reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
To juz wiem do kogo słoneczko uciekło :-D:-D:-D do Marlenki

Kasia jest piekne slonko,tylko u nas nie ma upalu jest okolo 19 do 20 stopni;-)

wiesz nie slyszalam o tych rybach,ale to bardzo przykre

Marynia bawi sie w basenie z kulkami i balonami(jeszcze urodzinowymi)juz wykapana,ja mam chwilke dla siebie

Milego wieczorku:-)

reklama
Kasiu... ale odparzona pupka chyba nie ma zwiazku z 3dniówką tylko biegunka:zawstydzona/y:i kurde, nie umiem patrzec jak mała sie meczy...
a o tych snietych rybach to głosno było, masakra

choc dzis w tv głosno o moim miescie, całe osiedle zalane własciwie sciekami:baffled: dobrze, ze nasze mieszkanko troszke dalej i na gorce

Marlenko
to cudna pogoda, słoneczko i 20 st to lubie, te nasze upały mnie mecza:zawstydzona/y:choc i tak musimy w domu siedziec

A jednak mężus pojechał na zakupy, bo zobaczył jaka jestem zmeczona:zawstydzona/y:;-)zaraz mykam pod prysznic i wtulam sie w poduszke:tak:

Tak masz rację Asiu, że nie ma co czekać jeśli są krostki na pupci .
Mój m się zmartwił - co do tych ryb , że nie będzie miał gdzie wędkować.
Ja to dziś nie wychodziłam na dwór bo rano pichciłyśmy z siostrą , najpierw zasnęła jej mała potem moja i tak nam było chłodno i dobrze w domku ze zostałyśmy. Nawet dzieciaki siedziały w domu choć jej syn to lew podwórkowy.
Merlenka to fajnie że u ciebie słoneczko i 20 stopni to idealnie nie za zimno i nie za gorąco.

Ostatnia edycja:
Hejka -wieczorkiem

Dzięki dziewczyny za komentarze:tak:

Mejdia,ale z Wojtusia to sliczny chlopiec,uroczy jest z tym smoniem,a z CIebie to widze,ze kolejna bb chudzinka:tak:
Tak tak, Marlenka ma rację co do `Mejdi i jej synka :-)

Mejda fajne foteczki:-)

Co do mojej figury, to akurat na zdjęciu nie widać tego czego mam najwięcej czyli fałd brzusznych;-)! Oj troooche mi ciałka zostało:sorry2:!

Ja właśnie wróciłam z jazdy i niestety zmienili mi instruktora, bo mój ma jakies problemy i nie bedzie jeździł w tym miesiącu. BUUUU:no:
Nowy - to grzeczno-przemądrzały fircyk - wkurza mnie na maxa!!!:angry:
Ja nie wiem jak ja z nim dotrwam do końca kursu:szok:

T. z Wojtkiem pojechali do Decatlonu i jeszcze ich nie ma więc zajrzałam do Was.:-)

Lilianka a na długo Fabio wybywa?
Może troszkę odpoczniesz , a tęsknota dobrze Wam zrobi;-)

Marlenka - jak Marysia poszaleje to i lepiej będzie spała!
Super, że umie już sama się jakis czas zabawić.:happy2:

Mata - udanego spotkanka z Darią i przekaż pozdrowionka!!!!

Kasiau my tez planowaliśmy kiedyś się wybrać nad Zegrzyński, ale po wiadomościach to nam ochota przeszła w mgnieniu oka!

Lecę teraz podszykowac kąpiel itp. bo chłopaki zaraz bedą!:blink:

Mejdia może instruktor będzie fajniejszy po paru jazdach.
Na plaży jak na razie śmierdzi bo ustawili kontenery i wyławiają zdechłe ryby.
Dużo ludzi podjeżdża i sprawdza co i jak bo pogoda super i tylko wody brakuje.
Moja siostra ma tak blisko nad wodę a teraz to i co z tego . Podobno już w przyszłym tygodniu będzie otwarta plaża ale zobaczymy.

Mejdija Wojtus słodizak niesamowity
Kochane nie popisze leb mi rozwala do tego leje suieze mnie w doslownym tego słowa znaczniu. Bzuiaki dla wsiech p[rzesylam

reklama
Lilianka my to pichciłysmy rano i po południu a teraz to popijam grochową z grzankami :-D:-D:-D ae fakt , moja siostra waży 46 kilo a ja 56
Magda ale chociaż ząbek wyszedł co ?

Do góry