reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marta, może jeszcze zadzwonią, nie trać nadziei. A Ty nie mogłabyś tam zadzwonić? Od razu wiedziałabyś co i jak - ja tam nie lubie czekac ... :-p
Asiowo mam nadzieje, że uda sie Wam z mężem tak zorganizowac czas, żeby móc wspólnie podziwiac dzidzie na najbliższym USG :tak:
Jolcia czy ja dobrze doczytałam, że robiłas jedno pranie 3 razy ;-):laugh2:
Basiu wczorajsze 2 ale zdarza mi się i prać po 3 razy dlatego że mam pralkę w kuchni i jest zabudowana i dlatego zpiominam aż wstyd :zawstydzona/y:

reklama
Majka a na Twoim miejscu przed wyjazdem poszłabym do lekarza a małą. Tak jak Marlenka napisąła długa droga przed Wami. dziwne, że mala tak często wymiotuje z niewiadomo jakiego powodu. Nie wiem, ale mnie to niepokoi.

No dobra Jolu ja Ci potowarzyszę w niedoli ;-) jak tam nóżka??

zdrówka wszystkim chorowitkom!!! zdrowiejcie kochani szybciutko!

i ja lecę już spac jutro ciężki dzień mnie czeka a jeszcze musze iść pomuc mamie bo w sobote wesele siostry Dobranoc :tak:

A ja dzisiaj wysprzątała sobie prawie całą kuchnę została tylko lodóweczka do wymycia. Zabrałam chłopców na spacerek do Darłóka i wróciliśmy z Damianem. Kacper opadł z si. Gdybym kazał mu wracać na nogach to nie wiem czy przeszedł by pół drogi:-D:-D:-D Potem wyskoczyliśmy na kebaba. Mniam mniam uwielbiam. I tak dzionek zleciał. Sąsiadka przynisła mi z dzaiłeczki warzywka, porzeczki i agrest. I zaraz na necie muszę poszukać przepisu na ciasto porzeczkowe bo obiecałam Kacprowi, że jutro razem zrobimy. warzywka zamrożone czekają na swoją kolejkę:tak::tak:

Witam z rana na to wychodzi że pierwsza jestem
u nas nocka tak jak zawsze czyli suuuper :tak::tak:
ja zbieram się powoli do pracy ale mi się dziś nie chce buuu
agusia fajnie masz z tą sąsiadką :tak:

reklama
Witajcie!
Ja wczoraj już nie zaglądałam bo o 21.00 wróciłam z jazd,
trza było Wojtka uśpić, a potem to...z T. do północy szaleliśmy ;-).
Dzięki dziewczyny za wsparcie, bardzo mi pomogłyście,
bo czasem jak coś się dzieję to człowiek ma poczucie winy,
że może mógł lepiej, bardziej itd.:nerd:

Maajka - ja też myślę, że nie wolno bagatelizować takich objawów,
te wymioty przecież ciągle się powtarzają. Ja bym skoczyła do lekarza
przed wyjazdem:tak:
A kiedy tak dokładnie wyjeżdżacie?

Agusia, no to miałaś wczoraj dzionek pełen wrażeń:-)

Patyk, Jola -coś ostatnio duuuzo prałyście:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry