reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Z nudów właczyłam sobie nawigacje i wspominając o kawie i odwiedzinach:-D w subie bede niemal przez cała południowa Polskę pędzieć. Oto lista moich miast przelotowych:-D
Wrocław-Opola-Katowice-Bytom-Czeladź- Dąbrowa Górnicza- Sosnowiec-Olkusz-Kraków-Bochnia-Brzesko-Tarnów-Jasło- Krosno i niemal do samego Sanoka jadę:-D ciekawe w sumie ile Was po drodze bym spotkała:-D

reklama
Hej dziewczyny!:-)
A ja wlasnie po obiadku z siorka:-)Dla Mai ugotowalam prawie to samo,tak jak dla nas-bo pediatra wczoraj powiedziala,ze juz tak mozna.Teraz spi,a jak wstanie,zje to wychodzimy na dworek-choc pochmurno i co jakis czas pada.
Buziale!

Z nudów właczyłam sobie nawigacje i wspominając o kawie i odwiedzinach:-D w subie bede niemal przez cała południowa Polskę pędzieć. Oto lista moich miast przelotowych:-D
Wrocław-Opola-Katowice-Bytom-Czeladź- Dąbrowa Górnicza- Sosnowiec-Olkusz-Kraków-Bochnia-Brzesko-Tarnów-Jasło- Krosno i niemal do samego Sanoka jadę:-D ciekawe w sumie ile Was po drodze bym spotkała:-D

Ja, ja... ja tam jestem w srodku:-)zapraszam!

Mnie, mnie! I jak nie wpadniesz to się obrażę! :-p:-);-)

Oj tak Kasiu tu knajpki są fajne, lecz drogie raz poszliśmy z Łukaszem do knajpy i zamówiliśmy 2 piwka babka nam przynosi rachunek- 22zł :szok: to na drugi raz poszliśmy do innego ogródka który wyglądał mniej atrakcyjnie od poprzedniego zamówiliśmy w sumie 4 piwa a rachunek nam wystawili 60 zł- to był nasz ostatni wypad- teraz jak już idziemy to sprawdzamy po ile BRO :-)

Super że Majka już takie jedzonko je ;-)

O proszę jaki odzew:-D:-D dobrze się zastanówicie czy napewno na to gotowe jesteście:-D:-D a jak się tak kawy po drodze opije to 3 dni bez snu murowane:-D:-D

To jestem pierwsza :-D :-D :-D

Witajcie :-)

U nas tez dzis raz pochmurno, raz slonko i tak na zmiane, rano dosc dlugo padalo :tak: Olcia za to spala pieknie i wstala zeby tatusia odprowadzic do drzwi ;-) Teraz jest juz po obiadku, zaraz pewnie zacznie marudzic na kolejna drzemke. Bede miala czas dla siebie :-D Rano troche pobuszowalam po mieszkanku i jakos lsni :-) Obiadek tez jakis wyczaruje - dzis rybka - wspomnienie morza :-p Jakos leci ten dzien :sorry2:
Do milego! :-)

reklama
Do góry