reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzieki dziewczynki , klikam z pracki :-D:-D:-D
Nie mam czasu bo kolegi nie ma i się spierdzielił serwer i w ogóle pierdelety w tej pracy.
Ewuńcia trzymaj się kochana , aj , nie masz łatwo wytrzymać ze starym i teściówka bigbitówka.
Daruunia mam nadzieję że sobie kupisz coś ekstra :-D
Pa kochane , do później:-D :-D:-D

reklama
Witam:-) Korzystam z chwili. Kuba lezy w łóżeczku i gada do siebie, Kacper pojechał na plażę. U mnie wszystko ok. Goście, goście i jeszcze raz goście:-D:-D:-D Pogoda dopisuje. wczoraj plażowaliśmy sobie. Chłopcy wyszaleli się na maxa:tak::tak:

Ewunia oj masz Ty się i z M i z teściówką. nie wiem co Ci doradzić, zwłaszcza jeśli chodzi o męża. Ciężki typ człowieka. Ale tak być nie moze, że siedzi w domu i nic nie robi. Współczuję

Kasia i skończyłasię laba. Najgorsze będę pierwsze kilka dni, ale jak Cię znam to szybko wpadniesz w rytm pracy. Zajrzysz do nas na BB się zrelaksujesz, naładujesz akumulatorki;-);-);-)

Daria mam nadzieję, że udąło Ci kupić wymarzoną bluzę. Czekam na foteczkę. Nie odebralam telefonu od Ciebie bo akurat mieiśmy grilla i leżał sobie w domku, a jak zobaczyłam, że dzwoniłaś to już była późna godzina na pogaduszki;-):-):-)

Marlenko na fotkę Twojej nowej fryzurki też czekam:tak::tak: Oj mnie też fryzjer prosi, żebym go w końcu odwiedziła:-D:-D.

Ula trzymam kciuki za rozwój interesu. Obys miała jak najwięcej zamówień. Sliczności które robisz na pewno będa znajdowały nabywców:tak::tak::tak:

Witajcie!

Ewcia Ty to masz urwaanie głowy- ale mam nadzieje że mąż będzie miał pracę! Kurcze fajnie by było bo i by kaski było więcej i byś mogła coś sobie kupic od czasu do czasu :tak:;-)

Agusia ale Ty masz dobrze z tym morzem....

Kasaiu Ty pewnie już do domku jedziesz co? :-)

Ula ale ty masz dobrze ze swpim Zuzolem! ;-)

Jola masz rację z tym sprzątaniem, pozniej jak wrócicie to tylko Ci pranko zostanie :-)

Patyk mam nadzieje że szybko zakończy się ten remont... no bo ile można? :happy2:

Marlenka fajnie z tym fryzjerem masz!

No to wróciłam z miasta kupiłam sobie bluzę!!!! Jest mega zaj...sta! :-) Jak wróciłam do domku, to Ł już nie było bo pojechał z Bartem do teściów, więc miając wolną chatę, posprzątałam całe mieszkanko, a łazienkę to już tak generalnie, no i zrobiłam sałatkę, zakupy i teraz siedzę na bb i przed chwilą dzwonił Ł że za godzinę podejdzie do mnie i p0ojedziemy do kina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ależ się cieszę przeogromnie! Idziemy na "Kac Vegas" słyszałam że to dobry film ;-):-)
A i jeszcze jedna niespodzianka mnie dzisiaj spotkała... mama zadzwoniła i powiedziała że w związku z tym że mój tata przeszedł na emertyturę to dostał tam wynagrodzenie i przelali nam na konto 1000zł :-) super, przynajmniej cos sobie kupimy za tą kaskę, wiem że Ł musi kupic kurtkę na zime i Bartowi buciki trzeba i ja bym chciała spodnie no i do fryzjera isc.... i po kasce będzie :-D no i wogóle mam dobry humor! Fajnie tak od poniedziałku, może cały tydzień taki wesoły będzie :-)

No nic kochane idę na inne wątki!

