reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marta, może jeszcze zadzwonią, nie trać nadziei. A Ty nie mogłabyś tam zadzwonić? Od razu wiedziałabyś co i jak - ja tam nie lubie czekac ... :-p
Asiowo mam nadzieje, że uda sie Wam z mężem tak zorganizowac czas, żeby móc wspólnie podziwiac dzidzie na najbliższym USG :tak:
Jolcia czy ja dobrze doczytałam, że robiłas jedno pranie 3 razy ;-):laugh2:
Basiu wczorajsze 2 ale zdarza mi się i prać po 3 razy dlatego że mam pralkę w kuchni i jest zabudowana i dlatego zpiominam aż wstyd :zawstydzona/y:

reklama
Majka a na Twoim miejscu przed wyjazdem poszłabym do lekarza a małą. Tak jak Marlenka napisąła długa droga przed Wami. dziwne, że mala tak często wymiotuje z niewiadomo jakiego powodu. Nie wiem, ale mnie to niepokoi.

No dobra Jolu ja Ci potowarzyszę w niedoli ;-) jak tam nóżka??

zdrówka wszystkim chorowitkom!!! zdrowiejcie kochani szybciutko!

i ja lecę już spac jutro ciężki dzień mnie czeka a jeszcze musze iść pomuc mamie bo w sobote wesele siostry Dobranoc :tak:

A ja dzisiaj wysprzątała sobie prawie całą kuchnę została tylko lodóweczka do wymycia. Zabrałam chłopców na spacerek do Darłóka i wróciliśmy z Damianem. Kacper opadł z si. Gdybym kazał mu wracać na nogach to nie wiem czy przeszedł by pół drogi:-D:-D:-D Potem wyskoczyliśmy na kebaba. Mniam mniam uwielbiam. I tak dzionek zleciał. Sąsiadka przynisła mi z dzaiłeczki warzywka, porzeczki i agrest. I zaraz na necie muszę poszukać przepisu na ciasto porzeczkowe bo obiecałam Kacprowi, że jutro razem zrobimy. warzywka zamrożone czekają na swoją kolejkę:tak::tak:

Witam z rana na to wychodzi że pierwsza jestem
u nas nocka tak jak zawsze czyli suuuper :tak::tak:
ja zbieram się powoli do pracy ale mi się dziś nie chce buuu
agusia fajnie masz z tą sąsiadką :tak:

reklama
Witajcie!
Ja wczoraj już nie zaglądałam bo o 21.00 wróciłam z jazd,
trza było Wojtka uśpić, a potem to...z T. do północy szaleliśmy ;-).
Dzięki dziewczyny za wsparcie, bardzo mi pomogłyście,
bo czasem jak coś się dzieję to człowiek ma poczucie winy,
że może mógł lepiej, bardziej itd.:nerd:

Maajka - ja też myślę, że nie wolno bagatelizować takich objawów,
te wymioty przecież ciągle się powtarzają. Ja bym skoczyła do lekarza
przed wyjazdem:tak:
A kiedy tak dokładnie wyjeżdżacie?

Agusia, no to miałaś wczoraj dzionek pełen wrażeń:-)

Patyk, Jola -coś ostatnio duuuzo prałyście:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry