reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to dzis trzecia bede ja :-)
Witajcie :tak:

Fajna imprezka była wieczorem :-D a mnie nie bylo :zawstydzona/y:
Uwielbiam takie humorki na bb :-D
Ja sie do kawki podlaczam ;-)

U nas chyba (tfu tfu) kryzys z goraczka zazegnany... ufff Mała wczoraj juz nie goraczkowala, tylko do raczek sie przyzwyczaila za bardzo :sorry2: A ja wieczorkiem wyskoczylam na babskie ploty z przyjaciolka z liceum :-) Bylo milo i na wspomninki nas wzielo... ;-) Niestety krotko bo po 21 pedzila zmienic meza w opiece nad corka, bo tez imprezka mu sie szykowala... Nastepnym razem sobie odbijemy :-D
Ola wstala dzis z humorkiem, ale dla mnie stanowczo za wczesnie :dry: Zaraz zbieramy sie do sklepu, kafelki wybierac (rodzice kuchnie zamawiali)a potem w odwiedzinki do rodzinki :tak:

Milego dnia babeczki!

Jutro lub pojutrze wracam na stale!!! Cieszycie sie?

ps. musze Was po nk poszukac :-p

reklama
trallallla Marlenko :-D:-D

Joasiek, szperaj sobie, szperaj, kochana :-)

Julka nauczyła się mówić nowe słówko, jak widzi wiatrak czy w ogóle coś latającego to drze się, oczy jak pięc zł i woła wuuuuuu!!!!! :-D:-D

Witam i ja :-)

ps. musze Was po nk poszukac :-p
a to masz profil? Coś mi świta, że kiedys pisałaś, że usunęłaś :sorry2:

Julka zdolniaro :-D
u nas po wczorajszym kooooooomb lub kombuuuuuu zrozumiałam o co chodzi małej z goguuu, tak mówi na wszelkiego rodzaju okrągłe owoce i warzywa (najlepiej czerwone):-D a wzięło się to z tego, że pod domem rośnie jarzębina i mała zbierała z ziemi pojedyńcze owoce a ja je mówiła, że to groszki :cool2: potem w gazecie dojrzała pomidorty i zaczęła te swoje gogu mówić :-D a wczoraj też na winogrona tak mówiła ;-)
ale to jeszcze nic, bo kuzunka opowiadała nam wczoraj, jak jej córka(była juz troche starsza jak Dobrusia) zaczęła urządzać histerię bo ona chce jebudu :eek: ale nie mogli z mężem dojść co to takiego jest, małą pół dnia "ja kce jebudu" i ryk :-D aż w końcu włączyli jakąś piosenkę Feel i okazał się, że to było to jej jebudu :-D:-D:-D

Tralallalalaa:-D
lalalallalalal:-D
wlasnie umylam wloski,posiedzialam z odzyweczka,Marysia oglada bajeczki,R pojechal po pieczywko,dzisiaj ide na urodzinowy obiad do kolezanki,wczoraj juz kupilam prezent(perfumy)jeszcze musze dokupic rozyczki;-)

Witam :-D:-D:-D:-D
Ja dziś ledwo oczy otworzyłam :-D
Mikołaj spał spokojnie wstał o 8 a mama przed 10 minutkami :-D
teraz szykuje się na zakupki i sprzątanko mnie czeka buuu

Mata dobreeee :-D

Widzię że dziewczyny od rana humorek tryskają!

A i ja mam dobry humor! Bo wczoraj będąc w miescie widziałam mega zaj... bluzę, ale cena też mega bo 239zł :szok: ale Ł powiedział że mogę sobie kupic bo na bramce sobie odbijemy! JUUUPPPI! I teraz czekam aż szwagierka wstanie i zadzwonie do niej i może pojedzie ze mną :-p:-)

Dzien Dobry

Wlasnie zazarlo mi dlugiego posta:angry:

ojejka ale wczoraj byla goraca linia na BB :-)super!!!
U nas ok ale Nadia ostatnio budzi mi sie przed 7 :baffled: ogolnie od kilku dni jest niemozliwa, poprostu nas Terroryzuje:dry: jestem przez nia zmeczona, do tego Fabian stal sie bardziej absorbujacy i mam urwanie glowy, mam nadzieje, ze to przejsciowe...

Caffe a pozniej ogarniam mieszkanko

Milej Soboty

p.s. Kasiau wrocila i zobaczcie co sie dzieje na BB :-D

reklama
Do góry