reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dobry wieczór:-):-) Ja dzisiaj pomyłam wszystkie okna i generalnie wysprzątałam pokój chłopców. Normalnie jest błysk. Kubalo jak to Kubalo o 19 z minutammi poszedł spać. Kacpra pogoniłam jakieś 25 min. temu. Szalał na podwórku.

Daruuunia dobrze, że z Bartem wszystko w porządku. Właśnie myślałam o tym czy byliście z nim u lekarza. Karpatka mniam mniam pycha:tak::tak:

Basiu dzięki za wieści że Marlenka szczęsliwie dotarła do Polski:tak::tak::tak: Życzę Wam udanego spotkania. Pozdrów ją koniecznie od nas i ucałuj Marysię
I jak tam u Ciebie słyszałam że na Wawą przeszła bura?

Ostatnia edycja:
Witam was dziewczyny w nas w pow . Ostrołęskim stała się wileka tragedia spalił się naj wiekszy zakład pracy Zakłady mięsna JBB z Łysych 5 moich znajomych straciło prace z byli jedynymi żywicielami rodziny :-(.
Rozmawiałam ze swoją koleżanką której mąż tam pracował jest załamana i raztżęsiona :-(
900 osób straciło prace :-(
O rety nawet wiem gdzie to jest przejeżdżałam tamtędy jadąc na białostaczczyznę.
A mi zmarła moje wychowawczyni z liceum w środę jadę na pogrzeb.

Witej Ewcia.

witam wieczorkiem :-)
strasznie zajety mialam weekend i dzis nie mialam czasu wejsc na bb:zawstydzona/y:
straszne upaly u nas wiec mlody polowe dnia spedza w basenie;-)
jutro idziemy na szczepienie ciekawe jak zareaguje juz chyba zdazyl zapomniec co to bo dawno nie bylo zadnej...
milego wieczorku:-)

Ewcia witaj!!!:-)
Jak się czujesz i jak Aneczka? Mleczko już masz?
Kurcze jak sobie przypomnę Wojtusia...:happy2:

To dobrze, że Marlenka już szczęśliwie wylądowała!

Jola
faktycznie tragedia i to w czasach kryzysu. :szok:
Ja niestety sama wiem jak to jest gdy jedyny żywiciel rodziny traci pracę.
Też wpadłam w panikę! Na szczęście wszystko się powoli znów układa:tak:

Liliana
już niedługo Ci się humorek poprawi jeszcze pewnie tylko kilka dni:blink:!

Ewcia witaj i pokaz nam malenstwo.
Jak tak was czytam le to wy robicie to mam wyrzuty sumienia ze u mnie burdel Noo ale @ bede miec dopiero za jakies 2 tyg wiec jeszcze troche bedzie balaganu

Witajcie :-)

Ewcia - witaj w domu :tak:

U nas nocka ok, bez goraczki :tak: Oby tak dalej... Tylko durna jestem od czego była bo wysypki nie widzę :sorry2: Mała dosypia właśnie nockę, ja już po śniadanku, z kawką na bb. Standardowo zabrałabym się za ćwiczonka, ale zaraz wpadnie moja kumpela na kawę, więc nadrobię później ;-)

Miłego dnia!

reklama
Najlepsze życzenia dla Bartusia i Mikołaja

Nocka standardowo przespana. Kuba o 7 wypił mleczko i jeszcze sobie śpi. Jestem w szoku. Coś poprzestawiał sobie i wczoraj i dzisiaj drzemki. Pranko mi się pierze i zaraz pędzę wywiesić. Coś pochmurno dzisiaj u nas ale mam nadzieję, że padać nie będzie.

Joasiek dobrze, że gorączka Oli ustapiła.

Do góry