reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ja dzis w kuchni siedze cały dzien:-p
Najpierw wiekszy obiad bo moi bracia wpadli, by cos zjesc;-) (1 brat mieszka z rodzicami, a oni wyjechali na wczasy wiec umiera z głodu jak to facet, a 2 brat wysłał dziewczyne do Wrocławia i tez głoduje:-D), a teraz siedze i gołąbki robie, bedzie obiad na kolejne 2 dni, bo przy Paulince cos zrobic to nie lada wyczyn, a tak wykorzystuje meza;-)
W miedzy czasie próbuje skonczyc prace licencjacką, ale jeszcze z 10 stron ostatniego rozdziału, wstep, zakonczenie i te wszystkie koncowe pierdołki... moze sie uda ja skonczyc do konca tygodnia:confused:oby! Bo juz czas mnie nagli... do konca wrzesnia musze sie obronic, bo studia przepadna:zawstydzona/y:a teraz jest czas urlopów i pewnie mojego promotora nie złapie tak łatwo na uczelni:-(a własnie... Mata, jak długa była Twoja praca? bo sie zastanawiam czy ok 50 str samych rozdziałów bedzie ok czy za mało:confused:bo jeszcze dojdą te pierdoły to z 60 str by było... na licencjat wystarczy?

reklama
Asiowo co do długości to moja miała 62 strony ze wszystkim, ale i bronili się u mnie z pracami po 30 stron, wszystko zależy od tematu :tak: trzymam kciuki, na pewno dasz radę :tak:
u nas kiepska nocka, mała dała sie położyc do południa a teraz coś nie za bardzo i wygląda na to, że przestawiamy się na jedna 1,5 h drzemkę :dry:

Dzieki Mata:tak:

Ja mam bardzo prosty temat wiec pewnie facet bedzie wymagał czegos dłuzszego, ale kurde to w koncu tylko licencjat, a nie mgr... pozniej sie bardziej wysile:-D:-pmodle sie, zebym zdazyła, bo 12 tys jakie wyłozyłam na studia pójda sie...:sorry2::zawstydzona/y:ale ja tak zawsze na ostatnia chwile:zawstydzona/y:

Dzień doberek :-)

My już w domku, po weekendzie u rodziców.:-) Dosyć intensywny, bo i 18-tka mojej kuzynki i wizyta u proboszcza w celu spisania protokołu przedślubnego ;-) Na szczęście znalazł się też czas na rodzinny spacerek i odwiedziny u mojej przyjaciółki :-) Ola oczywiście rozchwytywana przez dziadków i rodzinkę, ale w domu zachowuje się powiem Wam trochę inaczej :zawstydzona/y: Wyjazd baaardzo udany :tak: Wróciliśmy niedawno, po drodze odwiedzając decathlon (musieliśmy kupic namiot plażowy na wyjazd) ;-) Bo to już za tydzień :-D
Zaraz kąpiel małej, a ja może jakieś brzuszki poćwiczę, bo oczywiście obżarłam się ciastem na imprezce i znów 1kg do przodu :baffled:
Miłego niedzielnego wieczorku :-)

Asiowo, dasz radę :tak: a co do długości ja jakbym chciała wyczerpać temat, to 1000 stron byłoby mało, więc najważniejsza jest selekcja tego co istotne :tak:

Dostałam smska od Daruni. Sa juz na miejscu, Bartek troche marudził, ale nie było bardzo źle ;-)

O jak dobrze że daruunia dotarła szczęśliwie:tak:

Asiowo
ale jesteś dzielne w tej ciązy. Podziwiam. Chociaż sama wiem z doświadczenia, że dzieci mobilizują. Jak urodziłam Olka to stupendium miałam a wcześniej poprawki i warunki:-D

Agusia no z tym samochodem to historia. Dobrze że to tylko tak się skończyło.

My własnie wróciliśmy do domu. Od piątku było istne szaleńswo. Dzieci ciągle nocowały u dzidków a my tak dojeżdżaliśmy, wczoraj spaliśmy też. A wczoraj załapaliśmy się(pojechaliśmy ) na wyścigi uliczne...zostały zalegalizowane. Niezłe niektóre fury takie przyśpieszene że szok no i kilka stówek koni pod maską nie to co u mnie 100 . Dla miłośniczek szybkich samochodów i motocykli:
Olsztyn: Ścigali się po ulicy - Olsztyn - www.gazetaolsztynska.pl -

Dobry wieczór
Troszku mnie nie było hmmm chyba od czwartku ponieważ laptopik mi padł, a teraz klikam z domu mamy, jestesmy całą czwórką u niej, ponieważ mamcia wyjechała na wczasy na 2 tygodnie do Łeby...
Sporo popisałyście i musze zaraz wszystko nadrobić... ale widzę, że Darunia wyjechała, Asiowo ma sie dobrze, Magrziarka szaleje jak nie falmeco to wieczorek z męzusiem hihi mmm super .... aa naszej Agusi samochodzik sie uszkodził i dziewczynkom Marlence i Basi spotkanko udało sie na 102 :) :-)
A moje dzieci smacznie spią, mąz z moim bratem piweczko, ( ja tez) hihi
Dzisiaj troszkę u nas padała ale wczoraj mielismy pogodę superową , dzieci bawiły sie w dmuchanym basenie :-)a ja mialam okazję poopalac się .. hehehe
Lecę na inne wątki
Ciaoo

Gluszku bardzo dobre sa obiadki z hippa takei domowe
Agusia wspolczuje.
Asiowa zycze ci abys szybciutko uporala sie z ta praca
Witajcie U na swszytsko ok oprocz tego ze Wojtek nie chce jesc nic co jego Zupki nie wazne czy gotoweane przeze mnie czy kupne sa blee kaszki sa bleee wchodza mu kanapki i nasz obiad no i mleko rano i wieczorem

reklama
Do góry