reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień dobry kochane!:-D
Wojtek drzemkuje, zupka się pichci, a ja nareszcie kawka. ;-)
Kurcze wczoraj napisałam dość sporego posta i niestety Wojtek wyłączył kompa z listwy i wszystko przepadło.:wściekła/y:

Humorek mi sie już poprawił po ostatnich wybrykach T.:tak:, bo wczoraj pierwszy raz od lat bez przypomnienia złożył mi życzenia z okazji imienin!!!:happy2:
Postęp!!! Jako prezent dostalam od moich chłopaków -
kartkę z życzeniami i ... kasę !:szok: Żebym sobie sama coś kupiła, hihi, ale chyba lepiej bo z gustem mojego T. i pomysłami to jednak tak wolę :-p!

Bbakania jeśli chodzi o prezent na chrzciny to myslę, tak jak dziewczyny - coś praktycznego może niania elektryczna, łóżeczko turystyczne, mata edukacyjna, plus jakiś religijny drobiazg może taki srebrny obrazek
Valenti Obrazek Matka Boska z Dzieciątkiem - (v#736) - opinie o Valenti Obrazek Matka Boska z Dzieciątkiem - (v#736)- Wojtek taki dostał , jest sliczny!!! Są też inne...

Głuszku jesli Misio je juz prawie dorosłe obiadki to ze sloiczkami nie będzie raczej problemu , bo sa naprawdę dobre! Najlbezpieczniej wybrać coś z kurczaka np. w warzywach itp.

Asiowo - dasz radę z ta pracą!
Agusia dobrze, że to tylko stuknięcie, a nie poważna stłuczka!
Magdalenko - mój Wojtek też już zagląda nam do talerzy i chce wszystko co my jemy!
Joasiek - fajnie, że wyjazd się udał, wypoczęłyście z Ola trochę!
Lilianka my też wczorajszy wieczorek przy piweczku ...:-)

reklama
Magdziarko moze byc zab bo czworka juz jest prawie na wierzchu taka biala ale sie nie pzrebila.
Bbkaniu tez mam problem z prezentem na chciny ale ja na 100% cos kpie bo wiem ze jak dam kase to sie rozjedzie.
Medija ale masz wspanialoych ch.łopakow.
My zaliczylismy spacer male spanko tera czekam az wojtal usnie i biore sie za zmywanie.

Ja na szczescie wiem co maja chociaz tez twierdzili ze on ma wszytsko ale niestety nie zrobie im satysfakcji i kasy nie dam. Kupie albo rowerek taki maly apbo jezdzik albo taki ego zwirza na biegunach do tego jakas fajna pamiatek z albumem czy cos Wojtek takie podostawal
Dostal tez takiego smoczka srebrnego wygrawerowanego z data i godizna urodzin Super prezent

Witam!

Basiu mi też się wydaje, że lepiej kupić prezent (chyba, że rodzice zbierają na cos konkretniejszego i wolą kaskę). Jak maja do dyspozycji ogród to może jakąs zabawkę do ogrodu? Są jakies huśtawki, stoliczki itp...

mąż w domu, to i czasu mniej na bb :sorry2: dziś sporo załatwiania miałam, bo i po dyplom pojechałam i do pupu po papiery (jutro będę się rejestrować). Z mała na dworku długo byłam, nałaziła się, tarzała po trawie (czym ja jej spodenki dopiorę :dry::baffled:) no i najważniejsze, że się wymęczyła i w końcu ładnie do spania odpadła (jak wracaliśy rano autem, to tez kimała :-p)
nie wiem czy pamiętacie, ale jakiś czas temu pisałam, że wysłałam cv w związku z umową-zleceniem i dziś gościu mi oddzwania, że jak nadal jestem zainteresowana, to umowę wysyła i dalsze wskazówki odnośnie pracy. Do końca tygodnia umowa powinna przyjść i zobaczymy, czy wszystko będzie ok z ta pracą i umową, jak tak, to zaczynam w wolnym czasie pracę :tak::-) kokosów z tego nie będzie, ale lepsze to niż nic ;-)
a do tego nawet nie wiem czemu waga w dół mi leci ;-):tak::-D i w pierwsze przedciążowe stare jeansy weszłam :-p

