaczymy co wywojował.

Przejazdem byliśmy w Kielcach - -o dziwo nie wiało jak w kieleckim :-D:-D:-D

Buziole dla Was - fajnie, że już jestem z Wami spowrotem !!

Wczoraj u nas był wybitnie gorrrąco... dziś za to jest paskudnie :-( najlepiej zaszyć się pod kołderką i spać. Ale jak ??? :sorry2::sorry2: za dużo mam na głowie :-(

PS najbardziej wieje na dworcu ;-) kieleckim :-D;-)

reklama
Hej...

Ewunia trzymam kciuki żeby m dostał pracę!
Basiu witaj- ale mieliście atrakcji- super!:-)
Lilka biedne te Twoje cycuchy :sorry2:;-)
Kasia widzę że Ola ma bardzo oryginalne zabawy- coś mają wspólnego z Bartem :-p:-)

My byliśmy na spacero-zakupach, już wróciliśmy bo pada :dry: auto mamy jutro dac do mechanika na 8 rano... cekawe ile będzie naprawa kosztowac- nasze auto to skarbonka! :dry:
Idę na inne wątki i zaraz zabieram się za obiad...

Ewunia trzymam kciuki za nowa prace Twojego M:tak:
Basiu,hellloooo,swietnie spedziliscie weekend,echhh,czekam na foteczki,a jak;-)
Darunia mam nadzieje,ze naprawa Was duzo nie wyniesie,somochod to skarbonka,fakt!!!!!;-):tak:

Pospalam sobie z Marynia 1.5h,teraz szykuje nas na spacerek,pranko wstawilam,pogoda suuuper:tak:
Milego dzionka:-)

Basia fajnie że wyjazd udany :-)
Ewunia mam nadzieję że twój stary to rozsiądzie się na kanapie po powrocie i będzie miał w czym wybierać z tych ofert i rozmów
U mnie nadal komputery nie działają jak potrzeba ale cóż , może je jurto ktos uratuje :-)

witam witam
ledwie przebrnęłam:sorry2:

widze że sporo się działo:szok: nawet nie wiem co już której napisać, jedno zapamiętałam
Lila oj biedne te twoje cycuchy:sorry2:
a my dziś znowu cały dzień same, pogoda się popsuła, m do późna w biurze , i do tego na szkolenie do Warszawy jedzie na dwa dni:dry: a zraz potem do Gliwic na mecz:dry: a wogóle to mam podły humor:dry: wczoraj pojechalisy wieczorem z m na zakupy i zostawiliśmy ponad 400 zł w supermarkecie, nie wiem jak my to robimy:confused::confused: ach życ się nie chce normalnie:-( chyba mam doła:-:)-(

Ula teraz chodzę tylko po pierdółki do żarcia , na kanapki , i na te duperelki leci 100 zaraz , takie życie :-)
Leci 100 za 100 jak szalone

No kasa jak szalona ucieka, Ł ostatnio z konta przyniósł 500 zł i wczoraj się pyta tam zostało z 200 zł a ja na to :szok: zostało 25 zł... no a praktycznie nic nie kupiliśmy- samo jedzienie bo na bluze miałam... ehhh

Mi Bart właśnie usypia- chyba ;-) wątróbka się pitrasi, dyszcz pada... Ł w pracy, ehhh jakoś tak nudno...

reklama
Do góry