reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
a ja chyba sobie winka naleje jakoś mnie ochota naszła
No to zdróweczko, zawsze to piwko mogę wypic przed komputerem :-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
A ja sobie robię herbatkę. Ja dziś mam siostry syna na noc ale jak poszłam z nimi na dwór to myślałam że oszaleję . Wiktor to bardzo żywe dziecko i oczywiscie się wywalił na brodę i ją sobie rozciął więc zadzwoniłam do szwagra żeby przyjechał , zobaczył bo rana taka dosyć głęboka. Podjechał do apteki i kupił plasterek i nakleił a ja panikowałam ale wolałam żeby to rodzic zobaczył niż później mieliby pretensje. Był bardzo dzielny i nie płakał prawie ale potem była jakaś dziwna seria - ja , małą przewaliłam bo stanęła za mną i jej nie zauważyłam a zaraz potem moja Wera wylała wrzątek nqa podłogę - no mówię wam normalnie jakaś seria tfu tfu
Darunia ale numer z tą dziewczyną mi to by chyba szczęka opadła na taki tekścior
Darunia ale numer z tą dziewczyną mi to by chyba szczęka opadła na taki tekścior
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Kasiau widze że i Twój dzień był pełen nie za fajnych niespodzianek.... dobrze, że juz się kończy...
Ja dziewczynki już się jednak pożegnam, lecę do Ł i Barta- który jeszcze szaleje, ale przynajmniej zjadł całą flachę ;-)
Spokojnej nocy!
Ja dziewczynki już się jednak pożegnam, lecę do Ł i Barta- który jeszcze szaleje, ale przynajmniej zjadł całą flachę ;-)
Spokojnej nocy!
J
Jola244
Gość
no dziewczyny bójcie się boga na litość co tu taka cisza
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny wczoraj szalały to dzisiaj odpoczywają w gronie rodzinnym.
Kasiu mam nadzieję, że do końca dnia nic sie więcej nie wydarzyło. Wystarczy "atrakcji" jak na jeden dzień.
Daruunia miłego wieczorku z Ł życzę:-):-):-) Mmmmmm desparados pycha Też dzisiaj sie nim raczyłam
Kasiu mam nadzieję, że do końca dnia nic sie więcej nie wydarzyło. Wystarczy "atrakcji" jak na jeden dzień.
Daruunia miłego wieczorku z Ł życzę:-):-):-) Mmmmmm desparados pycha Też dzisiaj sie nim raczyłam
J
Jola244
Gość
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=XfKiomse_0c"]YouTube - SZCZEPIONKA śmiertelnym zagrożeniem?! Thimerosal.. (napisy PL)[/ame] dziewczyny zobaczcie sobie to
Ja wlazłam, a towarzystwa zero, nosz kurde!!!! a przecież sobota zaraz z nerwów zjem loda
Darunia, osłabiłaś mnie! ja tam bym się nie szczypała, poszła za nią i jej nagadała :-) oj weszłoby jej w piętki...
I powodzenia w zakupi nowej bluzy!!!
mnie to sakramencka zalewa, bo wszystkie rzeczy mam za duże wszystko mi z dupy leci, a nie mam za co kupić nowych, bo to trzeba, a to tamto!!!! wrrrr, spodnie mam rozmiar 50 a swój 44 i chodzę kurde jak ten rumun pensja była ale się zbyła, a trzymam kaskę na szczepienie Ani i na wizytkę u gina, bo mam we wtorek... ło matko, kiedy tto sie skończy...
Darunia, osłabiłaś mnie! ja tam bym się nie szczypała, poszła za nią i jej nagadała :-) oj weszłoby jej w piętki...
I powodzenia w zakupi nowej bluzy!!!
mnie to sakramencka zalewa, bo wszystkie rzeczy mam za duże wszystko mi z dupy leci, a nie mam za co kupić nowych, bo to trzeba, a to tamto!!!! wrrrr, spodnie mam rozmiar 50 a swój 44 i chodzę kurde jak ten rumun pensja była ale się zbyła, a trzymam kaskę na szczepienie Ani i na wizytkę u gina, bo mam we wtorek... ło matko, kiedy tto sie skończy...
J
Jola244
Gość
Ewunia wydatki chyba nigdy się nie skończą bo zawsze znajdzie się jakaś dziura
reklama
J
Jola244
Gość
idę lulu bo naprawdę dziś pustki spokojnych nocek mamusie
Podziel się: