reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień dobry kochane!:-D
Wojtek drzemkuje, zupka się pichci, a ja nareszcie kawka. ;-)
Kurcze wczoraj napisałam dość sporego posta i niestety Wojtek wyłączył kompa z listwy i wszystko przepadło.:wściekła/y:

Humorek mi sie już poprawił po ostatnich wybrykach T.:tak:, bo wczoraj pierwszy raz od lat bez przypomnienia złożył mi życzenia z okazji imienin!!!:happy2:
Postęp!!! Jako prezent dostalam od moich chłopaków -
kartkę z życzeniami i ... kasę !:szok: Żebym sobie sama coś kupiła, hihi, ale chyba lepiej bo z gustem mojego T. i pomysłami to jednak tak wolę :-p!

Bbakania jeśli chodzi o prezent na chrzciny to myslę, tak jak dziewczyny - coś praktycznego może niania elektryczna, łóżeczko turystyczne, mata edukacyjna, plus jakiś religijny drobiazg może taki srebrny obrazek
Valenti Obrazek Matka Boska z Dzieciątkiem - (v#736) - opinie o Valenti Obrazek Matka Boska z Dzieciątkiem - (v#736)- Wojtek taki dostał , jest sliczny!!! Są też inne...

Głuszku jesli Misio je juz prawie dorosłe obiadki to ze sloiczkami nie będzie raczej problemu , bo sa naprawdę dobre! Najlbezpieczniej wybrać coś z kurczaka np. w warzywach itp.

Asiowo - dasz radę z ta pracą!
Agusia dobrze, że to tylko stuknięcie, a nie poważna stłuczka!
Magdalenko - mój Wojtek też już zagląda nam do talerzy i chce wszystko co my jemy!
Joasiek - fajnie, że wyjazd się udał, wypoczęłyście z Ola trochę!
Lilianka my też wczorajszy wieczorek przy piweczku ...:-)

reklama
Magdziarko moze byc zab bo czworka juz jest prawie na wierzchu taka biala ale sie nie pzrebila.
Bbkaniu tez mam problem z prezentem na chciny ale ja na 100% cos kpie bo wiem ze jak dam kase to sie rozjedzie.
Medija ale masz wspanialoych ch.łopakow.
My zaliczylismy spacer male spanko tera czekam az wojtal usnie i biore sie za zmywanie.

Ja na szczescie wiem co maja chociaz tez twierdzili ze on ma wszytsko ale niestety nie zrobie im satysfakcji i kasy nie dam. Kupie albo rowerek taki maly apbo jezdzik albo taki ego zwirza na biegunach do tego jakas fajna pamiatek z albumem czy cos Wojtek takie podostawal
Dostal tez takiego smoczka srebrnego wygrawerowanego z data i godizna urodzin Super prezent

Witam!

Basiu mi też się wydaje, że lepiej kupić prezent (chyba, że rodzice zbierają na cos konkretniejszego i wolą kaskę). Jak maja do dyspozycji ogród to może jakąs zabawkę do ogrodu? Są jakies huśtawki, stoliczki itp...

mąż w domu, to i czasu mniej na bb :sorry2: dziś sporo załatwiania miałam, bo i po dyplom pojechałam i do pupu po papiery (jutro będę się rejestrować). Z mała na dworku długo byłam, nałaziła się, tarzała po trawie (czym ja jej spodenki dopiorę :dry::baffled:) no i najważniejsze, że się wymęczyła i w końcu ładnie do spania odpadła (jak wracaliśy rano autem, to tez kimała :-p)
nie wiem czy pamiętacie, ale jakiś czas temu pisałam, że wysłałam cv w związku z umową-zleceniem i dziś gościu mi oddzwania, że jak nadal jestem zainteresowana, to umowę wysyła i dalsze wskazówki odnośnie pracy. Do końca tygodnia umowa powinna przyjść i zobaczymy, czy wszystko będzie ok z ta pracą i umową, jak tak, to zaczynam w wolnym czasie pracę :tak::-) kokosów z tego nie będzie, ale lepsze to niż nic ;-)
a do tego nawet nie wiem czemu waga w dół mi leci ;-):tak::-D i w pierwsze przedciążowe stare jeansy weszłam :-p

