reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ja dzis w kuchni siedze cały dzien:-p
Najpierw wiekszy obiad bo moi bracia wpadli, by cos zjesc;-) (1 brat mieszka z rodzicami, a oni wyjechali na wczasy wiec umiera z głodu jak to facet, a 2 brat wysłał dziewczyne do Wrocławia i tez głoduje:-D), a teraz siedze i gołąbki robie, bedzie obiad na kolejne 2 dni, bo przy Paulince cos zrobic to nie lada wyczyn, a tak wykorzystuje meza;-)
W miedzy czasie próbuje skonczyc prace licencjacką, ale jeszcze z 10 stron ostatniego rozdziału, wstep, zakonczenie i te wszystkie koncowe pierdołki... moze sie uda ja skonczyc do konca tygodnia:confused:oby! Bo juz czas mnie nagli... do konca wrzesnia musze sie obronic, bo studia przepadna:zawstydzona/y:a teraz jest czas urlopów i pewnie mojego promotora nie złapie tak łatwo na uczelni:-(a własnie... Mata, jak długa była Twoja praca? bo sie zastanawiam czy ok 50 str samych rozdziałów bedzie ok czy za mało:confused:bo jeszcze dojdą te pierdoły to z 60 str by było... na licencjat wystarczy?

reklama
Asiowo co do długości to moja miała 62 strony ze wszystkim, ale i bronili się u mnie z pracami po 30 stron, wszystko zależy od tematu :tak: trzymam kciuki, na pewno dasz radę :tak:
u nas kiepska nocka, mała dała sie położyc do południa a teraz coś nie za bardzo i wygląda na to, że przestawiamy się na jedna 1,5 h drzemkę :dry:

Dzieki Mata:tak:

Ja mam bardzo prosty temat wiec pewnie facet bedzie wymagał czegos dłuzszego, ale kurde to w koncu tylko licencjat, a nie mgr... pozniej sie bardziej wysile:-D:-pmodle sie, zebym zdazyła, bo 12 tys jakie wyłozyłam na studia pójda sie...:sorry2::zawstydzona/y:ale ja tak zawsze na ostatnia chwile:zawstydzona/y:

Dzień doberek :-)

My już w domku, po weekendzie u rodziców.:-) Dosyć intensywny, bo i 18-tka mojej kuzynki i wizyta u proboszcza w celu spisania protokołu przedślubnego ;-) Na szczęście znalazł się też czas na rodzinny spacerek i odwiedziny u mojej przyjaciółki :-) Ola oczywiście rozchwytywana przez dziadków i rodzinkę, ale w domu zachowuje się powiem Wam trochę inaczej :zawstydzona/y: Wyjazd baaardzo udany :tak: Wróciliśmy niedawno, po drodze odwiedzając decathlon (musieliśmy kupic namiot plażowy na wyjazd) ;-) Bo to już za tydzień :-D
Zaraz kąpiel małej, a ja może jakieś brzuszki poćwiczę, bo oczywiście obżarłam się ciastem na imprezce i znów 1kg do przodu :baffled:
Miłego niedzielnego wieczorku :-)

Asiowo, dasz radę :tak: a co do długości ja jakbym chciała wyczerpać temat, to 1000 stron byłoby mało, więc najważniejsza jest selekcja tego co istotne :tak:

Dostałam smska od Daruni. Sa juz na miejscu, Bartek troche marudził, ale nie było bardzo źle ;-)

O jak dobrze że daruunia dotarła szczęśliwie:tak:

Asiowo
ale jesteś dzielne w tej ciązy. Podziwiam. Chociaż sama wiem z doświadczenia, że dzieci mobilizują. Jak urodziłam Olka to stupendium miałam a wcześniej poprawki i warunki:-D

Agusia no z tym samochodem to historia. Dobrze że to tylko tak się skończyło.

My własnie wróciliśmy do domu. Od piątku było istne szaleńswo. Dzieci ciągle nocowały u dzidków a my tak dojeżdżaliśmy, wczoraj spaliśmy też. A wczoraj załapaliśmy się(pojechaliśmy ) na wyścigi uliczne...zostały zalegalizowane. Niezłe niektóre fury takie przyśpieszene że szok no i kilka stówek koni pod maską nie to co u mnie 100 . Dla miłośniczek szybkich samochodów i motocykli:
Olsztyn: Ścigali się po ulicy - Olsztyn - www.gazetaolsztynska.pl -

Dobry wieczór
Troszku mnie nie było hmmm chyba od czwartku ponieważ laptopik mi padł, a teraz klikam z domu mamy, jestesmy całą czwórką u niej, ponieważ mamcia wyjechała na wczasy na 2 tygodnie do Łeby...
Sporo popisałyście i musze zaraz wszystko nadrobić... ale widzę, że Darunia wyjechała, Asiowo ma sie dobrze, Magrziarka szaleje jak nie falmeco to wieczorek z męzusiem hihi mmm super .... aa naszej Agusi samochodzik sie uszkodził i dziewczynkom Marlence i Basi spotkanko udało sie na 102 :) :-)
A moje dzieci smacznie spią, mąz z moim bratem piweczko, ( ja tez) hihi
Dzisiaj troszkę u nas padała ale wczoraj mielismy pogodę superową , dzieci bawiły sie w dmuchanym basenie :-)a ja mialam okazję poopalac się .. hehehe
Lecę na inne wątki
Ciaoo

Gluszku bardzo dobre sa obiadki z hippa takei domowe
Agusia wspolczuje.
Asiowa zycze ci abys szybciutko uporala sie z ta praca
Witajcie U na swszytsko ok oprocz tego ze Wojtek nie chce jesc nic co jego Zupki nie wazne czy gotoweane przeze mnie czy kupne sa blee kaszki sa bleee wchodza mu kanapki i nasz obiad no i mleko rano i wieczorem

reklama
Do góry