reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenka ty nie zapomnij o naukach :-D:-D:-D pozowania zamiast sprzątać to płaszczyk w rękę i przed M :-D
Darunia cena by mnie odstraszyła :-D ale oby Ci dobrze służyła :-D

reklama
oooo Daria a jaka to bluza???
Ja to uwielbiam sportowe bluzy, niestety te fajne duzzooo kosztuja, ja ostatnio nabylam dwie - jedna przywiozlam z Zakopca hahaha ''

Nadia zasnela a ja dalej porzadki, za tydzien jedziemy i chce miec porzadek w mieszkanku przed wyjazdem ...
Dzisiaj po obiedzie jedziemy na dzialke - i pewnie zrobimy grilla - ( a ja mam byc na diecie:baffled:)

Witajcie z powrotem Kochane!:-):-):-)

Ufff.........przeszlam chyba przez 70 stron glownego,a mam jeszcze pozostale watki do nadrobienia.....
Wiecej popisze wieczorkiem lub jutro-buziale!:-)

Witam kochane wariatki:-D:-D ładnie wieczorkiem poszalałyście:-D:-D

A moje dziecko zaskoczyło mnie, sedziałam z nią w basenie a ona zaczyna marudzić, to ja ją do domu, a Zuzol biegiem do łożeczka przyniosła mi swoją piżamkę , kocyk i smoko i do mnie " aaaaaa":szok::szok::szok::szok: no to ja ubrałam i położyłam i ŚPI:szok::szok::szok: wstała po 8 ledwie 11 minęła ona znów spi:szok::szok::szok: to mam chwile na ogarnęcie domku:-D do później

Cze lasencje :-D:-D:-D Ja od rana walczę żeby nie właczać kompa bo nic w domu niezrobione ale Wera włączyła więc napiszę kilka słówek do moich dziewczynek
Sprzątanie z Olą w domu to syzyfowa praca . Teraz śpi to się wykąpię a potem na dworek taki piękny dzionek .
Daria fajnie że będziesz miała super bluzę - od razy wstawiaj fotki :-)

oooo Daria a jaka to bluza???
Ja to uwielbiam sportowe bluzy, niestety te fajne duzzooo kosztuja, ja ostatnio nabylam dwie - jedna przywiozlam z Zakopca hahaha ''

Widziałam bardzo fajną adidasa :tak:

Daria fajnie że będziesz miała super bluzę - od razy wstawiaj fotki :-)

No i niestety nie wstawie bo nie kupiłam, wczoraj tą bluzę widziałam w centrum na rynku, a dzisiaj pojechałam do galerii i tam były inne i mi się nie podobały, a wydawac taką kwotę to ja nie zamierzam na coś co mi się nie podoba... juytro najwyżej skoczę na rynek po nią... a potzrbna mi taka lepsza bluza do roboty jak wrócę ;-)

No tak jak napisałam dopiero wróciłam, jeszcze byłam w tesco i tak mi pewna laska ciśnienie podniosła że szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wepchała mi sie w kolejkę, a Bart taaaki już był marudny, tak ją opier... a ta szmata do mnie "czekaj tylko wyjdź ze sklepu" no wiecie co? Myślałam że tam na cycki zjadę... :no: więc nastawiłam się bojowo jak to ja :-D Barta dałam na ręce szwagiercę, wychodzę twardo przed tesco, ale jej na szczęscie nie było :dry: i dobrze... no ale co za szmata! :szok::baffled: no i teraz jestem wkurzona, mam nadzieje że Bart pojdzie mi spac, bo musze obiad robic...

Witajcie Kochane moje:-):-):-) Ja jak to zwykle ostatnio bywa na chwileczkę wpadłam do Was. Miałam mieć gści do dzisiaj, ale zostają do wtorku bądź srody nei wiem jeszcze. Teraz pojechali na plażę, a ja z Kubulkiem w domku zostałam. Nie mam siły dzisiaj na nic. Wczoraj wyskoczyłam z koleżanką do Karczmy Śpiewających kucharzy i kelnerów. Wyśpiewałam się za wszystkie czasy:-D:-D:-D Dobrze, że nikt blisko nas nie siedział bo pewnieby pouciekali:-D:-D:-D

Ale zaszalałyście wczoraj. Szok normalnie:tak::tak::tak::tak: Ale przynajmniej było wesoło i coś sie działo.

Daria super, że upatrzylaś sobie bluzę. Tochę kosztuje, ale czasami trzeba w siebie zainwestować:tak::tak::tak: Biegnij jutro i kupuj:-D:-D:-D

Agusia super że się świetnie bawilaś czasami trzeba odreagowac:-D:-D:-D no ostatnio kobitki energia i szaleństwo wszytkie rozpiera:-D:-D:-D ja dopiero wróciłam od teściów jutro jadą do mamy teścia :-:)-:)-( kurczacze i nie bedzie komu Zuzola podrzucić:-D:-D:-D ale znając moją teściowa ona u swojej teściowej za dlugo nie wytrzyma:-D:-D:-D ja mam chwile spokoju mała hipnotyzuje się przy teletubisiach:dry:

daria czekamy na fotki nowej bluzy

reklama
Witajcie wieczorkiem...

Fotki wstawię jak bluzę kupię ;-)

Agusia widzę że u Ciebie wesoło ;-)
Ula w takim razie jutro Zuzol cały dzień z mamą spędzi, ale za to jak wróci babcia to dopiero radośc będzie ;-)

Bart już wykąpany, jeśc nie chce i biega po mieszkaniu ;-) a my z Ł zaraz zabierzemy się za piwko bo mamy po 2 desperadosy ;-)

Miłego wieczorku!;-)

Do góry