reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewcia - zdjęcia - sama słodycz!!!!:-):-):-)
Teraz to Cię dopiero czeka szkoła przetrwania;-)!!!
Ale za parę lat dziewczyny Ci to z pewnością wynagrodzą!:tak:
Mam nadzieję, że teściowie Ci teraz trochę pomogą i będą milsi, bo jak by nie było to dzielnie się spisałaś!

Mata jeśli smecta nie pomaga za wiele to może masz enterol - super na takie sprawy! Obyś szybko wróciła do zdrówka!:happy2:

A my dziś jedziemy na kontrolę do lekarza.
Wojtek już nie kaszle, ale katar mu cieknie z nosa jak z kranu i w dodatku żółto-zielony.:szok:
A od wczoraj znów ropieją mu oczka. :-(Trochę się tym martwię bo w zeszłym tygodniu stosowaliśmy dość skuteczne krople - torbex i neomycynę.
Już było dobrze, a tu znów sklejone miał dzisiaj jak kropelką.

Darunia - udanej imprezki Bartutowi!!!:-)

reklama
To Julka w szpitalu, miała 1 dzień

a tu Julinka ma 11 dni...

Mejdia, mam nadzieję że nie i wreszcie dadzą nam święty spokój... i dadzą nam żyć... choć to mało prawdopodobne...

Dzien Dobry

Na wstępie - Najlepsze życzenia dla Mikołaja i Bartutka :-D

Ewuniu witaj - masz śliczną córeczki :-)

U nas po nocnej burzy znów upał, Nadia dzisiaj po 6 obudziła sie - myslę ze za gorąco jej było. Teraz zasnęła w samej pieluszczce i przykrylam ją ręcznikiem...
A ja dzisiaj rano byłam u stomatologa i zywca robiła mi zęba - jak mi tym powietrzem dmuchnęła to dosłownie podskoczylam - brrrr teraz mnie boli :-:)baffled:
Życzę miłego Dzionka

Witam was dziewczyny po cięzkiej nocy Mikołaj wył całą noc :-( jestem zmęczona i nie wyspana :-(.
Jbb dalej płonie jeszcze gaszą :-(
Mikołaj dziękuje ża życzenia od cioteczek i przesyła buziaczki :-D
BARTUSIU WSZYSTKIEGO DOBREGO
spadam kochane bo to dziś impreza mojego syna :tak:

hej kobitki,

magdalenkakol nie martw się ja tez mam bajzel na kółkach.nic mi się nie chce.

Ewcia nie mogę uwierzyć że dzieci są takie małe. Śliczna córcia W zasadzie obie:-)

W dniu urodzinek dużo usmiechu , słońca i radości dla Mikołaja i Bartusia:tak:

Dzisiaj od rana załatwiałam sprawę z obozem dla Olka. Oddałam kartę z opinią od lekarza zapłaciłam zaliczkę itp. Teraz jestem w domku i myślę co na obiad ale tak gorąco, że nie chce się jeść i chyba zrobimy makaron ze śmietaną i truskawkami..lekkie i łatwe:-D

Wieczorkeim na 18 wybywamy do znajomych na 4 urodzinki ich syna...będą w plenerze w stadninie koni nad jeziorem ale się cieszę:-)

Witajcie!
Jeszcze raz dziękujemy za życzonka...

My już u teściów, przygotowania trwają, balony zawieszone, także jeszcze trochę i rozpoczniemy świętowanie na maksa :-) kupiliśmy Bartowi taki sześcian edukacyjny... super sprawa!

No nic lecę do rodzinki ;-)

Najlepsze życzonka dla Bartula i Mikołaja od cioci Kasi i Oli :-D
Ewula ale masz śliczne dziewczyny , jedna piękniejsza od drugiej - ale maleństwo z Ani :-)

Ewunia dziewczynki słodkie Tio zdjecie porownujace je jest kapitalne.Krasnoludek i wielkolud
Magdziarko dzieki za pocieszenie.
Mata ja nie wiem co ci poradzic a zwykluy wegiel bralas?
Jola Darunia udanej iprezki zycze
ja Wojciecha juz wykapalam nak=karmilam terz sie przewala w łozeczku dzisiaj zrobil 2 bylejakie kupy ale to moze na zeby bo czworka na gorze juz prawie przebita Bylismy u znajomej na plotkach Wojtal sie moczyl w baseniku Kinga bawila sie synem znajomej i bylo super. jurtro tez moze pojdziemy zobaczymy jak pogoda nam dopisze.
Ja teraz sie biore za prasowanie bonie mam dla Wojtala krotkiego zestawu Tzn koszulek krotkim mam mnostwo tylko ze spodenkami jest problem.

reklama
Hej dziewczyny!:-)

Ewunia-Ania jest przesliczna i taka malenka.rzeczywiscie podobne sa do siebie z Julinka:-)No i to zdjecie w dwojeczke-rewelacja!:-):-)
Mata-zdrowiej kochana,cos dlugo Cie trzyma...

Najlepsze zyczonka urodzinowe dla MIKOLAJKA i BARTUTKA!!!!!!!:-):-):-)

A ja nadal chora,ale jednak musialam pracowac,bo problemy sa z personelem:-(
Za to Maja dzis byla w domu z moja siostra i po powrocie ze spaceru wymiotowala i dostala goraczki 38.7°C.Mam nadzieje,ze to ''tylko'' od upalu,a nie jakis wirus znowu.Jutro zostanie w domu z babcia.
Daruunia-super,ze juz wrocilas!:-)Tobie Bartut zrobil kupisko na posciel,a mi dzis Maja w wannie do wody;-)Po raz pierwszy w zyciu jej sie cos takiego zdazylo.

Do góry