reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
no to ja dołacze do kawusi :-D ruch mamy tutaj niesamowity:-D ja tam wstałam dzisiaj o 10;-) mała o 8 wylazła z łożeczka, wiec ją przeberała wysadziłam nakarmiłam i poszłam się drzemnąć a ona szalała do 10. Jednak sofa w pokoju małej była strzałem w dziesiątkę:-D

Widze że dzisiaj dzien prania, u mnie też już pralka startuje :-D a my byłyśmy już w piachu zdążyła się go najeść i zdołałam odwieźć M portfel do pracy bo gamoń bez dokumentów jezdzi:dry: a teraz mała śpi a ja się byczę, prawdziwe bezrobocie obaiad mam z wczoraj, mała ma swoją zupkę a ja na diecie wiec ekonomicznie:-D

A ja dalej się źle czuje... na dodatek biedny Bart siedzi w domu, teraz na chwile przestało padac, ale no dosłownie brak mi sił... może Ł namówie jak wróci z pracy żeby wziął go na spacer... :zawstydzona/y: kurde ale on pewnie też będzie zmęczony itp... ehhh co za życie :dry:

I ja sie dołączam do kawki idę sobie zrobic... :sorry2:

My wrócilismy z szczepienia, kolejne dopiero w grudniu uffff...
Fabianek i Nadia po obiadku, młodsze idzie lulu a starsze na dwór wyrzucę :-D
I chyba sama sie położe, czuje sie jakoś słabo, ogólnie boli mnie ten jajnior:baffled: i powinnam go wygrzewać ehhh - w nosie za 10 dni go na Krecie wygrzeję ... :cool2::rofl:
017.gif

Lilaina ale Wam dobrze z tą wycieczka!!!

A ja w końcu nie wypiłam kawy tylko poszłam z Bartem spac, ja już wstałam a on jeszcze drzemi ;-)

Ewunia ale masz śliczne dwie królewny!!!!

A ja właśnie byłam z Bartem w aptece po tabletki, bo wszystkie juz zjadłam, a Ł przedłużyło mu się w robocie... poszłam z Bartem za rączkę :-);-) ja dalej ledwo dyszę.... :dry:

T. wyszedł właśnie na spacerek z Wojtkiem,
a ja zaraz podłogi zmyję.:tak:
Coś ostatnio często się kłócimy, znów jesteśmy nadąsani:dry:,
o byle co mamy spięcia, a myślałam,
że ten weekend jakoś nastrój porawi na dłużej...:sorry2:

Ewunia zdjęcia świetne, Julcia jaka dumna na tym placyku!!!:-):-):-)

a my byłyśmy już w piachu zdążyła się go najeść i zdołałam odwieźć M portfel do pracy bo gamoń bez dokumentów jezdzi:dry:
:-D:-D:-D

Agusia
jak mówisz, że to najlepszy sposób usypiania, to dziś też spróbuję!
Co do spa, to korzystaj ile się da, potem jak może wygram w totka będziesz radzić co się opłaca, a co nie...:happy2:
Marlenka, a Ty nadal tak usypiasz Marynię?

Daruuunia, biedaku męczysz się strasznie:-(, pomysl, że to tylko parę dni...

Liliana - wakacje na Krecie ... mmmmm:cool2::-)
P.S. Avatarek super, zresztą Bbakania Twój też...

Ostatnia edycja:
Dziewczynki cudne avatarki:tak::-)
Mejdia z Marysia jest roznie,jak ma duzo wrazen w ciagu dnia z trudem zasypia i wtedy stosuje metode 3,5,7,ale w wiekszosci przypadkach sama zasypia,aaa metode stosowalam kilka dni pod rzad,zanim zakumala,ze jej juz nie wezme na raczki:tak:

reklama
Ja podobnie jak Marlenka też stosuje tą metodę jak trzaba, bo tak bart zasypia sam, czasem mu trzeba lekko pomóc... ;-)

Ja już wykąpałam Barta, teraz je flachę (tak jak Kubacki Agusi) leży sam w łóżeczku, trzyma flachę i żłopie :-) nauczyłam się tego od Agnieszki i chwała Ci za to zyskałam dla siebie te 5 minut dla siebie i bb :-p:-)

Ł jeszcze w pracy, coś tam sie zesrało i musi robic nadgodziny :dry: ehhh jak dobrze, że ten dzień sie już kończy... jeszcze tylko wskoczę pod prysznic jak Bart uśnie i sama lecę do łóżkowa ;-)

Do góry