reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ufff ale gorąc, masakra jakaś.:cool:
Jak nie będzie burzy to zwariuję!
Wojtek śpi już 1,5 godz.,
ja zdążyłam pomyć okna, pozmywać, umyć podłogi, wywiesić pranie,
wstawić obiadek i jeszcze mnie nosi - @ się kłania!!!!;-)
Teraz przerwa krótka na kawcię a potem może umyję lodówkę!
Trochę chłodniej będzie:-)

Agusia - osa:szok:, o matko kochana, ja się panicznie ich boję!
Dzielny Kubuś!!!:blink:

Bruno przeszedl samego siebie..obudzil sie ok 1:30 i chcial sie bawic i tak szalal do 4:szok:wstal juz o 8ej

Ten następny nocny marek:eek: -
ja nie wiem co tu poradzić na te pobudki, bo Wojtek tez ciągle wstaje w środku nocy i nie chce się położyć.:no:

Basiu my na szczęście nie mamy aż takiego problemu z wodą:shocked2:,
ale do herbaty i gotowania przynosimy sobie Oligoceńską!
Jest o wiele lepsza i zdrowsza, a przy okazji mniejsze zużycie na liczniku!;-)

reklama
Mata w takim razie czekan na relację ze spotaknia z Dauuunia:-):-):tak:

Mejdia to miałaś pracowity dzionek. Nie leniuchwałaś dzisiaj. Ale zbliżająca się @ tłumaczy wszystko.

Wilmek to Ci Bruno:-D:-D Nizeła pora na zabawę:szok: Mam nadzieję, że to tylko jednorazowy wybryk

My zaraz zmykamy do Koszalina na zakupki. Więc będę wieczorkiem:-). Miłego popołudnia. Pa

Witam:-)
u nas standardowo spacerek zaliczony,kawusia z kolezankami,kupilam dzisiaj bodziaki Marysi i getry,teraz sztaram sie odpoczac,ale Marynia jeszcze nie spi:tak:

Milego wieczorku:-)

Ola śpi od 19,30 a ja też dziś kupiłam jej dresik bluza i spodnie za 30 zł i sobie sukienkę i Werci też ..

Hej kobietki!:-)
No,teraz mam troszke wiecej czasu:-)Nareszcie minal piatek,wiec i caly tydzien pracujacy;-)
A w przyszlym tygodniu jedziemy do Polski:-):-):-)Nie wiemy jeszcze dokladnie ktorego dnia,ale juz wzielam wolne:-)
Milego wieczorku:-)

Oj chyba byśmy razem zaszalały :-D:-D:-D
Ja trochę się szykuję nad morze bo wyjazd za tydzień a Ola nie miała żadnych dresów no a przy okazji ....:-D:-D:-D

no wlasnie Kasia ja tez tak mam,niby wiem co mam kupic,co jest mi niezbedne,ale wchodzac do sklepu kupuje bodziaki,getry,mam byc chrzestna jeszcze nie narodzonej dziewczyneczki wiec i jej kilka drobiazgow sprawilam,a do tego garsc balonow na do widzenia,hahahaha:-D:-D:-D

Marynia juz spi,ja popijam herbatke bo jakas taka padnieta jestem,prasowanie na mnie czeka,ale to jeszcze nie dzisiaj,jutro zaloze Mani nowe getry i juz

Maajka ile godzin od Was sie jedzie do Polski???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry