reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Basiu, to pozostaje Ci życzyć udanego weekendu ;-) obyś wypoczęła i ze znakomitym humorkiem i naładowanymi akumulatorami wróciła do nas :-)

Mejdia, dzięki :-) a i witaj w klubie mam żarłaczy byle czego :rofl2:

Helołłłłłłł

Ale spacerek mieliśmy!!! Na początku pojechaliśmy tramwajem z Bartem i szwagierką na rynek, łaziliśmy chyba z 2 godziny, Bart ile miał atrakcji to szok!!!! A z powrotem wróciliśmy na pieszo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taaaaaaaki kawał że aż mi nogi w d... włażą, ale jestem zadowolona! ;-)

Wojtek już śpi, T. na piwku z kolegą a u mnie pakowania ciąg dalszy...
Na szczęście już niedużo mi zostało:tak:.
Muszę jeszcze poprzymierzać parę ciuchów,
bo mam w następną sobotę panieński mojej przyjaciółki:-)
i coś extra trzeba wziąć na tę okazję!
Dziś już jej kupiłam pudełko z czekoladkami w kształcie "penisków":-D,
niech sobie popróbuje póki jeszcze jest wolna:wink:.

Basiu udanego wypoczynku!!!
Mata ja tez trzymam kciuczki za te aplikacje,
powiem Ci na pocieszenie,że do mojego T.
to nawet po 2 miesiącach się odzywali od wysłania aplikacji:happy2:.

Darunia, no na kondycję to Ty chyba nie możesz narzekać -
150 brzuszków:szok: robisz, to co to dla Ciebie taki spacerek;-)!

Magdziara - Ty to ciągle roztańczona kobieto jesteś!!!:-)

Joasiek oby Olunia szybko wróciła do zdrówka!:blink:

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Ja wlasnie wrocilam do domuk,Marysia zasypia,a ja podczytuje bb:-)

byl temat ryby,ja przy taej diecie codziennie wcinam rybke;-)
Mejdia fajnie wyglada Wojtus z tym papierem:-Dboski jest:tak:

Basiu udanego weekendu:tak:

a gdzie jest Agusia?????

Joasiek zdrowka dla Oli:tak:

Mata zycze powodzenia przy szukaniu pracy:tak:

Ewa fajnie,ze zagladasz do nas tez rankiem;-):-D

Kasia mam nadzieje,ze sie szybko zaklimatyzujesz po urlopie w pracy:tak::-)

Ula pracowita mroweczko;-):-)

Milego wieczorku:-)

ps kupilam sobie dzisiaj plaszczyk,ale sie ciesze,wchodzilam do sklepu 3 razy nie bylam przekonana,az w koncu zaciaglelam tam mojego R no i mi kupil,hihihi

Witam :-D w piątek wieczorkiem ja w końcu zaczęłam jakoś funkcjonować dzięki bogu
Wojtuś żarłoku mały :-D mejdia a może on było głody albo coś słodkiego mu się zachciało :tak:
Marlenko gratulue zakupu
Mój Mikołaj nie spał w dzień dziś wcale :baffled:

reklama
Do góry