reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Z nudów właczyłam sobie nawigacje i wspominając o kawie i odwiedzinach:-D w subie bede niemal przez cała południowa Polskę pędzieć. Oto lista moich miast przelotowych:-D
Wrocław-Opola-Katowice-Bytom-Czeladź- Dąbrowa Górnicza- Sosnowiec-Olkusz-Kraków-Bochnia-Brzesko-Tarnów-Jasło- Krosno i niemal do samego Sanoka jadę:-D ciekawe w sumie ile Was po drodze bym spotkała:-D

reklama
Hej dziewczyny!:-)
A ja wlasnie po obiadku z siorka:-)Dla Mai ugotowalam prawie to samo,tak jak dla nas-bo pediatra wczoraj powiedziala,ze juz tak mozna.Teraz spi,a jak wstanie,zje to wychodzimy na dworek-choc pochmurno i co jakis czas pada.
Buziale!

Z nudów właczyłam sobie nawigacje i wspominając o kawie i odwiedzinach:-D w subie bede niemal przez cała południowa Polskę pędzieć. Oto lista moich miast przelotowych:-D
Wrocław-Opola-Katowice-Bytom-Czeladź- Dąbrowa Górnicza- Sosnowiec-Olkusz-Kraków-Bochnia-Brzesko-Tarnów-Jasło- Krosno i niemal do samego Sanoka jadę:-D ciekawe w sumie ile Was po drodze bym spotkała:-D

Ja, ja... ja tam jestem w srodku:-)zapraszam!

Mnie, mnie! I jak nie wpadniesz to się obrażę! :-p:-);-)

Oj tak Kasiu tu knajpki są fajne, lecz drogie raz poszliśmy z Łukaszem do knajpy i zamówiliśmy 2 piwka babka nam przynosi rachunek- 22zł :szok: to na drugi raz poszliśmy do innego ogródka który wyglądał mniej atrakcyjnie od poprzedniego zamówiliśmy w sumie 4 piwa a rachunek nam wystawili 60 zł- to był nasz ostatni wypad- teraz jak już idziemy to sprawdzamy po ile BRO :-)

Super że Majka już takie jedzonko je ;-)

O proszę jaki odzew:-D:-D dobrze się zastanówicie czy napewno na to gotowe jesteście:-D:-D a jak się tak kawy po drodze opije to 3 dni bez snu murowane:-D:-D

To jestem pierwsza :-D :-D :-D

Witajcie :-)

U nas tez dzis raz pochmurno, raz slonko i tak na zmiane, rano dosc dlugo padalo :tak: Olcia za to spala pieknie i wstala zeby tatusia odprowadzic do drzwi ;-) Teraz jest juz po obiadku, zaraz pewnie zacznie marudzic na kolejna drzemke. Bede miala czas dla siebie :-D Rano troche pobuszowalam po mieszkanku i jakos lsni :-) Obiadek tez jakis wyczaruje - dzis rybka - wspomnienie morza :-p Jakos leci ten dzien :sorry2:
Do milego! :-)

reklama
Do góry