reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U nas nie pada ale jest pochmurno. ja bylam z Wojtkiem u lekarza od 3 dni swedzial go siusiak i okazalo sie ze jakis stan zapalny ma wiec dostal neomecyne do psikania Mam nadzijeje ze mu szybko przejdzie Teraz spi a jak sie wyspi idziemy na space Słoneczko sie przebija

reklama
Magdlaenkakol oby szybko psikadełko;-) na siusiaka zadziałało i Wojtuś sie już nie męczył :tak:

Bbakania nas tez czekaja porządki z paierami. Mamy zwyczaj, że wszystkie rachunki i paragony za wartościowe rzeczy lądują w szufladzie, dawno porządków nie robilismy i ta szuflada ledwo się domyka :sorry2::zawstydzona/y:

Mała juz spi 1,5 godziny, w szoku jestem:szok: u nas dalej pochmurno :dry: ale na razie nie pada (czasem pokropi tylko) więc smigamy na spacerek jak mala wstanie;-)
Wysłałam cv w sprawie pracy na zlecenie, ciekawe czy sie zakwalifikuję do dalszych rozmów :sorry2:
ups poprawka, włąśnie się budzi ;-) zmykam

Kochane jak juz u siebie posprzatcie w papierach zapraszam do mnie mam to samo jedna szufl.ade na rachunki ppapiery i zawsze tam jest balagan
Otatnio jak robilam porzadek to powyrzucalm kwity za 2000 rok
Moj Wojtal tez juz spi poltorej godizny i mamy podobny plan do marty tez spacerek najwyzej foluien zaloze

Witajcie:-) Ja dopiero teraz. Po źle przespanej nocy wylegiwalam się w łózku do 10,30. Potem sprzątanko dokończyć obiadek. Kuba marudny. Ma katar i kaszel jakieś przeziębienie go dopoadło. Narazie nie gorączkuje i mam nadzieję, że taki stan pozostanie. Nie mógl zasnąc na drzemkę. Ale pospał od 12 do 13,30.
Zjedliśmy obiadek i wyskoczymy tylko na chwilkę do przedszkola po Kacpra. Nie chcę z nim chodzić bo strasznie wieje. Ale za to mam słonczko

Miłego dnia

Witajcie kochane :-D
Wszystko, co najlepsze, najsłodsze i najserdeczniejsze dla Bruna w dniu 1 urodzinek!!! dużo prezentów, uśmiechu dla Ciebie mały królewiczu :-D

U mnie nocka w miarę ok. Mała się przebudziła o 1 nie chciała zasnąć i znów spała z nami. Coś grandzi... ja patrzę, a tam znów zęby wychodzą :szok: usnęła przed 14 więc jeszcze z godzinkę może sobie pośpi, a ja za ten czas zupinkę jakąś zrobię. Muszę jej zrobić zapasy zupy, bo ona nic innego nie je a ja jutro do szpitala zasuwam :szok:
Jak można taką zupkę przechować, zawekować czy co??? doradźcie coś :tak:

Witam ,
Najlepszego dla Bruna:-)

U nas nocka przespana całkiem ładnie jak na po szczepionce - rano była tylko luźna kupa i przelała się przez pampera ale to chyba po szczepionce.
Od przyszłego tygodnia ma być już całkiem ładnie - w końcu - oby się wreszcie wypogodziło :-)

Kasiu oby sie ta pogoda poprawila bo mam juz dosc
Moje synio zasnelo ja czkeam na kinge i ide z pslm i musze samochod przeprowadzic bo nie bylo gdzie stanac a teraz juz mam miejsce

Witajcie:-) Oj cichutko dzisiaj:szok: Moja dzieciarnia już śpi. To znaczy Kuba śpi, a Kacper już w łóżku. Pewnie z 5 razy jeszcze przyjdzie:-D:-D:-D
Kubackiemu z nosa leci jak z kranu. Kupiłam wodę morską i maść majerankową. Jest lekko ciepławy.
Mi też marzą się naprawdę ciepłe dni. Co z tego że świeci słońce jak wieje, że mało głowy nie urwie

Ewunia trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Mam nadzieję, że jutro już będziesz rozpakowana

reklama
Witajcie Kochane...

Mnie dziś mało, ale weny żadnej nie mam w tą pogodę :baffled: Pada i pada, końca nie widać, a my siedzimy w domu już trzeci dzień :-( Ja nie lubię chodzić w deszczu...
Mam więc lekkiego doła :sorry2: W dodatku słucham o tych powodziach na opolszczyźnie (stamtąd pochodzę) i staje mi żywo przed oczami powódź sprzed kilku lat.. :baffled: Moje osiedle całe pływało... Ehhh, mam nadzieję, że tym razem nie bedzie takiego wielkiego zasięgu i wreszcie padać przestanie :dry:

Miłego Kobitki!

Do góry