reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joasiek ja dzisiaj z mezem rozmawialam wlasnie na temat tej powodzi z 1997 roku my juz wtedy razem bylismy i planowalismy slub. Koszmar byl u nas tez wtedy u mamy kurczaki potopilo bo wody bylo pelno a jak patrzylo sie tam na poludnie to włos sie jezyl
Mam nadzieje ze teraz tak nie bedzie

reklama
Dobry Wieczór Mumuniee

Moje dzieci już spią, mąz wyleguje sie w wannie a ja szybciorem na BB :-D ale zaraz bedziemy wspólnie oglądać filmik...
Ja także mam nadzieję, ze pogoda w przyszłym tygodniu będzie lepsza i nie dojdzie do powodzi w opolskiem i na dolnym śląsku...
Coś pusto na BB hmmm :confused:

No gdzie nocne marki, Bbakania, Marlena, Wlimek itd... bo Agusia zaglądała:-D hihi

To ja mówię Dobrej Nocki... :rolleyes:

Myslałam zes Ewa rozpakowana a tu nici :-D - czyli jutro wielki dzien :). Podziwiam cie ze sie nie boisz indukcji - ja miałam indukcje z Marysia i to byl koszmar na koszmarami a poród bez indukcji to pierdniecie,\.

Mnie tez wzielo na wspominki, to jest tak chyba zawsze. Jutro dzien jak sie zaczłął mój poród i tak mnie wzieło na wspominki ze mi sie az pochilpuje....

Melduje ze oduczalnie jedzenia nocnego rozpoczete wczoraj. Michał zjadl 250 ml kaszkio 19.30 , poszedł spac, obudzil sie o 5 ale dostał picie, wypił 150 ml, pierdnął sobie i obrócił sie na bok i spal do 7 i zjadł 200 ml na sniadanie!!!! Sukces. Dzis nocka nr 2 zobaczymy jak bedzie.

Przepraszam ze nie odpisuje ale przez to ze rzadko pisze to czuje sie taka troche z boku. wiem ze to moja wina bo któż mi broni pisac ale u mnie totalny brak czasu króluje a wieczorem nie zawsze mam siłe zeby pisac. Mam nadzieje ze za jakis czas znowu sie poczuje tu jak w domu. :sorry2:

BRUNO KROPECZKO WSZYSTKIEGO NAJ LEPSZEGO
Witam was dziewczyny ja dziś po ciężkim spotkaniu z klientem :-( nie zdecydowany człowiek :no: sam nie wiedział czego chce kuchni raptem 3 metry a na umyślał sobie szafek szafeczek aj szkoda gadać ciężko było dojść do porozumienia :-( nie dał sobie wytłumaczyć że się nie pomieszczą musiałam rysować mu na ścianie i tłumaczyć jak dziecku :-( i jeszcze korki w Warszawie dobijają człowieka no sam koniec dobrego jeszcze przegapiłam droge i zabłądziłam :-( ale jakoś udało się wyjechać . Jeszcze podobno jakiś bank w Warszawie obrobili Basiu może coś o tym wiesz :confused:
Mikołaj do 16 był z ciocią podobno dał jej popalić jak nigdy spał jej tylko 20 minut jak przyjechałam to on płakał i ona :-(
Ewunia kochana a u ciebie jeszcze nic :-D

Bruno, sto lat w dniu urodzin! Buziaki od ciotki.:-)

Witajcie:-) Ja dopiero teraz. Po źle przespanej nocy wylegiwalam się w łózku do 10,30.

Ale Ci dobrze! :tak::tak:

To znaczy Kuba śpi, a Kacper już w łóżku. Pewnie z 5 razy jeszcze przyjdzie:-D:-D:-D

Skąd ja to nam. Ale dzis Wojtek tylko raz wstał.:-)

Głuszku, powodzenia z nocnym spaniem bez jedzenia Michasia.
Mata, dobrze początki ze spaniem Dobrusi. Oby tak dalej. :tak:

Głuszku obuy dzisjiejsza noc byla lepsza
Jola wspolczuje takiego klienta Noo a Mikolaj musial ladnie dac popalic jak oboje plakali Wiem cos o tym bo moj synio tez potrafi mnie do takiej szefskiej pasji doprowadzic

Helooooo;-)
ja mam juz zrobione paznokcie u rak,teraz dziewczyna zabiera sie za nogi,a ja swinia na bb klikam:zawstydzona/y:

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
reklama
BBakania ćwicz ćwicz! Trening czyni mistrza. ;-)
Dziewczyny moja Marysia ma teraz zajawke ze sie drze w srodku nocy - ja chce z mama lulac! Sajgon jakis, zawsze wstaje do niej raz i do Michala raz. Kiedy ja sie wyśpie:wściekła/y:.
Marlenka a co to za okazja?

BRUNO i oczywiście jaka gapa ze mnie - wszytstkiego naj naj!

Do góry