reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien Dobry
U nas nocka ok ale przed 7 Nadia juz wstała...
U nas w Zgierzu pożar, pali hala magazynowa Atlasu, słyszałam jak na sygnale karetki wyjeżdzały ( mieszkam przy szpitalu) ale nie sądzialam ze cos powaznego moze sie dziac w mojej zabitej dechami miescinie ...:sorry2:
Nadia teraz zasnęła, Fabian szaleje, ciagle mówi, ze mu sie nudzi - pewnie chce pograć na kompie ...
Dzisiaj mamy szczepienie... Nadia od kilku dni jest nieznośna, popłakuje i ogólnie jest jakaś kapryśna, a i spać mi nie chce drugi raz:angry:
A my wczoraj bylismy na kolacji w Łodzi - było tak fajnie, ale długo nie siedzielismy bo Fabiankowi zachciało sie spac... ehh
No dobra to ja ide rozwiesic pranko i wstawic kolejne....

Miłego Dnia zycze

UUUU jaki ruch na bb :-)

A ja spałam razem z Bartem naszpikowana prochami, właśnie wstaliśmy Bart zjadł kaszkę, ja wczorajszą zapiekankę i tak siedzimy w domku, na dwór nie wychodzimy bo pada i w ogóle okropna pogoda....:dry:

Lilianka oby szybko ugasili pożar! Ale Wam zazdroszczę takich wypadów.... ja owczoraj mówie do Ł że myślałam żeby wynając jakiś pokój niedlaeko Krakowa w jakimś cichym pensjonacie, pojechac na 2-3 dni, zrelaksowac się... a on do mnie "a po co?" :sorry2: bez komentarza...

Ewunia współczuję....

Asiowo dobrze, że z Paulinką lepiej, a dzień zobaczysz jakoś minie- ptrzynjamniej brat Cie odwiedzi ;-)

Basia zazdroszczę pogody!

Mata trzymam kciuki żebyś wszystko załatwiła!!!

Mejdia mam nadzieje że Twój szkrab niedługo odpusci
sobie :sorry2:

Marlenka jak Ty dbasz o sąsiadów, ja z rańca nastawiłam i pranie i zmywarkę :-p

Daruniu, pocieszam się że te cholerne zęby wyjdą i będzie jakiś czas spokój... bo tak to tylko miauczy i łe i łe i łe :-( i wyje tak na okrągło :angry: musiałam jej smoka dać to się chwilowo zatkała... jak sobie pomyślę że powtórkę będę mieć za pół roku to mi skóra cierpnie :-(

PS nowe fotki w albumie na profilu ;-)

ja owczoraj mówie do Ł że myślałam żeby wynając jakiś pokój niedlaeko Krakowa w jakimś cichym pensjonacie, pojechac na 2-3 dni, zrelaksowac się... a on do mnie "a po co?" :sorry2: bez komentarza...

Ja wczoraj wyżaliłam sie P., ze ostatnio to tylko w domu sama siedze z mała i jak mam sie czuc atrakcyjna, itp, itd... juz tylko matką jestem, a juz w ogole zona czy kobieta:zawstydzona/y:On wraca do domu to tylko z mała siedzi ( i dobrze:tak:), ale dla mnie juz miejsca nie ma:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
obiecałam Marlence wirtualną kawkę :-D więc wyrwałam chwilkę :-)

jak milo,ze wpadlas:tak:

Ale Wam zazdroszczę takich wypadów.... ja owczoraj mówie do Ł że myślałam żeby wynając jakiś pokój niedlaeko Krakowa w jakimś cichym pensjonacie, pojechac na 2-3 dni, zrelaksowac się... a on do mnie "a po co?" :sorry2: bez komentarza...

ja tez planuje jakis wypad weekendowy juz kilka tygodni:sorry2:

Wlasnie wrocilam ze sklepu,Marysia zasypia w lozeczku:tak:

Witajcie. Niedawno położyłam Kubę spać. Jejku jaki on jest marudny od kilku dni, a dzisiaj przeszedł samego siebie. Kacper pojechał na plażę. Więc mam chwilę spokoju. zaraz jakiś obiadek podszykuję. Pranko się pierze, naczynka pozmywane

Daruuunia mam nadzieję, że już lepiej się czujesz. Współczuję @ Mnie też to czeka za kilka dni. Wrrrrr
A co do tych ćwiczeń to ja własnie też lubię coś szybkiego bo zaraz mnie znudzi. Nie lubię ćwiczeń statycznych. Ja chyba też mam ADHD:-D:-D:-D

Mój M też malo chętny do wychodzenia z domku gdzieś na obiadek na przykład. Chociaż tfu tfu ostatnio częsciej mu się to zdarza. Żebym tylko nie pochwaliła go za wcześnie:-D:-D:-D

Basiu Dzień doberek:-):-):-) Miłej pracy Ci życzę i buziolki dla Natuni no i jeden dla Ciebie:-D:-D:-D

Ewunia super foteczki:tak::tak:

Lilianko no to nieciekawie z tym pożarem:-:)-( W radio rano słyszałam o tym. Masakra po prostu. Kolacyjka z mężem. Super. Krótko bo krótko ale najważniejsze, że możecie sobie wyskoczyć czasami:tak::tak::tak:

Jola nie zazdroszczę chorych nerek:-(. Znam ten ból oby szybko przeszło:tak::tak:

Marlenko a ty jak zwykle dbasz o wszystkich:tak::tak::tak: wiesz ja to bym chyba nawet nie pomyślała przed włączeniem prania że mogłabym kogoś obudzic:-D:-D:-D;-);-)

Marta mam nadzieję, że uda Ci sie wszystko pozałatwiać.

Aniknulka fajnie, że odnalazłaś sie w nowej pracy:tak::tak: Brakuje Ciebie na BB strasznie. Ale wiem praca dom i wszystko na Twojej głowie. Dobrze, że masz fajną opiekunkę do Jasia to przynajmniej w pracy jesteś spokojna że wszystko jest OK. Buziaki dla Jasia

Wlasnie wrocilismy jestem padnieta,wozeczek juz mam,butelki sie zasmierdly bo lezaly tam od 23 lipca,ble,ble,ble:cool2:zaraz wypiore wszystko:tak:

Agusia,a Ty znowu do spa sie wybierasz:confused:szczesciara:-Dmaz chce sie podlizac?:-p
Marlenko bardzo się cieszę, że już wózeczek masz w domku:tak::tak: Są jeszcze uczciwi ludzie. W Polsce to pewnie już na Allegro mogłabyś go odnaleźć:-p:-D:-D
Tak tak Marlenko próbuje się podlizywać:tak::tak::-D:-D A moze jednak ma trochę litości nad biedną żoną:-D:-D To chyba ma bardziej podzialać żebym się odstresowała od wszystkiego i choć na chwilę nie myślała o problemach

Agusia - odnowa biologiczna powiadasz... fantastycznie! :-)
Ja mogę na razie pomarzyć o takich luksusach...:rolleyes2:
Mejdia ja w zeszłym tygodniu byłam pierwszy raz i teraz idę po raz drugi i pewnie ostatni. Mąz wykorzystuje chwilę że szefostwo pojechało na wczasy. Bo tak to raczej nie wybrałabym się nigdy. i tak jestem w szoku, że udało mu się tam mnie wcisnąć.
A co do 3-5-7 to potrzebna jest konsekwencja. Nie można sie poddać. Bo dziecko będzie sprawdzało na początku, czy mama wróci do poprzednich rytuałów Życzę powodzenia:tak::tak:

reklama
Do góry