reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry
Dzisiaj kolejny upalny dzien...
Nadia niestety ma coraz gorszy kaszel i bede musiala w poniedziałek udać sie do pulmonologa, :confused2:
Chałupkę ogarnęłam, zupka sie robi a Nadiolek co chwilkę kaszle, pewnie zaraz sie obudzi... :-(

Miłego Weekendu życzę

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry:tak:

A my w koncu dzis wyjdziemy z domu:-)
Narazie Paulinka spi, ale jak tatus wróci z pracy wybieramy sie w koncu na powietrze...

3 dniówka juz mineła, nawet wysypka juz prawie znikneła:tak: pupka juz lepsza, ale niestety jeszcze sie musi goić, ale juz poprawa na szczescie:tak: Wykrochmaliłam ja na wieczor i widać, pomogło:tak:Tylko w pachwinach jest zostały jakies krosty i zaczerwienienie, nie wiem jak to opisać, ale tam w ogole powietrza nie ma, bo fałdki mała jeszcze ma i ciezko to wygoic:zawstydzona/y:i widac tam ja jeszcze boli, bo jak ja tam przemywam to jest płacz:-(jutro juz ma byc chłodniej, to dla jej pupki chyba tez lepiej:tak:

Miłego weekendu mamusie!

Hej kobitki,
ja tylko na chwilę bo bierze mnie jakieś choróbsko, czuję się fatalnie:szok:
Kasiau - potem Ci napiszę co z tym prawkiem ;-)
Może potem zajrzę!

Hej kobitki,
ja tylko na chwilę bo bierze mnie jakieś choróbsko, czuję się fatalnie

zdrowka kochana:tak:

Witajcie z rana . Ja wczoraj postanowiłam poleżeć , najpierw zrobiłam sobie hennę , wykąpałam się i nasmarowałam kremikiem czekoladowym
a ja kokosowym:tak:

dzisiaj sprzatam,piore,prasuje,ale fajnie:-p:rofl2::sorry:

Lilianko gratuluje decyzji:tak:

Hej dziewczyny:-)
A na mnie czeka wlasnie gora prasowania i dzis wieczorkiem musze sie za nia zabrac....
Maja ciagle kaszle,ale zadnych innych objawow choroby nie ma,nawet kataru.Najbardziej kaszle wieczorem,w nocy i rano.W ciagu dnia juz tylko sporadycznie.Syrop nie pomaga.

Milego weekendu!:-)

reklama
Do góry