reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzieki dziewczynki , klikam z pracki :-D:-D:-D
Nie mam czasu bo kolegi nie ma i się spierdzielił serwer i w ogóle pierdelety w tej pracy.
Ewuńcia trzymaj się kochana , aj , nie masz łatwo wytrzymać ze starym i teściówka bigbitówka.
Daruunia mam nadzieję że sobie kupisz coś ekstra :-D
Pa kochane , do później:-D :-D:-D

reklama
Witam:-) Korzystam z chwili. Kuba lezy w łóżeczku i gada do siebie, Kacper pojechał na plażę. U mnie wszystko ok. Goście, goście i jeszcze raz goście:-D:-D:-D Pogoda dopisuje. wczoraj plażowaliśmy sobie. Chłopcy wyszaleli się na maxa:tak::tak:

Ewunia oj masz Ty się i z M i z teściówką. nie wiem co Ci doradzić, zwłaszcza jeśli chodzi o męża. Ciężki typ człowieka. Ale tak być nie moze, że siedzi w domu i nic nie robi. Współczuję

Kasia i skończyłasię laba. Najgorsze będę pierwsze kilka dni, ale jak Cię znam to szybko wpadniesz w rytm pracy. Zajrzysz do nas na BB się zrelaksujesz, naładujesz akumulatorki;-);-);-)

Daria mam nadzieję, że udąło Ci kupić wymarzoną bluzę. Czekam na foteczkę. Nie odebralam telefonu od Ciebie bo akurat mieiśmy grilla i leżał sobie w domku, a jak zobaczyłam, że dzwoniłaś to już była późna godzina na pogaduszki;-):-):-)

Marlenko na fotkę Twojej nowej fryzurki też czekam:tak::tak: Oj mnie też fryzjer prosi, żebym go w końcu odwiedziła:-D:-D.

Ula trzymam kciuki za rozwój interesu. Obys miała jak najwięcej zamówień. Sliczności które robisz na pewno będa znajdowały nabywców:tak::tak::tak:

Witajcie!

Ewcia Ty to masz urwaanie głowy- ale mam nadzieje że mąż będzie miał pracę! Kurcze fajnie by było bo i by kaski było więcej i byś mogła coś sobie kupic od czasu do czasu :tak:;-)

Agusia ale Ty masz dobrze z tym morzem....

Kasaiu Ty pewnie już do domku jedziesz co? :-)

Ula ale ty masz dobrze ze swpim Zuzolem! ;-)

Jola masz rację z tym sprzątaniem, pozniej jak wrócicie to tylko Ci pranko zostanie :-)

Patyk mam nadzieje że szybko zakończy się ten remont... no bo ile można? :happy2:

Marlenka fajnie z tym fryzjerem masz!

No to wróciłam z miasta kupiłam sobie bluzę!!!! Jest mega zaj...sta! :-) Jak wróciłam do domku, to Ł już nie było bo pojechał z Bartem do teściów, więc miając wolną chatę, posprzątałam całe mieszkanko, a łazienkę to już tak generalnie, no i zrobiłam sałatkę, zakupy i teraz siedzę na bb i przed chwilą dzwonił Ł że za godzinę podejdzie do mnie i p0ojedziemy do kina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ależ się cieszę przeogromnie! Idziemy na "Kac Vegas" słyszałam że to dobry film ;-):-)
A i jeszcze jedna niespodzianka mnie dzisiaj spotkała... mama zadzwoniła i powiedziała że w związku z tym że mój tata przeszedł na emertyturę to dostał tam wynagrodzenie i przelali nam na konto 1000zł :-) super, przynajmniej cos sobie kupimy za tą kaskę, wiem że Ł musi kupic kurtkę na zime i Bartowi buciki trzeba i ja bym chciała spodnie no i do fryzjera isc.... i po kasce będzie :-D no i wogóle mam dobry humor! Fajnie tak od poniedziałku, może cały tydzień taki wesoły będzie :-)

No nic kochane idę na inne wątki!

