reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja tez przyalaczam sie do zyczen dla naszych chłopakow juz drugich zyczen hehe]
Joasiek tak jak Basia pisze wysypka moze byc dopiero jutro albo jeszcze dzisiaj wojtek mial dizen przerwy i wysypalo go dopiero w poludnie

Witajcie!
Jeszcze raz dziękujemy za życzonka!
Mikołaj najlepszego od nas!!!! :tak:

Ewcia dobrze, że jesteście już w domku!

Głuszku mój Ł też leczył się u starego Spodaryka, no jak przystało syn nasz u syna jego się leczy ;-) nistety jego ojciec miał wylew i już nie leczy

A ja usypiam Barta, mama mi sie krząta po kuchni, Ł właśnie wstał i zaraz zbieram się na zakupy Bartkowe, trzeba cos chłopakowi kupic na urodziny, myślałam o tych dużych naklejkach na ścianę... drogie bo drogie, ale i tak Bart już zarobił na urodziny :-):-)

Miłego dnia moje drogie!

Dzisiaj z przyczyn naturalnych będzie mnie mniej na bb, a w ogóle śpimy u teściów, bo tam też będzie imprezka urodzinowa.

Mata dziękuję jeszcze raz za te zaproszenia, wszyscy byli zachwyceni, wybraliśmy te z Kubusiem Puchatkiem... takie były słodkie ;-)

Witajcie dziewczyny :-D
Wczoraj nie za bardzo miałam jak ale chcę Wam podziękować za wszystkie gratulacje, Basia coś wspominała, ale jak czytałam to się upłakałam. Jeszcze raz dziękuję :-D:-D:-D

Wszystkiego co najlepsze i najsłodsze dla Bartusia i Mikołaja w dniu urodzin, oraz dla wszystkich, którzy świętowali podczas mojej nieobecności... dużo zdrówka radości i prezentów dla Was perełki :-D

Teraz z karmieniem jest ok, wyglądam jak chodząca mleczarnia :-D kurde z Julką nie miałam tyle mleka ;-) jedną mała się naje a drugą traktuję laktatorkiem i ściągam 60-70 ml :szok:

Tak jak obiecałam, foteczki przerobię i wstawię :-D więc już niedługo :-)

Witam!

Ewunia ale fajnie, że juz jesteś :-) a Ania słodziudka :tak: najbardziej mi się to drugie zdjątko podoba, kluseczka i glizdeczka ;-):-D

Bartusiu i Mikołajku moc uścisków i buziaków :-)

Dziewczyny piszecie jak szalone i nie wiem juz co komu :sorry2:
mnie dalej jelitówka męczy i coraz bardziej powątpiewam czy to oby napewno jelitówka :dry: smecta pomaga na trochę tylko... najgorzej jest rano i wieczorem... wybrałabym się do lekarza, ale mam namiary na dobrych pediatrów, ale nie na internistów :sorry2:
mała juz się po łóżeczku nie rzuca to chyba śpi, ja też zaraz do łóżka wskakuję, do ciągle słaba jestem...

Martusiu, każdemu się to zdjęcie podoba i nie mogłam się oprzeć aby go nie wstawić... ale Julka przy Ani klucha to szok :-D:-D:-D
Jeżeli znajdę zdjęcie Julki jak miała parę dni to też wstawię, zobaczycie jakie bździągwy są podobne :-D

Basiu, hmm Julinka trochę jest zazdrosna... bo tak ona była w centrum uwagi a tu pojawiła się konkurencja... ale mówi dzidzia :-D
Jedna zapłacze to druga drze się wniebogłosy :-D
a tak jest w miarę normalnie, Ania śpi, to jestem tylko dla Julinki i jakoś to schodzi. Pewnie z biegiem czasu jakoś to się unormuje... zbyt krótko jesteśmy w domu aby cokolwiek powiedzieć...

reklama
witam :-)
u nas nocka srednia bruno plakal chyba ostatnia 2 sie przebija bo juz widac kawaleczek..ladna pogoda sie nabyla pada...ale m nas zawiezie na szczepienie to nie zmokniemy ;-)
Mata zycze zeby szybko przeszla a internista nigdy nie byl potzrebny:tak:
Darunia udanego swietowania:-)
Ewunia mala cudna a to drugie zdjecie boooskie:tak:jeju kiedy to bylo..
duzo zdrowka i milosci dla Bartusia i Mikolajka:-)

Do góry