reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Majeczko zzdróweczka dla małej. Fajna szefowa Ci się trafiła. Dobrze, że jest wyrozumiała.
U nas na kolejne szczepienie dają kartkę kiedy trzeba się zgłosić. Nie trzeba wcześniej się zapisywać. No chyba, że trafi się tak jak mi ostatnio, że nie było szczepionek. To teraz będę mądrzejsza i zadzwonię zapytać
U mnie burza na całego grzsmoty błyski i deszcz leje. Zastanaiwam się czy nie odłączyć netu żeby znów mi router nie padł jak w zweszłym tygodniu
U nas na kolejne szczepienie dają kartkę kiedy trzeba się zgłosić. Nie trzeba wcześniej się zapisywać. No chyba, że trafi się tak jak mi ostatnio, że nie było szczepionek. To teraz będę mądrzejsza i zadzwonię zapytać
U mnie burza na całego grzsmoty błyski i deszcz leje. Zastanaiwam się czy nie odłączyć netu żeby znów mi router nie padł jak w zweszłym tygodniu
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ścięłam Antkowi loki!!!
i jak teraz Antos wygląda?
u nas mówią w jakim miesiącu następne szczepienie i trzeba tylko przedzwonic i dowiedzieć się kiedy. No i ze zmiana terminu problemu nie ma, mieliśmy mieć w zeszły wtorek, ale mnie ta jelitówka męczyła i nie wiedziałam, czy mała czegoś nie podłapała, to przeniesli nam na dziś, więc nawet ok (pomijając już jakośc państowych usług u nas w ośrodku )
a co do burzy, my mamy sporo zabezpieczeń: listwy przy komputerze i tv, do tego bardzo czułe bezpieczniki na instalacji, do której sa podpięte prawie wszystkie cenniejsze sprzęty, ale jak konkretna burza jest, to i tak wyciągamy wszystko z kontaktów ;-) no i kabel od anteny z tv też
Majka cieszę się, że z Majeczką lepiej i że masz fajną szefową a tak na marginesie musisz byc tez dobrym pracownikiem, skoro szefowa nie ma jakichkolwiek pretensji ;-)
my po szczepieniu, oczywiście sie opóźniło mała mocno płakała, ale na szczęście krótko... no i oprócz ogólnego badania i ważenia stadardowo nic więcej nie sprawdzali (nie wiem ile ma cm i co z ciemiączkiem bo na moje oko jeszcze się nie zaroslo do końca...). Dopytałam sie odnosnie witamin, jakie mozna małej dać i lekarka zaproponowała cebion multi lub vibowit;-)
mała od razu jak przyjechalismy poszła spać, mąż działa w piwnicy z parapetem do kuchni (w końcu doczekam się tych pierdółek, które od ponad roku czasu nie skonczone ) a ja zaraz zabiorę się chyba za obiad ;-)
u nas cieplutko się zrobiło, na szczęście wiaterek wieje i jest dośc przyjemnie, więc później leicmy na dworek
magdalenkakol
Fan(ka)
Noo ruch dzisiaj bo pogody nie ma hehe
Ja bylam przelozylam szczepienie na za miesaic ale jak nic nie bedize takiego to mozge wejsc i umioiwc sie wczesniej. oo i ja tez w panstwowej przychodni
kochane ja dziisaj mam powera chyba @ sie zbliza ogarnelam miezkznako z przetarciem podlog iw stawialm buleczk na jagodach.
Ja bylam przelozylam szczepienie na za miesaic ale jak nic nie bedize takiego to mozge wejsc i umioiwc sie wczesniej. oo i ja tez w panstwowej przychodni
kochane ja dziisaj mam powera chyba @ sie zbliza ogarnelam miezkznako z przetarciem podlog iw stawialm buleczk na jagodach.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Magdalenkakol powera mówisz masz, oj to @ nieuchronnie się zbliża ;-) i znów smaka na bułeczki robisz ja tam @ nie mam juz 42 dni i jakos sie juz tym nie przejmuję, bo ostatnio przyszedł po 56 dniach...
agusia04
Czerwcowa mama'08
No właśnie nie mam. I muszę Damian ścignąć żeby kupić bo szkoda najbardziej TV i laptopka. Bo w miarę nowe. Że też wcześniej nie pomyślałam I routera bym nie musiałac wymieniać i dzisiaj się nie stresować że coś znów siądzie
A możecie jaką polecić? Jakie macie?
A możecie jaką polecić? Jakie macie?
Ostatnia edycja:
reklama
Mniam, mniammm ales smaka narobiła Magdalenkol z tymi bułeczkami ...
Ja tez juz chałupę ogarnęłam, dzisiaj ide do stoamtologa z Fabianem a pozniej jadę do Łodzi kupic prezent dla 3 letniej dziewczynki, bo jutro jadę z synkiem do jego chrzestnej do Lublinca - ona mieszka w Niemczech ale przyjechała na wakacje do rodziców i tym samym mamy okazję sie spotkać... przy okazji odwiedzimy z Fabiankiem grob dziadka...a babcia nie chce sie spotkać z wnukiem, czuje ze to przeze mnie... no cóż nie to nie...
Ja tez juz chałupę ogarnęłam, dzisiaj ide do stoamtologa z Fabianem a pozniej jadę do Łodzi kupic prezent dla 3 letniej dziewczynki, bo jutro jadę z synkiem do jego chrzestnej do Lublinca - ona mieszka w Niemczech ale przyjechała na wakacje do rodziców i tym samym mamy okazję sie spotkać... przy okazji odwiedzimy z Fabiankiem grob dziadka...a babcia nie chce sie spotkać z wnukiem, czuje ze to przeze mnie... no cóż nie to nie...
Podziel się: