reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
To juz wiem do kogo słoneczko uciekło :-D:-D:-D do Marlenki

Kasia jest piekne slonko,tylko u nas nie ma upalu jest okolo 19 do 20 stopni;-)

wiesz nie slyszalam o tych rybach,ale to bardzo przykre

Marynia bawi sie w basenie z kulkami i balonami(jeszcze urodzinowymi)juz wykapana,ja mam chwilke dla siebie

Milego wieczorku:-)

reklama
Kasiu... ale odparzona pupka chyba nie ma zwiazku z 3dniówką tylko biegunka:zawstydzona/y:i kurde, nie umiem patrzec jak mała sie meczy...
a o tych snietych rybach to głosno było, masakra

choc dzis w tv głosno o moim miescie, całe osiedle zalane własciwie sciekami:baffled: dobrze, ze nasze mieszkanko troszke dalej i na gorce

Marlenko
to cudna pogoda, słoneczko i 20 st to lubie, te nasze upały mnie mecza:zawstydzona/y:choc i tak musimy w domu siedziec

A jednak mężus pojechał na zakupy, bo zobaczył jaka jestem zmeczona:zawstydzona/y:;-)zaraz mykam pod prysznic i wtulam sie w poduszke:tak:

Tak masz rację Asiu, że nie ma co czekać jeśli są krostki na pupci .
Mój m się zmartwił - co do tych ryb , że nie będzie miał gdzie wędkować.
Ja to dziś nie wychodziłam na dwór bo rano pichciłyśmy z siostrą , najpierw zasnęła jej mała potem moja i tak nam było chłodno i dobrze w domku ze zostałyśmy. Nawet dzieciaki siedziały w domu choć jej syn to lew podwórkowy.
Merlenka to fajnie że u ciebie słoneczko i 20 stopni to idealnie nie za zimno i nie za gorąco.

Ostatnia edycja:
Hejka -wieczorkiem

Dzięki dziewczyny za komentarze:tak:

Mejdia,ale z Wojtusia to sliczny chlopiec,uroczy jest z tym smoniem,a z CIebie to widze,ze kolejna bb chudzinka:tak:
Tak tak, Marlenka ma rację co do `Mejdi i jej synka :-)

Mejda fajne foteczki:-)

Co do mojej figury, to akurat na zdjęciu nie widać tego czego mam najwięcej czyli fałd brzusznych;-)! Oj troooche mi ciałka zostało:sorry2:!

Ja właśnie wróciłam z jazdy i niestety zmienili mi instruktora, bo mój ma jakies problemy i nie bedzie jeździł w tym miesiącu. BUUUU:no:
Nowy - to grzeczno-przemądrzały fircyk - wkurza mnie na maxa!!!:angry:
Ja nie wiem jak ja z nim dotrwam do końca kursu:szok:

T. z Wojtkiem pojechali do Decatlonu i jeszcze ich nie ma więc zajrzałam do Was.:-)

Lilianka a na długo Fabio wybywa?
Może troszkę odpoczniesz , a tęsknota dobrze Wam zrobi;-)

Marlenka - jak Marysia poszaleje to i lepiej będzie spała!
Super, że umie już sama się jakis czas zabawić.:happy2:

Mata - udanego spotkanka z Darią i przekaż pozdrowionka!!!!

Kasiau my tez planowaliśmy kiedyś się wybrać nad Zegrzyński, ale po wiadomościach to nam ochota przeszła w mgnieniu oka!

Lecę teraz podszykowac kąpiel itp. bo chłopaki zaraz bedą!:blink:

Mejdia może instruktor będzie fajniejszy po paru jazdach.
Na plaży jak na razie śmierdzi bo ustawili kontenery i wyławiają zdechłe ryby.
Dużo ludzi podjeżdża i sprawdza co i jak bo pogoda super i tylko wody brakuje.
Moja siostra ma tak blisko nad wodę a teraz to i co z tego . Podobno już w przyszłym tygodniu będzie otwarta plaża ale zobaczymy.

Mejdija Wojtus słodizak niesamowity
Kochane nie popisze leb mi rozwala do tego leje suieze mnie w doslownym tego słowa znaczniu. Bzuiaki dla wsiech p[rzesylam

reklama
Lilianka my to pichciłysmy rano i po południu a teraz to popijam grochową z grzankami :-D:-D:-D ae fakt , moja siostra waży 46 kilo a ja 56
Magda ale chociaż ząbek wyszedł co ?

Do góry