reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie, kochaniutkie!!
Marlenka, Agusia, no no no niezłe z Was laseczki :-D super avatarki :-D

u nas dzionek jakoś zleciał, Julka padła a mała też wykąpana, tylko złośnica coś mruczy bo pierwszy raz chcemy, aby usnęła w wózku. na razie coś tam mruczy, ale liczę że zaraz zaśnie.

reklama
Agula kochana cudny avatarek(a jednak znalazlas zdjecie:-D)
Wilmek mam nadzieje,ze Bruno ladnie przespi nocke:tak:
Ewunia Twoj avatarek jest przeslodki:tak:
dziewczyny widze,ze poszalalyscie z zakupami i to z poniedzialku:tak:

Milej nocki:-)

Hej:-)
Dziekuję za komplementy.:-):-):-)

Marlenko tak mnie wczoraj zmobilizowałaś, że szperałam w fotach i znalazlam specjalnie dla Ciebie:tak::tak::tak:

Lilianko a Ty gdzie się podziewasz co? Skrobnij kilka słówek. I jak Nadia się czuje. Byłyście u lekarza?

Dziewczyny poszalały z zakupkami nie ma co. Ja tez lubie pojechać raz na konkretne zakupy i mić spokój na jakis czas z pierdółkami.

Wimek mam nadzieję, że gorączka na zabki:tak::tak: I niech szybko się wyklują i dadzą spokój

witam:-)
bruno nie ma goraczki jak narazie ale nie spal prawie cala noc od 1 do 6:-(teraz spi ale poplakuje co chwile..a dzis szczepienie i nie wiem czy isc czy nie:-(
a jeszcze pogoda do d.. ehhh ale mam dzis humor...
Magdziaro ale masz wyjazdowe wakacje fajnie:-)
milego dnia :-)

Hej dziewczyny!
Wilmek-oby to nie bylo nic powaznego,dobrze,ze goraczki juz nie ma.

A u nas nie uwierzycie co-Maja znow w nocy zaczela wymiotowac!:-:)-(Ja juz sama nie wiem co to jest....Cala noc nie spalismy,bo albo wymiotowala,albo plakala,nie mogla pospac dluzej niz pare minut.
Teraz juz zasnela na dobre,od 2 godzin nie wymiotuje.Wczoraj dalam jej 2 frytki,moze to przez to.Ale podejrzane jest,ze juz czwarty tydzien z rzedu rozpaczal sie nocka z wymiotami!Jesli jeszcze po wstaniu bedzie zwracac to dzwonie po lekarza (dzis jeszcze jak na zlosc jest swieto narodowe i lekarze normalni nie przyjmuja,a nasza pediatra jest na urlopie).

Hejka,
Wojtek pierwsza drzemka, ja kawka!:-)
Głowa mnie coś znów dziś boli, noże to zatoki cholerka:baffled:

Magdziarko - utwór super, taki dynamiczny - pewnie świetny układ miałyście!

Bbakania - mówisz, że zamrzłaś, obyś się nie przeziębiła,
bo jednak poranki są zdradliwe.
Ja mojemu T. ostatnio w drzwiach zdążyłam wepchnąć bluzę!
Potem oczywiście mi dziękował:tak:

bruno nie ma goraczki jak narazie ale nie spal prawie cala noc od 1 do 6:-(teraz spi ale poplakuje co chwile..a dzis szczepienie i nie wiem czy isc czy nie:-(

Bidulka mała:sorry:, ja bym na Twoim miejscu odpuściła to dzisiejsze szczepienie i tak już się Bruno na męczył i Ty pewnie też.
Jeśli masz możliwość przełożenia to byłoby najlepsze wyjście :happy:.

Maajka co to się dzieję?! :szok:
Wiesz co ja myślę, że trzeba w takim razie zrobić kompleksowe badania,
bo to jednak raczej nie grypa żołądkowa.
Może uda Ci się choć skonsultować Maję przed wyjazdem.:yes:
Jak Mała pójdzie spać to Ty też się zdrzemnij - bo się kobieto dziś umęczyłaś !

A Wojtek znów ma czerwone wargi !
Cholera mnie bierze, dbam o niego, ciągle mu myję ręce, do piasku nie chodzimy, dostaje Cebion Multi i Dicoflor 30, a tu nawrót :szok::wściekła/y:?
Chyba jutro pojedziemy do lekarza!:-(

reklama
Do góry