reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie, kochaniutkie!!
Marlenka, Agusia, no no no niezłe z Was laseczki :-D super avatarki :-D

u nas dzionek jakoś zleciał, Julka padła a mała też wykąpana, tylko złośnica coś mruczy bo pierwszy raz chcemy, aby usnęła w wózku. na razie coś tam mruczy, ale liczę że zaraz zaśnie.

reklama
Agula kochana cudny avatarek(a jednak znalazlas zdjecie:-D)
Wilmek mam nadzieje,ze Bruno ladnie przespi nocke:tak:
Ewunia Twoj avatarek jest przeslodki:tak:
dziewczyny widze,ze poszalalyscie z zakupami i to z poniedzialku:tak:

Milej nocki:-)

Hej:-)
Dziekuję za komplementy.:-):-):-)

Marlenko tak mnie wczoraj zmobilizowałaś, że szperałam w fotach i znalazlam specjalnie dla Ciebie:tak::tak::tak:

Lilianko a Ty gdzie się podziewasz co? Skrobnij kilka słówek. I jak Nadia się czuje. Byłyście u lekarza?

Dziewczyny poszalały z zakupkami nie ma co. Ja tez lubie pojechać raz na konkretne zakupy i mić spokój na jakis czas z pierdółkami.

Wimek mam nadzieję, że gorączka na zabki:tak::tak: I niech szybko się wyklują i dadzą spokój

witam:-)
bruno nie ma goraczki jak narazie ale nie spal prawie cala noc od 1 do 6:-(teraz spi ale poplakuje co chwile..a dzis szczepienie i nie wiem czy isc czy nie:-(
a jeszcze pogoda do d.. ehhh ale mam dzis humor...
Magdziaro ale masz wyjazdowe wakacje fajnie:-)
milego dnia :-)

Hej dziewczyny!
Wilmek-oby to nie bylo nic powaznego,dobrze,ze goraczki juz nie ma.

A u nas nie uwierzycie co-Maja znow w nocy zaczela wymiotowac!:-:)-(Ja juz sama nie wiem co to jest....Cala noc nie spalismy,bo albo wymiotowala,albo plakala,nie mogla pospac dluzej niz pare minut.
Teraz juz zasnela na dobre,od 2 godzin nie wymiotuje.Wczoraj dalam jej 2 frytki,moze to przez to.Ale podejrzane jest,ze juz czwarty tydzien z rzedu rozpaczal sie nocka z wymiotami!Jesli jeszcze po wstaniu bedzie zwracac to dzwonie po lekarza (dzis jeszcze jak na zlosc jest swieto narodowe i lekarze normalni nie przyjmuja,a nasza pediatra jest na urlopie).

Hejka,
Wojtek pierwsza drzemka, ja kawka!:-)
Głowa mnie coś znów dziś boli, noże to zatoki cholerka:baffled:

Magdziarko - utwór super, taki dynamiczny - pewnie świetny układ miałyście!

Bbakania - mówisz, że zamrzłaś, obyś się nie przeziębiła,
bo jednak poranki są zdradliwe.
Ja mojemu T. ostatnio w drzwiach zdążyłam wepchnąć bluzę!
Potem oczywiście mi dziękował:tak:

bruno nie ma goraczki jak narazie ale nie spal prawie cala noc od 1 do 6:-(teraz spi ale poplakuje co chwile..a dzis szczepienie i nie wiem czy isc czy nie:-(

Bidulka mała:sorry:, ja bym na Twoim miejscu odpuściła to dzisiejsze szczepienie i tak już się Bruno na męczył i Ty pewnie też.
Jeśli masz możliwość przełożenia to byłoby najlepsze wyjście :happy:.

Maajka co to się dzieję?! :szok:
Wiesz co ja myślę, że trzeba w takim razie zrobić kompleksowe badania,
bo to jednak raczej nie grypa żołądkowa.
Może uda Ci się choć skonsultować Maję przed wyjazdem.:yes:
Jak Mała pójdzie spać to Ty też się zdrzemnij - bo się kobieto dziś umęczyłaś !

A Wojtek znów ma czerwone wargi !
Cholera mnie bierze, dbam o niego, ciągle mu myję ręce, do piasku nie chodzimy, dostaje Cebion Multi i Dicoflor 30, a tu nawrót :szok::wściekła/y:?
Chyba jutro pojedziemy do lekarza!:-(

reklama
Do góry