reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kurde blaszka, właśnie chciałam zagladnąc po cichutku do mojej Natalci i zobaczyc jak słodko śpi ... i ... wlazłam na grająca krówke, która radośnie i głośno odegrała najdłuższą ze swoich pioseneczek :baffled::-D Z tego wszystkiego zgłupiałam i zamarłam w bezruchu z jedną nogą uniesiona lekko nad zabawką :-D:-D
:-D:-D:-D

Ewunia loozuj się, loozuj należy Ci się ;-):-D

reklama
Kurde blaszka, właśnie chciałam zagladnąc po cichutku do mojej Natalci i zobaczyc jak słodko śpi ... i ... wlazłam na grająca krówke, która radośnie i głośno odegrała najdłuższą ze swoich pioseneczek :baffled::-D Z tego wszystkiego zgłupiałam i zamarłam w bezruchu z jedną nogą uniesiona lekko nad zabawką :-D:-D
hehe skad ja to znam:-D mi sie to zdarza jak bruno zasypia i ide sprawdzic czy spi..a bruno wtedy glowa do gory i sprawdzza kto tak halasuje:-D
u nas szczepienie 20go...zawsze dostajemy zaproszenie z konkretna data i godzina...z godziny sie zawsze smiejemy bo jest to np 14:36 szkoda ze sekund nie podaja:-D
jakis meczacy byl ten dzien chyba dlatego ze pogoda kiepska i w ogrodku tylko chwile bylismy...a bruno jak nie moze na dworek to marudzi w domu...
pewnie chwile posiedze i padne...

Dzien doberek :tak:

Mata - to ja Cie pociesze... ja mam taka plame brazowa na czole :baffled: wylazla franca pod koniec ciąży, potem znikła na chwile do pierwszego sloneczka... no i chodze plamiasta :sorry2:
Basia - :-D :-D :-D a mała się obudziła?
Ewuunia - ja tam moich bóli porodowych nie wspominam traumatycznie ;-) no i nie mam ich czesto jak przy depilacji :-D

Ja dzis pierwsza :szok: Za oknem leje wiec poki co nie ma rannego spacerku...
Mala nocke pieknie przespala, pewnie byloby odrobine dluzej gdyby m nie wstawal do pracy ;-) Teraz siedzi najedzona w lozeczku i meczy szczeniaczka - uczniaczka ;-) Znajac zycie zaraz padnie przy tej pogodzie... Oby sie poprawiło bo musze jakies zakupki na wyjazd sprawic :zawstydzona/y: a jutro juz na bank ma nie lac bo do urzedu mam sie stawic na okresowa kontrole :-p

Milego dzionka Kobitki :-)

Dziewczyny tez mam plamy na czole Wyszly mi z Wojtkiem Mialam ich w ogole wszedzie bo na twarzy tez na szczescie zeczly zostala tylko ta na czole nIe widac jej bo mam grzywke

Witajcie moje dzieice zjadlo butle i dalej spi Jestem w szoku.
U nas na szczescie nie pada ale jest pochmurno i zimno Czekam az dzieciarnia wstani i pojdziemy na male zakupiki Nie mam dzisiaj nic konkretnego w planach oprocz prasowania

JA niestety nie moge sie pochwalic, że jestem wyspana, bo Natunia w nocy popłakiwała - typowe zachowanie jak przy zabkowaniu. Czuwałam przy Niej od 2.30 i jestem mega niewyspana. BO cięzko nazwac snem cos co sie przerywa co pół godzinki. No ale co zrobic, trzeba to po prostu przetrwac.

Wyobraź sobie, że o dziwo nie :-D:-D Ale ja stałam tak w bezruchu dobre 2-3 minutki :-pKurcze, tak to jest jak nie posprzatam zabawek przed Jej pójściem spac..

Basiu współczuję nocki, mam nadzieję, ż ząbki szybko wyjdą. A co do definicji snu, to muszę Ci powiedzieć, że da się snem nazwać krótkie drzemki między pobudkami dziecka, bo u nas od urodzenia było średnio 90% takich nocek (tak od poad tygodnia jest znowu ;-))

Natalcia ma twardy sen, nie ma co :-D

Wilmek a wchodzisz tak punktualnie?

Co do plamna twarzy ja takich nie mam, ale za to mam strasznie duzo pieprzyków, szczególnie na policzkach i koło skroni, dziwnie to wygląda, ale juz sie przyzwyczaiłam, że taka popieprz(yk)ona jestem ;-) a to na nogach to jakies dziwne, ciemniejsze od skóry, suche...

znalazałam wczoraj w necie ogłoszenie, że u nas do skarbówki szukają kogos z min. średnim do bardzo podobnych obowiązków, co miałam w ostatniej pracy i chyba będę aplikować :tak:

Mała dziś się budziła co chwilę, a jak już usnęła przy cycu, to chciałam ją odłożyć do łóżeczka, a ją jakby cos parzyło, darła sie okropnie, wyginała :szok: dopiero po 5 usnęła w łóżeczku, a ja w łóżku, na 1,5 godziny co prawda, ale lepsze to niż nic. Dobrze, że mąż a wolne, to przejął rano małą, poszli na zakupy, a ja nawet nie słyszałam, tak twardo spałam :szok:

u nas wychodzi słoeczko i pewnie na dworek potem śmigniemy, bo nie jest gorąco, ale za to strasnie wieje :dry:

Dzień doberek:-) Co za pogoda. U mnie zimno i wieje okropnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: KUbalo przepsał prawie całą noć. Obudził się o 23.20 i leżał i gadał i jęczał do północy. Na szczęście zasnął i obudził się koło 7 i jak to ostatnio bywa wypił mleczko i poszedł spać. Spał do 9. Teraz grzecznie się bawi a ja sobie klikam:-D:-D:-D
Ja traktuję nogi depilatorem. I dzięki Bogu nie mam problemu z wrastaniem włosków. Najgorsze są pierwsze dwa przeciągnięcia a potem już luz

Basiu to kiepska nocka za Wami. Pewnie tak jak piszesz, że to przez ząbki. Sił życzę do przetrwanie dzisiejszego dnia:tak::tak::tak::tak:
Ale numer z tą zabawką:-D:-D:-D Dobrze,że Nati się nie obudziła.

Wilmek 14:36 dobre sobie:-D:-D:-D:-D:-D

Magdziarko dzięki za link odnośnie listw:-):-):-)

reklama
Wilmek a wchodzisz tak punktualnie?
hehe nie wchodze, zwykle jest poslizg kilkuminutowy:-) ale ciekawa jestem ile minut jest przewidziane na zaszczepienie jednego brzdaca;-)
u nas tez nocka nie przespana..co prawda nie plakal bardzo ale budzil sie co godzine wstawal i musialam dac smoka polozyc i spal dalej...ok 6:30 juz poplakiwal przez sen a o 7ej wstal z wielkim placzem..chyba znowu zaczynaja sie zabki..
od urodzenia nie przespalam jeszcze calej nocki:-(
ja po ciazy mam kilka piegow na twarzy ale jakos mi nie przeszkadzaja i ciagle brazowa kreske na brzuchu ktora mi przeszkadza..czy ona kiedykolwiek zniknie??:baffled:
Mata skladaj CV trzymam kciuki:tak:

Do góry