Witajcie!
Ewcia Ty to masz urwaanie głowy- ale mam nadzieje że mąż będzie miał pracę! Kurcze fajnie by było bo i by kaski było więcej i byś mogła coś sobie kupic od czasu do czasu
;-)
Agusia ale Ty masz dobrze z tym morzem....
Kasaiu Ty pewnie już do domku jedziesz co? :-)
Ula ale ty masz dobrze ze swpim Zuzolem! ;-)
Jola masz rację z tym sprzątaniem, pozniej jak wrócicie to tylko Ci pranko zostanie :-)
Patyk mam nadzieje że szybko zakończy się ten remont... no bo ile można?
Marlenka fajnie z tym fryzjerem masz!
No to wróciłam z miasta kupiłam sobie bluzę!!!! Jest mega zaj...sta! :-) Jak wróciłam do domku, to Ł już nie było bo pojechał z Bartem do teściów, więc miając wolną chatę, posprzątałam całe mieszkanko, a łazienkę to już tak generalnie, no i zrobiłam sałatkę, zakupy i teraz siedzę na bb i przed chwilą dzwonił Ł że za godzinę podejdzie do mnie i p0ojedziemy do kina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ależ się cieszę przeogromnie! Idziemy na "Kac Vegas" słyszałam że to dobry film ;-):-)
A i jeszcze jedna niespodzianka mnie dzisiaj spotkała... mama zadzwoniła i powiedziała że w związku z tym że mój tata przeszedł na emertyturę to dostał tam wynagrodzenie i przelali nam na konto 1000zł :-) super, przynajmniej cos sobie kupimy za tą kaskę, wiem że Ł musi kupic kurtkę na zime i Bartowi buciki trzeba i ja bym chciała spodnie no i do fryzjera isc.... i po kasce będzie
no i wogóle mam dobry humor! Fajnie tak od poniedziałku, może cały tydzień taki wesoły będzie :-)
No nic kochane idę na inne wątki!