reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Lilianko to Ci babcia... nie rozumiem jak można nie chciec spotkac się z wnukiem:baffled: przecież jak nie przepada za Twoim towarzystwem, to przecież nie musicie razem siedzieć i sbie plotkować przy kawie :blink: ehh są ludzie i parapety...

reklama
Marta tez bym chciala tak raz na 50 dni jehe
Lilianko nie rozumiem babci . To jest jej wnuczek i chyba jej powinnoz zalezec na spotkanku z wnuczkeim bez wzgledu na wasze reklacje.

Je też nie rozumiem babci. Nawet jak Wasze relacje nie są najlepsze co winny jest temu Fabian. W końcu to jej wnuk. Może jak będziecie na miejscu to zmieni zdanie. A mozę Fabian niech zadzwoni do niej i zapyta czy moze ją odwiedzić? Wydaje mi się, że głupio jej będzie odmówić

Mi kiedyś też rozwaliło kompa od burzy , i telewizor
Co do loków Antka to ciekawe jak wygląga teraz bez nich

Powiem tak, pisalam mojemu ex męzowi, ze bede w jego rodzinnym miescie i ze Fabian moze zobaczyc sie z babcią, a on ze zapyta swoją mamę bo moze by wziela Fabiana na pare dni do siebie.... a pytalam 2 tygodnie temu i do dnia dzisiejszego ciszaaaa.... poza tym ta kuzynka co jadę do niej jutro powiedziala mi ze oni wiedzą ze bede, tzn ex meza siostra i matka.... więc ja nie będe sie prosiła ani wpraszała na siłę ....
Mata zgadzam sie z Tobą ....:-D

Czesc :tak:

MARYSIU - wszystkiego naj naj naj :-) imprezka pewnie w pełni :-D

My dzis w domku :sorry2: poki co ;-) Mała właśnie odpadła na drzemkę, a ja zasiadłam do kompletowania listy na wyjazd - bez tego ani rusz :-D A wyjazd juz pojutrze :-D doczekac sie nie moge... Ja tak morze kocham... mmm ;-)
U nas na szczepienie dzwoni sie z dnia na dzien (tylko po kolejnym pielegniarka mowi kiedy mniej wiecej nastepne) :tak: My wybieramy sie po powrocie, czyli na przełomie 13/14 miesiaca :tak:
A smok u nas tylko do zasypiania... jak kima juz to go wypluwa ;-) i spi bez :tak:

Mejdia - dzieki za podpowiedzi odnosnie apteczki, mam nadzieje ze Wojus szybko dojdzie do siebie :sorry2:
Maajka - ucaluj ode mnie mala w stopke, duzo zdrowka :tak:

Joasiek a dokąd jedziecie nad to morze?? Pewnie pisałaś ale skleroza nie wybiera

Moje dziecię pospało 2,5 godziny ale odkąd wstał to ciągle płacze. Obiadu nie chciał to zrobiłam mu mleczko i wypił. Nie wiem co mu się dzieje. może ząbki. Mhhhm

Joasiek a dokąd jedziecie nad to morze?? Pewnie pisałaś ale skleroza nie wybiera
Agusia, ja juz obczajałam jak do Ciebie daleko ;-) troszke jednak jest :zawstydzona/y: Jedziemy do Międzywodzia, koło Świnoujścia... Ale telefon wezme, jesli mozna :zawstydzona/y:, to moze uda nam sie spotkac, jak zapedzimy sie na wycieczki w Twoje rejony :tak:

Oczywiście że możesz wziąc mój numer:tak::tak::tak: Jak tylko byście byli w mojej okolicy to zapraszam. Ba nawet powiem, że miłoby było gdybyście mogli sobie zrobić wycieczkę do mnie

reklama
Mi kiedyś też rozwaliło kompa od burzy , i telewizor
Co do loków Antka to ciekawe jak wygląga teraz bez nich
Tak męsko wtedy był bardziej anielski. Wstawiłabym fotę ale ciagle aparat mam zepsuty - tzn sprawny tylko klapka od baterii nie zamyka się a na taśmę się nie trzyma. Zrobiłabym komórką ale moja Omnia w naprawie hiiii wszystko popsute. Jak wróce od mamy za tydzień to jakoś się zorganizuję

Agusia zobacz tutaj Listwa przepięciowa - Forum CDRinfo.pl

Do góry