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkiem, widzę że straszne pustki......
Ja dopiero wróciłam niedawno do domu, byłam dziś w końcu u dermatologa w sprawie mojego uczulenia , poszłam z dzieciakami bo już nie chciałam mamy tak obarczać cały dzień i powiem że więcej czasu spędziłam w kolejce do rejestracji i wypisywaniu karty niż w gabinecie - mam uczulenie na coś , podejrzewałam już jakąś chorobę skóry czy coś ale na szczęście to nie to. Mam maść i prochy więc może przejdzie .

Mata to super z tą pracą, no i widać kilogramy też ładnie spadają , tak trzymać

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki!:-)
Dziekuje za zyczenia dla M oraz za komplementy od Maty na temat jego wieku:-)Bardzo sie ucieszyl:-)
Mnie wczoraj na bb nie bylo,dzis dlugo tez nie posiedze,bo jestem niewyspana (wczoraj wieczorem 2 odcinki Dr.House'a,potem jeszcze jeden serial,na ktorym w koncu zasnelam;-)),a jutro rano znow do pracy.Majunia slicznieprzespala noc,teraz tez juz lezy w lozeczku i powoli zasypia:-)
Mejdia-spoznione,ale szczere zyczenia imieninowe!:-)

Marta to super. Kaski nigdy za wiele. Gratulejszyn i trzymam kciukaski

kasiu a z ciebie muszę wziąć przykłąd i też iść do dermatologa bo z dnia na dzień jak słońca coraz więcej moje plecy ramiona i dekolt wyglądają potwornie. Al enie będę czekała 2 miesiące w poradni tylko pójdę o 6 rano w kolejkę tam zawsze oprócz umówionych wcześniej wizyt mają 5 numerków.

ja niedawno wróciłam z wakacyjnych pierwszych zajęć tańca - sama technika. Ale fajanie., Nie będziemy tańczyły zadnych układów bo dziewczyny różnie chodzą - wiadomo urlopy i wyjazdy więc nie ma sensu.

chłopcy pokąpani najedzeni szaleją zamiast spać pozwolę im jeszcze 15 minut

reklama
Witajcie :-)

Malutka juz spi, bo chyba mi sie dziewcze przestawia na jedna drzemke dziennie - 3h :szok: Ale powiem szczerze ze chyba mi pasuje :zawstydzona/y: Mialam czas maznac farba w pokoju Oli (po powrocie bezapelacyjnie idzie spac do siebie :-p), zrobilam jej obiadek, pranko i mialam czas dla siebie ;-) No i pod koniec 3h nie wiedzialam co z soba robic :-D Czlowiek nieprzyzwyczajony ;-) Teraz m pogonilam na zakupki do tesco, znow pewnie kaska pojdzie bo jak na zlosc sporo rzeczy sie pokonczylo przed wyjazdem... :no: Musze sobie chyba liste zaczac kompletowac, bo cos czuje ze mnostwo rzeczy pozapominamy... Aha, no i mam pytanko do Was... co zabrac ze soba w takiej podrecznej apteczce dla Oli?

Mata - super ze sie praca nawinela, ja mysle o jakis korkach od wrzesnia
Mejdia - ale maz sie spisal :tak: pogratulowac :tak: ja to mojemu musze glosno przypominac miesiac przed :-D
Magdalenka - ja tez jestem za tym zeby nie dawac kaski dla dzieciakow z okazji chrzcin, komunii (na wesele i owszem, bo mlodzi kupia sobie co sami uwazaja) :tak:

Milego wieczorka, ja mykam ogladac Monka ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry