reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie...
U nas lepiej, bylismy we trójkę w kościele, ale Bart w trakcie msz zrobił kupsko- dobrze, że blisko mieszkamy- po drugiej stronie ulicy ;-)
Teraz jesteśmy teściów, a ja sama z Łukaszem pojechaliśmy na spacer do takiego misteczka obok, bylismy nad rzeką, na obiedzie, na lodach ;-):-) suuuuper, a babcia zajęła się Bartem ;-)
Teraz wróciliśmy już do teściów no i idę na kawkę ;-)

Agusia dzwoniłam wczoraj do Ciebie, ale podobnie jak ja wcześniej nie odbierałaś- pewnie byłaś zajęta gośćmi ;-)

reklama
Nie znam się , jakims pudrem
czyli rozjasniacz:tak:za jakis czas dobrze bedzie jak zrobisz sobie plukanke,bo wlosy rozjasnione szybko sie utleniaja i robia sie duzo ciemniejsze:tak:
Mata fotki beda;-)
Ewa kup sobie dresy:tak:
Darunia widze,ze milo spedzilas dzionek z M:tak:
Mejdia 3000km???
Musze kupic kilka rzeczy Marysi,dzisiaj zobaczylam,ze ze wszystkiego zaczyna wyrastac,dzionek fajnie spedzony,Kosciolek,spacer,zakupy,teraz juz jestem w domku,Marysia zasnela:tak:

Ostatnia edycja:
Marlenka, no dobra dresy, ale zawsze nie będę w nch chodzić, Ani też nie ochrzczę w dresach babo szalona :-D:-D cholera, nie stać mnie, aby sobie coś kupić, bo nawet ubranie, w którym chrzciłam Julkę jest za duże :angry: a tu dom tylko czeka aby coś dokupić, a najgorsze że wszystko na mojej głowie. Ale musze coś wymyśleć!!! :tak:

Daruniu, Tobie to dobrze , poprawiło Ci się z Ł, a ja mojemu zrobiłam awanturę i wygarnęłam w końcu, co o nim myślę nierobie pieprzonym!!! siedzi w domu, rządzi mną jak służącą, cały czas słyszę trzeba zrobić to trzeba zrobić tamto, w końcu mu mówię jak ci coś nie pasuje to zakasaj rękawy i zap....alaj i sprzątaj jak ci nie pasuje. A dziś moja mama dzwoni z zaproszeniem do siebie, a on mówi że nie pojedzie bo on jest zmęczony i chce mu się spać.. opierdzieliłam go tak fest, wygarnęłam, co myślę... cholera być zmęczonym nicnierobieniem!!!??? ja już mam go dość już jest nie do zniesienia i wcale się nie kwapi aby sobie robotę znaleźć. i co ja mam z takim debilem robić? zabić tylko!!!

alem się wyżaliła, trochę mi ulżyło

Witam z ranka !
Wszyscy do pracy wybyli, a my z Wojtkiem znów sami.

Marlenka - 300 km ! hi hi - mała pomyłka!

Ewunia - a może znajdziesz jakąś tanią krawcową w okolicy,
to byś sobie przerobiła parę rzeczy, zwęzić to nie problem!
A i dobrze, że pogoniłaś męża, tylko żeby to coś dało!!!

Kasiau - bezproblemowej adaptacji w pracy

Dzień dobry Kochane-

Ewunia to co ten Twój szanowny mąż sobie wybraża? :wściekła/y: mam nadzieje że uda Ci sie go szybnko zmobilizowac do jakiegoś działania! Bo teraz wychodzi że masz trójkę małych dzieci :dry:

Kasiu! Kochana a Ty pewnie szykujesz się do roboty! Och moja droga napewno nie będzie tak źle ;-) trzymam kciuki!

Marlenka zdjęcie zdjęcie chcemy od fryzjera- a ja miałam sie zapisac do fryzjera na dzisiaj a zapomniałam :zawstydzona/y: muszę już isc w tym tygodniu bo wyglądam jak strach na wróble... :sorry2:

U nas nocka kiepska, skończyło się na tym że Bart wylądował u mnie w łóżku, a Ł na podłodze... :sorry2: ja nie wiem dlaczego on tak się budzi w nocy, a przecież już tak ładnie sypiał- nie wiecie co może byc tego przyczyną? Bo napewno to nie ząbki... :dry:

Ł teraz jest u lekarza, coś mu się z paluchem stało i polaazł, może potem pojadę sama do miasta po tą bluzę- no zobaczymy... ale bardzo bym chciała ;-)

No nic to pije dalej kawkę i wczytuje się w bb :-) mam nadzieje że zaraz ktoś tu się pojawi :-)
Miłego dnia!

No to ja Darunia jestem :-p

Ewunia brawo, tak trzymaj :tak: co ten leniuch sobie mysli :angry::angry::angry:

I ja mam znów koszmarne nocki, małą się budzi po sto razy, ale u nas to raczej ząbki, bo 2 prześwitują i kilka dni i po sprawie powinno być, ale jak wyjdą te zębolce a ona dalej tak będzie świrować, to chyba będę próbowała ją odstawić nieco od cyca, może wtedy lepiej zacznie spać...
do tego tak rozrabia, że sił nie mam do niej... dobrze, że dzis chłodniej, to będziemy siedzieć na dworku, może odsapnę trochę, bo w domu to urwanie głowy z nią :sorry2:

Marlenka - 300 km ! hi hi - mała pomyłka!
;-):-D

Darunia mam nadzieje,ze kupisz sobie bluze;-)co do wstawania Bartusia w nocy,hmmm moja Marys tez sie obudzila,plakala wiec w polowie nocy spala juz ze mna,nie wiem co sie dzieje:cool2:
Ewa dobrze,ze poroamawialas z M,dzielna jestes i tak trzymaj,ja chyba tez doradzilabym Ci wybrac sie do krawcowej,a na chrzest Ani moze kupisz sobie jakas tunike:tak:
Kasia milej pracy;-)
Mata pojdziecie na dworek to sobie odpoczniesz,mala sie pobawi,ja jak Marysi wychodza zabki to czasami 2 razy ide na spacerek,ona zajmuje sie ogladaniem ptaszkow,pieskow i tak nie marudzi
Magdalenka dzisiaj chyba wyjezdza na urlop,tak wiec udanych wakacji:tak:
Wstalysmy przed 7,Marysia juz zjadla kaszke teraz oglada bajeczki,ja popijam kawke,zaraz zaczne szykowac nas do wyjscia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry