reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko to Ci babcia... nie rozumiem jak można nie chciec spotkac się z wnukiem:baffled: przecież jak nie przepada za Twoim towarzystwem, to przecież nie musicie razem siedzieć i sbie plotkować przy kawie :blink: ehh są ludzie i parapety...

reklama
Marta tez bym chciala tak raz na 50 dni jehe
Lilianko nie rozumiem babci . To jest jej wnuczek i chyba jej powinnoz zalezec na spotkanku z wnuczkeim bez wzgledu na wasze reklacje.

Je też nie rozumiem babci. Nawet jak Wasze relacje nie są najlepsze co winny jest temu Fabian. W końcu to jej wnuk. Może jak będziecie na miejscu to zmieni zdanie. A mozę Fabian niech zadzwoni do niej i zapyta czy moze ją odwiedzić? Wydaje mi się, że głupio jej będzie odmówić

Mi kiedyś też rozwaliło kompa od burzy , i telewizor
Co do loków Antka to ciekawe jak wygląga teraz bez nich

Powiem tak, pisalam mojemu ex męzowi, ze bede w jego rodzinnym miescie i ze Fabian moze zobaczyc sie z babcią, a on ze zapyta swoją mamę bo moze by wziela Fabiana na pare dni do siebie.... a pytalam 2 tygodnie temu i do dnia dzisiejszego ciszaaaa.... poza tym ta kuzynka co jadę do niej jutro powiedziala mi ze oni wiedzą ze bede, tzn ex meza siostra i matka.... więc ja nie będe sie prosiła ani wpraszała na siłę ....
Mata zgadzam sie z Tobą ....:-D

Czesc :tak:

MARYSIU - wszystkiego naj naj naj :-) imprezka pewnie w pełni :-D

My dzis w domku :sorry2: poki co ;-) Mała właśnie odpadła na drzemkę, a ja zasiadłam do kompletowania listy na wyjazd - bez tego ani rusz :-D A wyjazd juz pojutrze :-D doczekac sie nie moge... Ja tak morze kocham... mmm ;-)
U nas na szczepienie dzwoni sie z dnia na dzien (tylko po kolejnym pielegniarka mowi kiedy mniej wiecej nastepne) :tak: My wybieramy sie po powrocie, czyli na przełomie 13/14 miesiaca :tak:
A smok u nas tylko do zasypiania... jak kima juz to go wypluwa ;-) i spi bez :tak:

Mejdia - dzieki za podpowiedzi odnosnie apteczki, mam nadzieje ze Wojus szybko dojdzie do siebie :sorry2:
Maajka - ucaluj ode mnie mala w stopke, duzo zdrowka :tak:

Joasiek a dokąd jedziecie nad to morze?? Pewnie pisałaś ale skleroza nie wybiera

Moje dziecię pospało 2,5 godziny ale odkąd wstał to ciągle płacze. Obiadu nie chciał to zrobiłam mu mleczko i wypił. Nie wiem co mu się dzieje. może ząbki. Mhhhm

Joasiek a dokąd jedziecie nad to morze?? Pewnie pisałaś ale skleroza nie wybiera
Agusia, ja juz obczajałam jak do Ciebie daleko ;-) troszke jednak jest :zawstydzona/y: Jedziemy do Międzywodzia, koło Świnoujścia... Ale telefon wezme, jesli mozna :zawstydzona/y:, to moze uda nam sie spotkac, jak zapedzimy sie na wycieczki w Twoje rejony :tak:

Oczywiście że możesz wziąc mój numer:tak::tak::tak: Jak tylko byście byli w mojej okolicy to zapraszam. Ba nawet powiem, że miłoby było gdybyście mogli sobie zrobić wycieczkę do mnie

reklama
Mi kiedyś też rozwaliło kompa od burzy , i telewizor
Co do loków Antka to ciekawe jak wygląga teraz bez nich
Tak męsko wtedy był bardziej anielski. Wstawiłabym fotę ale ciagle aparat mam zepsuty - tzn sprawny tylko klapka od baterii nie zamyka się a na taśmę się nie trzyma. Zrobiłabym komórką ale moja Omnia w naprawie hiiii wszystko popsute. Jak wróce od mamy za tydzień to jakoś się zorganizuję

Agusia zobacz tutaj Listwa przepięciowa - Forum CDRinfo.pl

Do góry