reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie w ten niedzielny poranek!

Ewunia jeszcze troszkę i zmieścisz się w swój rozmiar ;-)

U nas nocka nawet ok, chyba tylko 1 czy 2 pobudki, oczywiście Ł śpi, a ja już wstałam nakarmic Barta, ubrac go itp.... :dry: Bart sie już ładnie bawi, to ja standardowo kawka i bb ;-) dzisiaj znowu byłam przygotowana na epopeje, a tu prawie nic :-)

Dziewczynki miłego dnia- ja znów pokłóciłam się z Ł, ale już mi się nie chce o tym pisac... :dry:

reklama
Dzien dobry
my dzisiaj od 7 na nogach:baffled: czuje sie dzisiaj niewyspana, jak m zje sniadanie to obiecal ze wyjdzie z Nadia na spacer a ja chyba jeszcze skocze do wyrka hahaha
Agusia widze, ze super sie bawisz - fajnie!!!
Daria :-D

Wlasnie Nadia dorwala jogurt Fabiana, siedzi i sama je lyzeczka :szok: ,lo matkoo lece

Milej Niedzieli zycze...

Witajcie:-) U nas nocka super. Pospałam z dziećmi do 8,30. Teraz na podwórku jest już tak gorąco, że nie idzie wytrzymać. Pewnie popołudniu wyskoczymy na plażę. Dziciaczki się bawią. Lecę zaraz zrobić kawkę.

Daruuunia mam nadzieję, że to chwilowe nieporozumienia i zaraz się pogodzicie:tak::tak: Trzymam kciuki

Wstalysmy po 7,Marynia wypila kaszke,teraz sie bawi moim telefonem,ja juz jestem po kawce,zaczynam nas szykowac do Kosciolka:tak:
wlosow juz dzisiaj nie mylam,jutro mam fryzjera z ranca,lalallaa,w koncu;-)

Ewunia mam nadzieje,ze wkrotce sobie cos nowego sprawisz:tak:
Daria,moze sie pogodzicie w ten niedzielny poranek;-)
Gratulacje dla Nadinki,zdolna dziewczynka:tak:

Milego dzionka:-)
1106476rx3ui5nnse.gif

Witam i ja z rańca ,ja po kawce , dzieciaki biegają , zaraz śniadanko .
Cycki mnie bolą bo mała ostatnio mocno je okupuje. Mam nadzieję że jak wrócę do pracy to dojdzie do normy i ni będzie cycy tak często. Daję jej butlę z piciem a ta łyka bierze i odstawia i i tak leci do cyca .
Daruunia mam nadzieję że siępogodzisz z Ł.
Ewunia dzieci to skarboneczki małe szkrabeczki. Jest w tym u ciebe jeden pozytyw - spadajace spodnie to oznaka że dochodzisz do formy i figurki.
Marlenka a co robisz z włoskami ?

Agusia o tej samej godzinie napisalysmy wczesniejszego posta:-Dtralalalala,dopiero teraz zobaczylam;-)
Kasiu ja jak zwykle odrost;-)troszeczke boki pocieniuje i grzyweczke:tak:
Kasia,a Ty mialas rozjasniane wlosy rozjasniaczem,czy farba???

Hej mamusie :-)

Darunia mam nadzieję, że się dogadasz z mężem:tak:. W Waszym przypadku duży wpływ ma charakter pracy i przepracowanie.
Ewunia no proszę, spodnie z Ciebie lecą, a Ty mówisz, że waga stoi, cos ścieniasz :-p trzymam kciuki, żeby Ci sie udało zjechac z wagi, a co do ubrań, to może jakies spódnice będziesz nosić? Łatwo w razie czego zwęzić ;-) z ubraniami też mam problem, spodnie ładnie leżą, ale w pasie się nie dopinam, a jak wezmę takie, co w pasie sie dopinam, to są wielgachne :baffled: o bluzkach, to nawet nie mówię...
ale podjęłam decyzje, że kpujemy rower i będe jeździć. Kilka lat temu robiłam nawet 30-40 km dziennie w wakacje :tak: może nie zjedzie mi mocno brzuch, ale powinnam poprawić kondycję i może ciut spalić tłuszczyk na całości ;-)
Marlenko no to fotki będą:confused::-D

