reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A ja sobie robię herbatkę. Ja dziś mam siostry syna na noc ale jak poszłam z nimi na dwór to myślałam że oszaleję . Wiktor to bardzo żywe dziecko i oczywiscie się wywalił na brodę i ją sobie rozciął więc zadzwoniłam do szwagra żeby przyjechał , zobaczył bo rana taka dosyć głęboka. Podjechał do apteki i kupił plasterek i nakleił a ja panikowałam ale wolałam żeby to rodzic zobaczył niż później mieliby pretensje. Był bardzo dzielny i nie płakał prawie ale potem była jakaś dziwna seria - ja , małą przewaliłam bo stanęła za mną i jej nie zauważyłam a zaraz potem moja Wera wylała wrzątek nqa podłogę - no mówię wam normalnie jakaś seria tfu tfu :-D
Darunia ale numer z tą dziewczyną mi to by chyba szczęka opadła na taki tekścior

Kasiau widze że i Twój dzień był pełen nie za fajnych niespodzianek.... :baffled: dobrze, że juz się kończy...

Ja dziewczynki już się jednak pożegnam, lecę do Ł i Barta- który jeszcze szaleje, ale przynajmniej zjadł całą flachę ;-)

Spokojnej nocy!

Dziewczyny wczoraj szalały to dzisiaj odpoczywają w gronie rodzinnym.

Kasiu mam nadzieję, że do końca dnia nic sie więcej nie wydarzyło. Wystarczy "atrakcji" jak na jeden dzień.

Daruunia miłego wieczorku z Ł życzę:-):-):-) Mmmmmm desparados pycha:-D:-D:-D Też dzisiaj sie nim raczyłam:-D:-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=XfKiomse_0c"]YouTube - SZCZEPIONKA śmiertelnym zagrożeniem?! Thimerosal.. (napisy PL)[/ame] dziewczyny zobaczcie sobie to :szok:

Ja wlazłam, a towarzystwa zero, nosz kurde!!!! a przecież sobota :szok::szok: zaraz z nerwów zjem loda :-p:-D:-D

Darunia, osłabiłaś mnie! ja tam bym się nie szczypała, poszła za nią i jej nagadała :-) oj weszłoby jej w piętki...
I powodzenia w zakupi nowej bluzy!!!

mnie to sakramencka zalewa, bo wszystkie rzeczy mam za duże wszystko mi z dupy leci, a nie mam za co kupić nowych, bo to trzeba, a to tamto!!!! wrrrr, spodnie mam rozmiar 50 a swój 44 i chodzę kurde jak ten rumun :angry: pensja była ale się zbyła, a trzymam kaskę na szczepienie Ani i na wizytkę u gina, bo mam we wtorek... ło matko, kiedy tto sie skończy...

reklama
Do góry