reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie kochaniutkie!!!
Kasiu, u mnie też słonko i gorrrrrąco jak w ukropie :-D:-D:-D:-D
u nas nocka w miarę, było bardzo duszno i ciężko było spać. Julka coś marudzi, chyba na ząbki, bo znów robi zielone kupska... nie chciała zasnąć, aż w końcu jak usnęła, to budziła się parę razy z przeraźliwym krzykiem :szok::szok: a Anulka znów spała całą noc bez pobudki od 22 do 6.20. Nakarmiłam ją i spała do 9. A o tej 6 rano patrzę przez okno na termometr i było 22 stopnie! załamka!!! a teraz będzie koło 30, bo parno jest jak cholera. Oj, będzie z tego burza!!!

Teraz siedzę w domciu, mała wojuje z rowerkiem, coś mi się kabelek pitoli, nie mogę podłączyć po USB :-( wróci mój A to zrzuci ze swojego telefonu i wstawię obiecane zdjecia :tak: a A sobie wybył do pośredniaka, ciekawe czy coś załatwi... bo już palnuje o której wróci, jeszcze jakieś wyjścia mu wyskoczyły... kurde jak ja nie lubię jak on mnie tak kręci. że nie jest szczery.... wrrrrrrr

życzę Wam udanego dnia babeczki :-D

Dzien Dobry
U nas dzionek sobie mija spokojnie, Nadia dopiero po 13 zasneła ponieważ wstała rano przed 9 i dziecku spac sie nie chciało, zjadła obiadek i padła ...:-D
Fabianek dopiero teraz puscil mnie do kompa, pozniej lecimy do stomatologa...
Mejda fajne foteczki:-)

Melduję się ;-)

ostatnio mniej mnie na bb, bo mąż w domu (a swoją drogą chyba juz za długo siedzi na ty,m urlopie, bo zaczyna mnie denerwować...) i dużo spraw załatwiamy... dzis złożyłam papiery na studia i najprawdopodobniej będę studiowała zarządzanie w administracji i gospodarce publicznej :tak:
jutro rano jedziemy w odwiedziny do Daruni (Bartus juz zdrowy, a za to Darunia po weselu cos chorowała, ale już też z nią ok ;-))
a w sobotę na wesele ( nie chce mi sie :sorry2:)
mała mega marudna i nie wiadomo czemu... w nocy, po 12 budzi się z płaczem co 1-1,5 i najczęściej kończymy na cycu, bo nic nie pomaga... do tego coś spac w nocy nie mogę...
zmykam ogarniać dalej mieszkanko ;-)

To ja znów :)

U nas w dalszym ciągu ukrop :-pjuz sił mi brakuje, Nadia poszła na spacer z tesciową, bo teraz przyjemnie na spacerek.
Fabian jezdzi z mezem na rowerze.. a jutro jedzie z tatą nad morze ...

witam

Ja zaraz mykam na zakupy, bo z mała niestety w domu siedzimy:zawstydzona/y:
na bank to 3dniówka bo dzis ja zaczeło sypać, choc wczoraj meczyla ja biegunka i odparzyła tyłek tak, ze siedziec nie umie:-:)-:)-(
w zwiazku z tym mam pytanko... czy ten tormentiol jest na recepte czy dostane go w aptece bez problemu?:confused:

Jakis sezon na odparzone pupki chyba:zawstydzona/y: w wanience nawet kucała, bo nie umiała usiasc:-( sprobuje ten tormentiol, dzieki Lilianko:tak:

A moderatorem jestem styczniówek...

reklama
Asiowo ja nie wiem ale jak to 3 - dniówka to i krosty przejdą
( tak mi się wydaje )
Ja wróciłam od siostry , odwiozła nas autem . U niej na plaży teraz kicha bo wyławiają te zdechłe ryby ( nie wiem czy słyszałyście o masowym śnięciu ryb na zalewie zegrzyńskim ) brak tlenu.

Do góry