Witajcie Kobitki :tak:

Ewunia - ale Ty bidulko masz z mężem i teściową :baffled: wspólczuje... Ale m musisz zmobilizować, bo przecież ileż można w domu siedzieć??? Za coś trzeba żyć, nie? A przy dwójce maluchów chyba łatwo nie jest... Ciesze sie ze m idzie na rozmowy :tak:
Ula - ale Zuzia daje Ci pospać pięęęęknie :-) i jeszcze masz czas na robótki reczne :-)
Agusia - to Twoje morze :-p:zawstydzona/y:;-)i plażowanie... mmm niby miałam niedawno, a mam wrażenie że wieki temu ;-)
Daruuunia - gratuluje zakupu :-D

No my już od dziś w domku :-) Nie ma to jak na własnych śmieciach :-D Mała chyba też się stęskniła bo biegała i krzyczała po całym mieszkanku ;-) No i zasnąć miała problemy :zawstydzona/y: Ja dzis od rana rozpakowywanie, sprzatanie, pranie itd, jak to po powrocie ;-) Poprałam tapicerke z wózka, krzesełka do karmienia i fotelika, bo juz wolaly o pomste do nieba :-D Teraz relaks na bb ;-) i pewnie jakas mala kawka :tak: M dzis w delegacji, w krakowie, nie widzielismy sie tydzien - chyba sie na niego rzuce jak wroci, tak sie stesknilam :-D

Milego popoludnia :-)

No ja już z pracy , nie było tak źle tylko popsuł się serwer i naprawiałam kompa z kolegą przez telefon ( jutro będzie ciąg dalszy zmagań).
Ewunia dobrze ,że znalazłaś oferty dla swojego leniuszka.:-Dmoż jutro będzicie świętować nową pracę - trzymam kciuki:-)
Daruunia a ty się zajmujesz głupotami i sprzątasz zamiast wstawić zdjęcie nowej bluzy.
Miłego wieczorku z Ł w kinie :-D

Daruunia a ty się zajmujesz głupotami i sprzątasz zamiast wstawić zdjęcie nowej bluzy.
:-D:-D:-D wkleję, tylko że później ;-)

Miłego wieczorku z Ł w kinie :-D

Ehhh no i chyba nie pojdziemy do kina, już Ł po mnie jechał gdy nagle zadzwonił że coś się z autem stało (ZNOWU) i stoi i naprawia... no a ja jak głupia siedzę i czekam... nie widomo na co... a Bart jeszcze u teściów, ciekawe jak go odbierzemy :confused::dry:

Mam nadzieję , że bryka naprawiona a ty już śmigasz z Ł do kina :-)

Śmigałam, śmigałam, ale bryka znowu sie zepsuła i dojechaliśmy do centrup i lipton... z powrotem do domu z pikającą kontrolką, jutro trzeba do naprawy go dac, dzisiaj miejsc w serwisie nie było... ot takie mam szczęscie... :dry:

Lecę kapac Tutka ;-)

reklama
Ciao Kobietki!

Wojtek już śpi bo jedyną drzemkę miał od 8.00-11.00,
więc padł jak kawka!
T. dzwonił, że pójdzie dziś wytrzepać dywan
- taaa bo uwierzę, to niewiarygodne,
że w ogóle w padł na coś takiego!!!
Pewnie się okaże, że w rezultacie będzie to
odkładał do końca tygodnia i potem już nie zdąży!

No ja już z pracy , nie było tak źle tylko popsuł się serwer i naprawiałam kompa z kolegą przez telefon ( jutro będzie ciąg dalszy zmagań).
Kasiau , to niezły informatyk z Ciebie!

Dauuunia - super, że dziś tyle niespodzianek,
oby to kino też wypaliło!

Ewa - trzymam kciuki za pracę męża :)

Joasiek - gorącego wieczoru z mężem! ;)

Moja Marysia jak tylko uslyszy prysznic leci odrazu do mnie ja sadzam ja w rowerek i zaczyna myc zeby,a ja biore prysznic

Marlenka Twoja Marynia to naprawdę przegrzeczna dziewczynka!!!
Mamusia chyba dobrze córunię wychowuje ;)

Do góry