reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dobry wieczór:-):-) Ja dzisiaj pomyłam wszystkie okna i generalnie wysprzątałam pokój chłopców. Normalnie jest błysk. Kubalo jak to Kubalo o 19 z minutammi poszedł spać. Kacpra pogoniłam jakieś 25 min. temu. Szalał na podwórku.
Daruuunia dobrze, że z Bartem wszystko w porządku. Właśnie myślałam o tym czy byliście z nim u lekarza. Karpatka mniam mniam pycha
Basiu dzięki za wieści że Marlenka szczęsliwie dotarła do Polski Życzę Wam udanego spotkania. Pozdrów ją koniecznie od nas i ucałuj Marysię
I jak tam u Ciebie słyszałam że na Wawą przeszła bura?
Daruuunia dobrze, że z Bartem wszystko w porządku. Właśnie myślałam o tym czy byliście z nim u lekarza. Karpatka mniam mniam pycha
Basiu dzięki za wieści że Marlenka szczęsliwie dotarła do Polski Życzę Wam udanego spotkania. Pozdrów ją koniecznie od nas i ucałuj Marysię
I jak tam u Ciebie słyszałam że na Wawą przeszła bura?
Ostatnia edycja:
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ewunia witaj w domku i na BB. Fajnie, że zajrzałaś do nas. Jeszcze raz gratuluję.
A jak daliście na imię w końcu? A Ania doczytałam pod suwaczkiem
A jak daliście na imię w końcu? A Ania doczytałam pod suwaczkiem
O rety nawet wiem gdzie to jest przejeżdżałam tamtędy jadąc na białostaczczyznę.Witam was dziewczyny w nas w pow . Ostrołęskim stała się wileka tragedia spalił się naj wiekszy zakład pracy Zakłady mięsna JBB z Łysych 5 moich znajomych straciło prace z byli jedynymi żywicielami rodziny :-(.
Rozmawiałam ze swoją koleżanką której mąż tam pracował jest załamana i raztżęsiona :-(
900 osób straciło prace :-(
A mi zmarła moje wychowawczyni z liceum w środę jadę na pogrzeb.
Witej Ewcia.
witam wieczorkiem :-)
strasznie zajety mialam weekend i dzis nie mialam czasu wejsc na bb
straszne upaly u nas wiec mlody polowe dnia spedza w basenie;-)
jutro idziemy na szczepienie ciekawe jak zareaguje juz chyba zdazyl zapomniec co to bo dawno nie bylo zadnej...
milego wieczorku:-)
strasznie zajety mialam weekend i dzis nie mialam czasu wejsc na bb
straszne upaly u nas wiec mlody polowe dnia spedza w basenie;-)
jutro idziemy na szczepienie ciekawe jak zareaguje juz chyba zdazyl zapomniec co to bo dawno nie bylo zadnej...
milego wieczorku:-)
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Ewcia witaj!!!:-)
Jak się czujesz i jak Aneczka? Mleczko już masz?
Kurcze jak sobie przypomnę Wojtusia...
To dobrze, że Marlenka już szczęśliwie wylądowała!
Jola faktycznie tragedia i to w czasach kryzysu.
Ja niestety sama wiem jak to jest gdy jedyny żywiciel rodziny traci pracę.
Też wpadłam w panikę! Na szczęście wszystko się powoli znów układa
Liliana już niedługo Ci się humorek poprawi jeszcze pewnie tylko kilka dni!
Jak się czujesz i jak Aneczka? Mleczko już masz?
Kurcze jak sobie przypomnę Wojtusia...
To dobrze, że Marlenka już szczęśliwie wylądowała!
Jola faktycznie tragedia i to w czasach kryzysu.
Ja niestety sama wiem jak to jest gdy jedyny żywiciel rodziny traci pracę.
Też wpadłam w panikę! Na szczęście wszystko się powoli znów układa
Liliana już niedługo Ci się humorek poprawi jeszcze pewnie tylko kilka dni!
magdalenkakol
Fan(ka)
Ewcia witaj i pokaz nam malenstwo.
Jak tak was czytam le to wy robicie to mam wyrzuty sumienia ze u mnie burdel Noo ale @ bede miec dopiero za jakies 2 tyg wiec jeszcze troche bedzie balaganu
Jak tak was czytam le to wy robicie to mam wyrzuty sumienia ze u mnie burdel Noo ale @ bede miec dopiero za jakies 2 tyg wiec jeszcze troche bedzie balaganu
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witajcie :-)
Ewcia - witaj w domu
U nas nocka ok, bez goraczki Oby tak dalej... Tylko durna jestem od czego była bo wysypki nie widzę Mała dosypia właśnie nockę, ja już po śniadanku, z kawką na bb. Standardowo zabrałabym się za ćwiczonka, ale zaraz wpadnie moja kumpela na kawę, więc nadrobię później ;-)
Miłego dnia!
Ewcia - witaj w domu
U nas nocka ok, bez goraczki Oby tak dalej... Tylko durna jestem od czego była bo wysypki nie widzę Mała dosypia właśnie nockę, ja już po śniadanku, z kawką na bb. Standardowo zabrałabym się za ćwiczonka, ale zaraz wpadnie moja kumpela na kawę, więc nadrobię później ;-)
Miłego dnia!
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Najlepsze życzenia dla Bartusia i Mikołaja
Nocka standardowo przespana. Kuba o 7 wypił mleczko i jeszcze sobie śpi. Jestem w szoku. Coś poprzestawiał sobie i wczoraj i dzisiaj drzemki. Pranko mi się pierze i zaraz pędzę wywiesić. Coś pochmurno dzisiaj u nas ale mam nadzieję, że padać nie będzie.
Joasiek dobrze, że gorączka Oli ustapiła.
Nocka standardowo przespana. Kuba o 7 wypił mleczko i jeszcze sobie śpi. Jestem w szoku. Coś poprzestawiał sobie i wczoraj i dzisiaj drzemki. Pranko mi się pierze i zaraz pędzę wywiesić. Coś pochmurno dzisiaj u nas ale mam nadzieję, że padać nie będzie.
Joasiek dobrze, że gorączka Oli ustapiła.
Podziel się: