reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie moje LEJDIS !!!
Ewa Tobie kochana musze jednak pogratulowac determinacji i działania !! Brawo kobieto - niech ten twój szanowny małzowina sie wezmie do jakiejś roboty- jak nie chce łozyc na Ciebie (choc to przykre) to niech chociaz na dzieciaczki zarabia. W końcu ma w domciu 2 piekne księzniczki, które warte są największych poświęceń !!! Tak to juz jest czasem na tym swiecie, że to baba musi miec jaja w związku - no coż .... Brawo Ewcia, i nie trac wiary i zapału.

Witaj z powrotem Basiu, miło Cię widzieć szczęśliwą i zadowoloną po urlopie :tak::-) ufff, co do łożenia... ja pakuję wszystkie pieniądze w dom i dzieci, on tam niby pieniądze ma tylko gdzie one idą to cholera wie. A ja potem sobie w brodę pluję, bo na to mi brakuje czy na to... zostało mi z pensji piątkowej 225 zł, a to idzie na szczepionkę i lekarza... i po pensji :-:)-(
on zlikwidował działalność i ja musiałam zareagować aby coś zrobił w kierunku poprawy naszej opłakanej sytuacji zyciowej. Dzwoonił przed chwilką jedzie juz do domu, zobaczymy co wywojował.

Przejazdem byliśmy w Kielcach - -o dziwo nie wiało jak w kieleckim :-D:-D:-D

Buziole dla Was - fajnie, że już jestem z Wami spowrotem !!

Wczoraj u nas był wybitnie gorrrąco... dziś za to jest paskudnie :-( najlepiej zaszyć się pod kołderką i spać. Ale jak ??? :sorry2::sorry2: za dużo mam na głowie :-(

PS najbardziej wieje na dworcu ;-) kieleckim :-D;-)

reklama
Hej...

Ewunia trzymam kciuki żeby m dostał pracę!
Basiu witaj- ale mieliście atrakcji- super!:-)
Lilka biedne te Twoje cycuchy :sorry2:;-)
Kasia widzę że Ola ma bardzo oryginalne zabawy- coś mają wspólnego z Bartem :-p:-)

My byliśmy na spacero-zakupach, już wróciliśmy bo pada :dry: auto mamy jutro dac do mechanika na 8 rano... cekawe ile będzie naprawa kosztowac- nasze auto to skarbonka! :dry:
Idę na inne wątki i zaraz zabieram się za obiad...

Ewunia trzymam kciuki za nowa prace Twojego M:tak:
Basiu,hellloooo,swietnie spedziliscie weekend,echhh,czekam na foteczki,a jak;-)
Darunia mam nadzieje,ze naprawa Was duzo nie wyniesie,somochod to skarbonka,fakt!!!!!;-):tak:

Pospalam sobie z Marynia 1.5h,teraz szykuje nas na spacerek,pranko wstawilam,pogoda suuuper:tak:
Milego dzionka:-)

Basia fajnie że wyjazd udany :-)
Ewunia mam nadzieję że twój stary to rozsiądzie się na kanapie po powrocie i będzie miał w czym wybierać z tych ofert i rozmów
U mnie nadal komputery nie działają jak potrzeba ale cóż , może je jurto ktos uratuje :-)

witam witam
ledwie przebrnęłam:sorry2:

widze że sporo się działo:szok: nawet nie wiem co już której napisać, jedno zapamiętałam
Lila oj biedne te twoje cycuchy:sorry2:
a my dziś znowu cały dzień same, pogoda się popsuła, m do późna w biurze , i do tego na szkolenie do Warszawy jedzie na dwa dni:dry: a zraz potem do Gliwic na mecz:dry: a wogóle to mam podły humor:dry: wczoraj pojechalisy wieczorem z m na zakupy i zostawiliśmy ponad 400 zł w supermarkecie, nie wiem jak my to robimy:confused::confused: ach życ się nie chce normalnie:-( chyba mam doła:-:)-(

Ula teraz chodzę tylko po pierdółki do żarcia , na kanapki , i na te duperelki leci 100 zaraz , takie życie :-)
Leci 100 za 100 jak szalone

No kasa jak szalona ucieka, Ł ostatnio z konta przyniósł 500 zł i wczoraj się pyta tam zostało z 200 zł a ja na to :szok: zostało 25 zł... no a praktycznie nic nie kupiliśmy- samo jedzienie bo na bluze miałam... ehhh

Mi Bart właśnie usypia- chyba ;-) wątróbka się pitrasi, dyszcz pada... Ł w pracy, ehhh jakoś tak nudno...

reklama
Do góry