reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
STO LAT MARYSIU!!!!!
DUŻO RADOŚCI I WSPANIAŁEGO DZIECIŃSTWA:tak:
ZDRÓWKA, UŚMIECHU i MIŁOŚCI
Witaj Marlenko dobrze, że już jesteś!!!

Dziewczyny nie martwcie się,
jeśli Wasze dzieciaki nie są specjalnie osłabione to
niepowinny czegos takiego zlapać! :hmm:

reklama
Dzien Dobry
U nas w nocy była duzzaaa burzaa, grzmiało i błyskało... musialam wstac i zdjąc pranko z balkonu...

005.gif
Wszystkiego Najlepszego dla Marysi z okazji 1 urodzin
007.gif

No nic lece zrobic dzieciom sniadanko, niedawno wstalismy :-p

Marysiu wszystkiego dobrego z okazji roczku!!!

Witam!
U nas znów kiepska nocka... ale chyba już przywykłam, że mała budzi się co godzinę :sorry2: przeraża mnie trochę wizja pracy przy zarwanych nockach, ale chyba dam radę :dry:
pogoda paskudna, zaraz wysyłam małą z tatusiem na spacerek a ja troche w domku porządzę;-) a potem szczepionka...

Marynia - Najlepszego :-)
My juz byłyśmy na szcepieniu a następne w październiku. Na to co byłam ostatnio zapisała mnie lekarz też poł roku wcześniej bo powiedziała że takie długie są terminy i teraz też zapisała mnie od razu na następne. Mam o tyle dobrze, zę bez problemu wizyta jest popołudniu.

Ostatnia edycja:
My szczepienie mamy za tydzień...
Basiu ehh ten smoczek, to zdjecie zrobilam jej po spanku... dlatego cmokała Dydka... ale niestety nadal to jej uspakajacz...:-(

Witam:-) U nas nocka ok. Pobudka po 6 dałam mleczko i pospaliśmy do 9:szok: Umieram dzisiaj dostałam@ i jestem nie do życia. Nie pójdę jednak na to cholerne szczepienie bo mnie tak boli brzuch, że nawet nie pamiętam w ostatnim czasie takich boleści. Pogoda koszmarna zimno i pochmurno

Najlepsze życzenia dla Marysi. Sto lat Sto lat....

Jak ja się cieszę, że u mnie chłopcy nie mieli smoków. Jeden problem z głowy. Kacper nie miał nigdy, a Kuba kilka dni jak miał jelitówkę to mu podawałam. Ale, że późneij budził się w nocy bardzo często za każdym razem jak mu wypadł to zrezygnowałam.

Ale naskrobałyscie od wczoraj.

Po pierwsze

Ogromne 100 Lat dla Maryni . Zdrówka i radości !!

Dzieciaczki kończą roczek i szczepienia się posypały.Basiu to niesamowite żeby tyle czekać na szczepienie ja się umawiam w danym dniu...jeśli idę planowo bo datę szczepienia wyznaczają podczas poprzedniego szczepienia i wpisują do książeczki zdrowia dziecka. Ja tak jak wcześniej pisałam nie szczepię teraz tylko potem.

U nas jak u Lilianki w nocy okropnie lało i było burzowo. Teraz pogoda też nie lepsza. No i Lilianko powiem Ci że Antoś tak jak Twoja Nadia i Natalka Basi tez ciągnie smoka. Cóż.........

reklama
Witajcie dziewczyny!:-)

Najwspanialsze zyczenia dla Marysi!!!!!!!!!!!

Wczoraj wieczorkiem bylam z Maja u lekarki,no i to jednak znowu grypa zoladkowa.Na szczescie Maja juz nie wymiotuje.Do konca tygodnia ma byc w domu,wiec ja razem z nia.Na szczescie szefowa nie robila problemu:-)

A jutro mialysmy tez miec szczepienie,ale z powodu choroby odpada.A tutaj tez trzeba czekac czasem miesiac na nastepny wolny termin.Mogloby byc 27 lipca,ale wtedy bedziemy w Polsce,a potem to dopiero 20 sierpnia,jak Maja bedzie miala juz 14 miesiecy!Wiec nastepne szczepienie (na 15miesiecy) tez bedzie musialo byc opoznione....:-(

Do góry