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkiem, widzę że straszne pustki......
Ja dopiero wróciłam niedawno do domu, byłam dziś w końcu u dermatologa w sprawie mojego uczulenia , poszłam z dzieciakami bo już nie chciałam mamy tak obarczać cały dzień i powiem że więcej czasu spędziłam w kolejce do rejestracji i wypisywaniu karty niż w gabinecie - mam uczulenie na coś , podejrzewałam już jakąś chorobę skóry czy coś ale na szczęście to nie to. Mam maść i prochy więc może przejdzie .

Mata to super z tą pracą, no i widać kilogramy też ładnie spadają , tak trzymać

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki!:-)
Dziekuje za zyczenia dla M oraz za komplementy od Maty na temat jego wieku:-)Bardzo sie ucieszyl:-)
Mnie wczoraj na bb nie bylo,dzis dlugo tez nie posiedze,bo jestem niewyspana (wczoraj wieczorem 2 odcinki Dr.House'a,potem jeszcze jeden serial,na ktorym w koncu zasnelam;-)),a jutro rano znow do pracy.Majunia slicznieprzespala noc,teraz tez juz lezy w lozeczku i powoli zasypia:-)
Mejdia-spoznione,ale szczere zyczenia imieninowe!:-)

Marta to super. Kaski nigdy za wiele. Gratulejszyn i trzymam kciukaski

kasiu a z ciebie muszę wziąć przykłąd i też iść do dermatologa bo z dnia na dzień jak słońca coraz więcej moje plecy ramiona i dekolt wyglądają potwornie. Al enie będę czekała 2 miesiące w poradni tylko pójdę o 6 rano w kolejkę tam zawsze oprócz umówionych wcześniej wizyt mają 5 numerków.

ja niedawno wróciłam z wakacyjnych pierwszych zajęć tańca - sama technika. Ale fajanie., Nie będziemy tańczyły zadnych układów bo dziewczyny różnie chodzą - wiadomo urlopy i wyjazdy więc nie ma sensu.

chłopcy pokąpani najedzeni szaleją zamiast spać pozwolę im jeszcze 15 minut

reklama
Witajcie :-)

Malutka juz spi, bo chyba mi sie dziewcze przestawia na jedna drzemke dziennie - 3h :szok: Ale powiem szczerze ze chyba mi pasuje :zawstydzona/y: Mialam czas maznac farba w pokoju Oli (po powrocie bezapelacyjnie idzie spac do siebie :-p), zrobilam jej obiadek, pranko i mialam czas dla siebie ;-) No i pod koniec 3h nie wiedzialam co z soba robic :-D Czlowiek nieprzyzwyczajony ;-) Teraz m pogonilam na zakupki do tesco, znow pewnie kaska pojdzie bo jak na zlosc sporo rzeczy sie pokonczylo przed wyjazdem... :no: Musze sobie chyba liste zaczac kompletowac, bo cos czuje ze mnostwo rzeczy pozapominamy... Aha, no i mam pytanko do Was... co zabrac ze soba w takiej podrecznej apteczce dla Oli?

Mata - super ze sie praca nawinela, ja mysle o jakis korkach od wrzesnia
Mejdia - ale maz sie spisal :tak: pogratulowac :tak: ja to mojemu musze glosno przypominac miesiac przed :-D
Magdalenka - ja tez jestem za tym zeby nie dawac kaski dla dzieciakow z okazji chrzcin, komunii (na wesele i owszem, bo mlodzi kupia sobie co sami uwazaja) :tak:

Milego wieczorka, ja mykam ogladac Monka ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry