reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Bbakania ten us jest 15 km od domu, mąż pracuje w tej samej miejscowości, a poza tym sa autobusy w tych godzinach co urząd pracuje :tak: chyba złożę, ale najgorsze jest to, że musiałabym wyryc ordynacje podatkową, a to jedynie 110 stron :baffled:
co do brązoewj krechy, ja dopiero po porodzie się zroientowałam, że ja mam, musiała mi póżno wyjść jak brzuch miałam ogromniasty, bo nie zauważyłam ;-) i zniknęła mi gdzieś po 3-4 miesiącah :sorry2:
a mi maruda świruje, niby do spania, a się rzuca :dry: w ogóle ostatnio znó kiepsko ze spaniek u niej, a tak sie cieszylam :zawstydzona/y:

i z tego wsyztskiego zapomiałam napisać, że od 4,47 jestem ciocią Julii Marie 56 cm i 3850 g :-) 3 dni próbowalai wywołac poród i sie udało, ale malutka wymęczona strasznie i od razu poleciała pod tlen :-( ale chyba wszystko z nią ok... a najlepsze jest to, że po wszystkim lekarze przyznali się, że mała mogła posiedzieć jeszcze 11 dni, bo machnęli się z terminem :dry:

Ostatnia edycja:
Dobrusia zostanie z babcią. Ale ta praca to nic penego, przeciez będzie pewnie cała masa zgłoszeń, no ale próbowac można ;-)

Przed chwilką dostałam smska od Daruni i chyba dziś wpadną na kawkę :tak: juz nie mogę się doczekać :-)

Basiu to się rozszalałaś. Jak nie spotkanie w realu (nie mylić z marketem:-D:-D;-)) to przez kamerkę i kolejne w planach. Jak tylko znajdziecie chwilkę to wpadajcie. Zaproszenie aktualne cały rok. W okresie wakacyjnym proszę o rezerwację:-D:-D:-D:-D A w tym roku wybieracie się do Gdańska czy Gdyni?

Marta aplikuj nie ma na co czekac. A nóż Ci się uda. Na początku napewno ktoś Ci pomoże. Trzymam kciuki. A w ogóle to życzę udanego spotkania z Darią. Pozdrów ją od nas:-):-):-)
Gratuluję zostania ciocią. To ja też się pochwalę bo zapomniałam. W niedziele Damiana siostra urodziła synka. I po raz pierwszy będę ciotką-klotką. Damian ma już siostrzenice tylko mówią do nas po imieniu więc ciotką nigdy się nie czułam.

Wilmek ja krechy już nie mam. Nawet nie pamiętam kiedy zniknęła. Tobie też pewnie zniknie no chyba, że może jakaś tam fasoleczka zakiełkuje i nie zdąży;-);-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!:-)
Ja tylko na chwilke,bo zaraz Mai daje obiadek i zmykamy pare rzeczy pozalatwiac.
Maja juz dobrze sie czuje,ale posiedzimy jeszcze w domciu do konca tygodnia.
Mata-gratuluje zostania Ciocia!:-)Oby z maluszkiem wszystko bylo dobrze!:-)

Milego dnia wszystkim!

reklama
hej hej

U nas tez znów sie zaczeły wariacje nocne:zawstydzona/y: Mała boi sie łozeczka znów... nie wiem co sie jej znów stało chociaz minionej nocy juz było lepiej, bo obudziła sie ok 22:30 a godzine pozniej juz zasneła i spała do 7:tak: Wdzien tez juz spi góra godzina, masakra...
A przez to moja praca lic znów staneła w miejscu:zawstydzona/y:

Zaczełam brac w koncu te tabletki co gina mi przepisała i cholerka brzuch mnie z nich boli... ale to podobno normalna reakcja:zawstydzona/y: od wczoraj leze ile sie da, bo ciagnie okropnie i czasem zakłuje:zawstydzona/y: no a po tych 2 tabletkach latam siusiu co godzine bo sa moczopędne:-p

A ja własnie leczo robie... w koncu papryka staniała to se moge pozwolic;-)i wczoraj w koncu zjadłam fasolke!!! Mniam:tak:

Dziewczyny kiedy zaczyna sie tyc w ciazy?:-pPamietam, przy Paulince w 4 miesiacu juz miałam 3 kg na +, a teraz 1kg na - :tak:Wiem, wiem... powinnam sie cieszyc, ale czy to normalne?:tak:

Mata... tez bym wysłała to cv, super robótka wiec dlaczego nie próbowac:tak:ale zazdroszcze spotkanka z Daria... ucałuj ja!!!
Sama bym sie do kogos wybrała... bo ciagle sama siedze, tylko z mała moge se pogadac:-D

Wilmek... mi ta krecha znikneła jeszcze jak karmiłam, bardzo szybko:tak:Teraz czekam na nastepna:-p

Majka
... dobrze, ze zmajeczko juz dobrze:tak:ufff;-)

Do góry