reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie:-) My dzisiaj w domku siedzieliśmy. Pogoda była niepewna chwilę słońca chwila deszczu. Dopiero jak Damian wrócił z pracy pojechalam z Kacprem na zakupki. Kupiłam słuchawki bo ostatnio jak chciałam porozmawiać z Marlenką :-):-) to Kubacki mi zniszczył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Niedawno tak lało niecwiem może z 5-10 min a dom obok zalany. Ludziom woda prawie do domu weszła. Tak porobili kanalizację. Nie wspomnę że droga była robiona jakieś 3 lata temu. Masakra jakas:szok::szok:

Jola dzieci w tym wieku tak mają, że nie lgną do nowych zabawek. Tak mialam z Kacprem i Kuba tak samo reaguje. To jeszcze chyba nie ten etap. Ale gwarantuje, że

hej
Agusia z ta pogodą to nie zarty .co?
To przecież jakaś masakra jest:-( My na podwórku mamy dodatkowy odpływ zrobiony a i tak zalane było całe. Ale na szęscie już wszystko wróciło do normy:tak::tak: aż strach pomyśleć co by się działo, jak dłużej opady deszczu by sie utrzymywały
A gdzie Ty znów się wybierasz, Trudno za Tobą nadązyć. Dzisiaj tu jutro tam;-):-D:-D

Ostatnia edycja:
agusia zainteresowało go kółeczko :eek: i gryzie rączki :-D dobre i to :tak:
U nas już spokój mały spi od 20 :tak:
Magdziarko kobieto podziwiam Cię z kąt w tobie tyle energii :eek::rofl2:

Witajcie,ja tylko na chwileczke.
Dzis bylismy cale popoludnie z M i Maja na zakupach-korzystalismy z przecen przed wyjazdem do Polski.
Milego wieczorku wszystkim!

reklama
witam:-)
Bruno zasnal zebole go mecza i ma troszke tempke narazie 37,3 oby nie wiecej...od urodzenia nie mial podwyzszonej temperatury...
bylismy dzis u dietetyka mamy sprobowac soje bo chca mu zmienic mleko...zobaczymy jak to sie skonczy...
Agusia Marlenka sliczne avatarki:tak:
Jola moze jutro zainteresuje sie bardziej..bruno tez pierszy dzien reaguje chlodno na nowa zabawke:sorry:

Do góry