Witajcie Kobitki :tak:

Ewunia - ale Ty bidulko masz z mężem i teściową :baffled: wspólczuje... Ale m musisz zmobilizować, bo przecież ileż można w domu siedzieć??? Za coś trzeba żyć, nie? A przy dwójce maluchów chyba łatwo nie jest... Ciesze sie ze m idzie na rozmowy :tak:
Ula - ale Zuzia daje Ci pospać pięęęęknie :-) i jeszcze masz czas na robótki reczne :-)
Agusia - to Twoje morze :-p:zawstydzona/y:;-)i plażowanie... mmm niby miałam niedawno, a mam wrażenie że wieki temu ;-)
Daruuunia - gratuluje zakupu :-D

No my już od dziś w domku :-) Nie ma to jak na własnych śmieciach :-D Mała chyba też się stęskniła bo biegała i krzyczała po całym mieszkanku ;-) No i zasnąć miała problemy :zawstydzona/y: Ja dzis od rana rozpakowywanie, sprzatanie, pranie itd, jak to po powrocie ;-) Poprałam tapicerke z wózka, krzesełka do karmienia i fotelika, bo juz wolaly o pomste do nieba :-D Teraz relaks na bb ;-) i pewnie jakas mala kawka :tak: M dzis w delegacji, w krakowie, nie widzielismy sie tydzien - chyba sie na niego rzuce jak wroci, tak sie stesknilam :-D

Milego popoludnia :-)

No ja już z pracy , nie było tak źle tylko popsuł się serwer i naprawiałam kompa z kolegą przez telefon ( jutro będzie ciąg dalszy zmagań).
Ewunia dobrze ,że znalazłaś oferty dla swojego leniuszka.:-Dmoż jutro będzicie świętować nową pracę - trzymam kciuki:-)
Daruunia a ty się zajmujesz głupotami i sprzątasz zamiast wstawić zdjęcie nowej bluzy.
Miłego wieczorku z Ł w kinie :-D

Daruunia a ty się zajmujesz głupotami i sprzątasz zamiast wstawić zdjęcie nowej bluzy.
:-D:-D:-D wkleję, tylko że później ;-)

Miłego wieczorku z Ł w kinie :-D

Ehhh no i chyba nie pojdziemy do kina, już Ł po mnie jechał gdy nagle zadzwonił że coś się z autem stało (ZNOWU) i stoi i naprawia... no a ja jak głupia siedzę i czekam... nie widomo na co... a Bart jeszcze u teściów, ciekawe jak go odbierzemy :confused::dry:

Mam nadzieję , że bryka naprawiona a ty już śmigasz z Ł do kina :-)

Śmigałam, śmigałam, ale bryka znowu sie zepsuła i dojechaliśmy do centrup i lipton... z powrotem do domu z pikającą kontrolką, jutro trzeba do naprawy go dac, dzisiaj miejsc w serwisie nie było... ot takie mam szczęscie... :dry:

Lecę kapac Tutka ;-)

reklama
Ciao Kobietki!

Wojtek już śpi bo jedyną drzemkę miał od 8.00-11.00,
więc padł jak kawka!
T. dzwonił, że pójdzie dziś wytrzepać dywan
- taaa bo uwierzę, to niewiarygodne,
że w ogóle w padł na coś takiego!!!
Pewnie się okaże, że w rezultacie będzie to
odkładał do końca tygodnia i potem już nie zdąży!

No ja już z pracy , nie było tak źle tylko popsuł się serwer i naprawiałam kompa z kolegą przez telefon ( jutro będzie ciąg dalszy zmagań).
Kasiau , to niezły informatyk z Ciebie!

Dauuunia - super, że dziś tyle niespodzianek,
oby to kino też wypaliło!

Ewa - trzymam kciuki za pracę męża :)

Joasiek - gorącego wieczoru z mężem! ;)

Moja Marysia jak tylko uslyszy prysznic leci odrazu do mnie ja sadzam ja w rowerek i zaczyna myc zeby,a ja biore prysznic

Marlenka Twoja Marynia to naprawdę przegrzeczna dziewczynka!!!
Mamusia chyba dobrze córunię wychowuje ;)

Do góry