reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
STO LAT MARYSIU!!!!!
DUŻO RADOŚCI I WSPANIAŁEGO DZIECIŃSTWA:tak:
ZDRÓWKA, UŚMIECHU i MIŁOŚCI
Witaj Marlenko dobrze, że już jesteś!!!

Dziewczyny nie martwcie się,
jeśli Wasze dzieciaki nie są specjalnie osłabione to
niepowinny czegos takiego zlapać! :hmm:

reklama
Dzien Dobry
U nas w nocy była duzzaaa burzaa, grzmiało i błyskało... musialam wstac i zdjąc pranko z balkonu...

005.gif
Wszystkiego Najlepszego dla Marysi z okazji 1 urodzin
007.gif

No nic lece zrobic dzieciom sniadanko, niedawno wstalismy :-p

Marysiu wszystkiego dobrego z okazji roczku!!!

Witam!
U nas znów kiepska nocka... ale chyba już przywykłam, że mała budzi się co godzinę :sorry2: przeraża mnie trochę wizja pracy przy zarwanych nockach, ale chyba dam radę :dry:
pogoda paskudna, zaraz wysyłam małą z tatusiem na spacerek a ja troche w domku porządzę;-) a potem szczepionka...

Marynia - Najlepszego :-)
My juz byłyśmy na szcepieniu a następne w październiku. Na to co byłam ostatnio zapisała mnie lekarz też poł roku wcześniej bo powiedziała że takie długie są terminy i teraz też zapisała mnie od razu na następne. Mam o tyle dobrze, zę bez problemu wizyta jest popołudniu.

Ostatnia edycja:
My szczepienie mamy za tydzień...
Basiu ehh ten smoczek, to zdjecie zrobilam jej po spanku... dlatego cmokała Dydka... ale niestety nadal to jej uspakajacz...:-(

Witam:-) U nas nocka ok. Pobudka po 6 dałam mleczko i pospaliśmy do 9:szok: Umieram dzisiaj dostałam@ i jestem nie do życia. Nie pójdę jednak na to cholerne szczepienie bo mnie tak boli brzuch, że nawet nie pamiętam w ostatnim czasie takich boleści. Pogoda koszmarna zimno i pochmurno

Najlepsze życzenia dla Marysi. Sto lat Sto lat....

Jak ja się cieszę, że u mnie chłopcy nie mieli smoków. Jeden problem z głowy. Kacper nie miał nigdy, a Kuba kilka dni jak miał jelitówkę to mu podawałam. Ale, że późneij budził się w nocy bardzo często za każdym razem jak mu wypadł to zrezygnowałam.

Ale naskrobałyscie od wczoraj.

Po pierwsze

Ogromne 100 Lat dla Maryni . Zdrówka i radości !!

Dzieciaczki kończą roczek i szczepienia się posypały.Basiu to niesamowite żeby tyle czekać na szczepienie ja się umawiam w danym dniu...jeśli idę planowo bo datę szczepienia wyznaczają podczas poprzedniego szczepienia i wpisują do książeczki zdrowia dziecka. Ja tak jak wcześniej pisałam nie szczepię teraz tylko potem.

U nas jak u Lilianki w nocy okropnie lało i było burzowo. Teraz pogoda też nie lepsza. No i Lilianko powiem Ci że Antoś tak jak Twoja Nadia i Natalka Basi tez ciągnie smoka. Cóż.........

reklama
Witajcie dziewczyny!:-)

Najwspanialsze zyczenia dla Marysi!!!!!!!!!!!

Wczoraj wieczorkiem bylam z Maja u lekarki,no i to jednak znowu grypa zoladkowa.Na szczescie Maja juz nie wymiotuje.Do konca tygodnia ma byc w domu,wiec ja razem z nia.Na szczescie szefowa nie robila problemu:-)

A jutro mialysmy tez miec szczepienie,ale z powodu choroby odpada.A tutaj tez trzeba czekac czasem miesiac na nastepny wolny termin.Mogloby byc 27 lipca,ale wtedy bedziemy w Polsce,a potem to dopiero 20 sierpnia,jak Maja bedzie miala juz 14 miesiecy!Wiec nastepne szczepienie (na 15miesiecy) tez bedzie musialo byc opoznione....:-(

Do góry