my juz po kościółku, mała oczywiście świrowała, dla niej to kara siedzieć w miejscu kilka minut :sorry2: poza tym jestem wkuzona na męża, bo znów mała się z nim wywróciła (chodził za rękę z nią). W zeszłą niedzielę też szedł z nią za rękę i mała zdarła sobie mocno kolano, do dziś miała strupa, a dzisiaj znów szła za rękę z nim i znów poleciała na to samo kolano, zdarła strupa i krew lała się strumieniami :angry: nie rozumiem jak można iśc za rękę z dzieckiem i pozwolić żeby tak się wywróciło :angry: a najgorsze jest to, że mała lubi spac na brzuszku i na kolankach, a z tak mocno zdartym kolanem nie porafi się wygodnie ułożyć :dry:
u nas nocka fajna, mała nawet ładnie spała, tylko ja znów zasnąć nie mogłam... za to prawie skończyłam obrazek dla chrześnicy wyszywać;-)mam dylemat co jeszcze jej dać... rodzice jej wszystko kupili, kaski nie chcemy dawać (poza tym nie wiemy ile, bo na niemieckie realia polskie kwoty są śmieszne, a my za dużo kaski nie możemy dać, dlatego wolimy coś fajnego sprezentowac...) myślałam jeszcze nad dużą kolorową księgę z bajkami, za jakiś czas będzie jak znalazł :tak: jakieś kolczyki i może coś na szydełku jej zrobię... aj juz sama nie wiem...

Witajcie kochane

Martusia, Marlenka, Kasia, Darunia... waga wreszcie poleciała w dół, przez miesiać od porodu stała w miejscu, a tu staję wczoraj, kilo mniej :-D:-D:-D a cholera mnie bierze, bo wyglądam jak menel dosłownie, cały czas muszę sobie portki podciągać bo by mi z dupska spadły wrrrr

Martusiu, ja jestem zażartym wrogiem spódnic :tak: dziwię się że tyle w sukni ślubnej wytrzymałam :-) hehehe... ja tam kocham spodnie...

może jak przejdzie becikowe, to może coś zorganizuję, choć będzie cieżko, bo wszystko inwestuję w dzieci :angry::tak: ale czego się dla nich nie robi...

A co do prezentu jest takie coś jak skarb niemowlaka, opisuje się tam wszystkie ważniejsze wydarzenia z pierwszego roku życia maleństwa :tak:

DISNEY***WIELKA KSIĘGA MALEŃSTWA***ALBUM DZIECKA (699758090) - Aukcje internetowe Allegro

mam taką różową ma ją Julka i jest super, zawsze to jakaś pamiątka. Można ją kupić w Tesco za 29,99 :tak:

Darunia, obyś się szybko pogodziła z Ł, szkoda niedzieli na kłótnie :tak:

u nas pięknie i słonecznie, Ania śpi, a Julka się szykuje do spania. Po południu, po obiadku, pewnie znów placyk :-)

reklama
Ciao dziewczyny,

ja u rodziców, T. już pojechał do Wawy, więc mam chwilkę!
Założyliśmy sobie w końcu gaz w aucie bo cholera,
te podróże sporo nas jednak kosztują co weekend
prawie ponad 3000 km robimy!

Ewunia super, że waga Ci leci, powolutku schudniesz zobaczysz.
Jak dostaniesz becikowe to odłóż sobie na coś nowego,
bo szczęśliwa mamusia to i szczęśliwe córusie!

Kasiu co to za pechowa passa u Ciebie, mam nadzieję ,
że już się skończyła.

Marlenka udanej imprezki ;-)

Mata Ty to masz cierpliwość do tego wyszywania, podziwiam!
A dla chrześnicy jakiś album byłby ok. tylko czy Ona po polsku będzie umiała czytać ?!

Agusia Ty to ostatnio szalejesz kochana,
jak nie masaże to kelnerzy śpiewający ;)
Goście ciągle - wrażeń nie ubywa :)

Darunia - oby słaba passa w związku szybko
minęła tymczasem popraw sobie humorek bluzą! :)
Idę Wojtowi dać zupkę - pa!

Do góry