reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenka ty nie zapomnij o naukach :-D:-D:-D pozowania zamiast sprzątać to płaszczyk w rękę i przed M :-D
Darunia cena by mnie odstraszyła :-D ale oby Ci dobrze służyła :-D

reklama
oooo Daria a jaka to bluza???
Ja to uwielbiam sportowe bluzy, niestety te fajne duzzooo kosztuja, ja ostatnio nabylam dwie - jedna przywiozlam z Zakopca hahaha ''

Nadia zasnela a ja dalej porzadki, za tydzien jedziemy i chce miec porzadek w mieszkanku przed wyjazdem ...
Dzisiaj po obiedzie jedziemy na dzialke - i pewnie zrobimy grilla - ( a ja mam byc na diecie:baffled:)

Witajcie z powrotem Kochane!:-):-):-)

Ufff.........przeszlam chyba przez 70 stron glownego,a mam jeszcze pozostale watki do nadrobienia.....
Wiecej popisze wieczorkiem lub jutro-buziale!:-)

Witam kochane wariatki:-D:-D ładnie wieczorkiem poszalałyście:-D:-D

A moje dziecko zaskoczyło mnie, sedziałam z nią w basenie a ona zaczyna marudzić, to ja ją do domu, a Zuzol biegiem do łożeczka przyniosła mi swoją piżamkę , kocyk i smoko i do mnie " aaaaaa":szok::szok::szok::szok: no to ja ubrałam i położyłam i ŚPI:szok::szok::szok: wstała po 8 ledwie 11 minęła ona znów spi:szok::szok::szok: to mam chwile na ogarnęcie domku:-D do później

Cze lasencje :-D:-D:-D Ja od rana walczę żeby nie właczać kompa bo nic w domu niezrobione ale Wera włączyła więc napiszę kilka słówek do moich dziewczynek
Sprzątanie z Olą w domu to syzyfowa praca . Teraz śpi to się wykąpię a potem na dworek taki piękny dzionek .
Daria fajnie że będziesz miała super bluzę - od razy wstawiaj fotki :-)

oooo Daria a jaka to bluza???
Ja to uwielbiam sportowe bluzy, niestety te fajne duzzooo kosztuja, ja ostatnio nabylam dwie - jedna przywiozlam z Zakopca hahaha ''

Widziałam bardzo fajną adidasa :tak:

Daria fajnie że będziesz miała super bluzę - od razy wstawiaj fotki :-)

No i niestety nie wstawie bo nie kupiłam, wczoraj tą bluzę widziałam w centrum na rynku, a dzisiaj pojechałam do galerii i tam były inne i mi się nie podobały, a wydawac taką kwotę to ja nie zamierzam na coś co mi się nie podoba... juytro najwyżej skoczę na rynek po nią... a potzrbna mi taka lepsza bluza do roboty jak wrócę ;-)

No tak jak napisałam dopiero wróciłam, jeszcze byłam w tesco i tak mi pewna laska ciśnienie podniosła że szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wepchała mi sie w kolejkę, a Bart taaaki już był marudny, tak ją opier... a ta szmata do mnie "czekaj tylko wyjdź ze sklepu" no wiecie co? Myślałam że tam na cycki zjadę... :no: więc nastawiłam się bojowo jak to ja :-D Barta dałam na ręce szwagiercę, wychodzę twardo przed tesco, ale jej na szczęscie nie było :dry: i dobrze... no ale co za szmata! :szok::baffled: no i teraz jestem wkurzona, mam nadzieje że Bart pojdzie mi spac, bo musze obiad robic...

Witajcie Kochane moje:-):-):-) Ja jak to zwykle ostatnio bywa na chwileczkę wpadłam do Was. Miałam mieć gści do dzisiaj, ale zostają do wtorku bądź srody nei wiem jeszcze. Teraz pojechali na plażę, a ja z Kubulkiem w domku zostałam. Nie mam siły dzisiaj na nic. Wczoraj wyskoczyłam z koleżanką do Karczmy Śpiewających kucharzy i kelnerów. Wyśpiewałam się za wszystkie czasy:-D:-D:-D Dobrze, że nikt blisko nas nie siedział bo pewnieby pouciekali:-D:-D:-D

Ale zaszalałyście wczoraj. Szok normalnie:tak::tak::tak::tak: Ale przynajmniej było wesoło i coś sie działo.

Daria super, że upatrzylaś sobie bluzę. Tochę kosztuje, ale czasami trzeba w siebie zainwestować:tak::tak::tak: Biegnij jutro i kupuj:-D:-D:-D

Agusia super że się świetnie bawilaś czasami trzeba odreagowac:-D:-D:-D no ostatnio kobitki energia i szaleństwo wszytkie rozpiera:-D:-D:-D ja dopiero wróciłam od teściów jutro jadą do mamy teścia :-:)-:)-( kurczacze i nie bedzie komu Zuzola podrzucić:-D:-D:-D ale znając moją teściowa ona u swojej teściowej za dlugo nie wytrzyma:-D:-D:-D ja mam chwile spokoju mała hipnotyzuje się przy teletubisiach:dry:

daria czekamy na fotki nowej bluzy

reklama
Witajcie wieczorkiem...

Fotki wstawię jak bluzę kupię ;-)

Agusia widzę że u Ciebie wesoło ;-)
Ula w takim razie jutro Zuzol cały dzień z mamą spędzi, ale za to jak wróci babcia to dopiero radośc będzie ;-)

Bart już wykąpany, jeśc nie chce i biega po mieszkaniu ;-) a my z Ł zaraz zabierzemy się za piwko bo mamy po 2 desperadosy ;-)

Miłego wieczorku!;-)

Do góry