reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Witajcie ;-)
Co do mojego stroju ale mi komplementów napisałyście... dziękuję, z racji tego jak nie zapomnę to zrobie sobie zdjątko i wkleję ;-)
Zdrówka dla chorujących!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja byłam dzisiaj ze znajomą na zakupach- ona kupiła mojemu Ł polówkę- bardzo fajną :-) a przy okazji w h&m była suuuper promocja na koszule 2 w cenie jednej i kupiłyśmy sobie po jednej :-)
Świeczki i cała reszta też zakupiona... jutro przyjeżdża już moja siostra z Poznania JuuuuPPPIIII :-) a już pojutrze balanga :-) oby wszystko wypaliło!!!
Co do mojego stroju ale mi komplementów napisałyście... dziękuję, z racji tego jak nie zapomnę to zrobie sobie zdjątko i wkleję ;-)
Zdrówka dla chorujących!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja byłam dzisiaj ze znajomą na zakupach- ona kupiła mojemu Ł polówkę- bardzo fajną :-) a przy okazji w h&m była suuuper promocja na koszule 2 w cenie jednej i kupiłyśmy sobie po jednej :-)
Świeczki i cała reszta też zakupiona... jutro przyjeżdża już moja siostra z Poznania JuuuuPPPIIII :-) a już pojutrze balanga :-) oby wszystko wypaliło!!!
cześć dziewczyny!!!
Daruuniu, oby wszystko wypaliło!!! aha i oby mąż nie zemdlał ;-);-)
życzę wszystkim chorowitkom, i małym, i duzym, szybkiego powrotu do zdrowia!!!
jestem jeszcze póki co w całości, ale czuję się taka ociężała że szok... a mogłaby małpka już wyleźć ze mnie, donoszona już ;-)
MeKlaudia, witamy w naszych skromnych progach
Daruuniu, oby wszystko wypaliło!!! aha i oby mąż nie zemdlał ;-);-)
życzę wszystkim chorowitkom, i małym, i duzym, szybkiego powrotu do zdrowia!!!
jestem jeszcze póki co w całości, ale czuję się taka ociężała że szok... a mogłaby małpka już wyleźć ze mnie, donoszona już ;-)
MeKlaudia, witamy w naszych skromnych progach
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Mejdia zakupki super zrobilas i ten pasek gratis mnie rozbawiljakiej firmy staniczki kupilas,
Marlenko kupiłam oba La Senzy, czarny i beżowy, dobrze podtrzymują i ładnie formują piersi. Gładkie , mięciutkie, wygodne i najważniejsze - super się dopasowuja.
Teraz to już nie mam szans na bardotki, albo koronki buuuu, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma!!!;-)
Dziewczyny - ZDRÓWECZKA DLA CHORUSKÓW!!!
Mój T. zdecydował się już na pracę, niestety finansowo nie jest to co było, a dojazd 1,5 godz. w jedną stronę, ale damy radę, wyjścia nie ma!
Zaczyna od połowy czerwca, a narazie na dwa tyg. zmywamy się z Warszawy - na wioskę!:-)
U nas tak leje, ze nic nie widać - matko droga sciana deszczu!!!
Daruniu życzę udanej zabawy
Mejda wszystko sie ułoyz z m pracą , byleby do przodu :-)
Ewunia - wytrwałości zyczę - wiemy , wiemy jak to jest :-)
MeKlaudia witamy !!!
Daruniu życzę udanej zabawy
Mejda wszystko sie ułoyz z m pracą , byleby do przodu :-)
Ewunia - wytrwałości zyczę - wiemy , wiemy jak to jest :-)
MeKlaudia witamy !!!
marlena nad
:)
Witam!
Marlenko u nas paskudnie, ale ja dużo nie piszę, bo musze tamować potok z nosa ledwo co chodzę, zatoki nadmuchane, jakby kto mi pompką w nos powietrze pompował mała marudna, bo zebolce blisko, na szczęście teraz śpi, a ja mam chwilke oddechu od jęków
Mata jejku no to niedobrze pomietam jak bylam w Polsce tak sie czulam ehhh...mam nadzieje,ze babcina miksturka juz zrobionai pomoze
Mejdia udanego wyjazdu i pobytu na lonie natury;-)ciesze sie,ze m ma prace,super
Bbakania ZDROWECZKA dla Was dziewczynki
Polotalam dzisiaj po miescie,kupilam mamie drobiazg na urodziny taka fajna tuniko-sukienke,pogoda sliczna jest okolo 18 stopni,a to juz cos po tych deszczach i wiatrzyskach
Milego wieczorku:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mejdija zawsze lepszy rydz niz nic mój m zaczynał od popychacza wózka na magazynie za najniższą krajową, po roku przeszedł na lepsze stanowisko, po kolejnych 2 dostał dobrą posadę w biurze od czegos trzeba zacząć
Marlenko babcina miksturka nie zadziałała :-( czuje się paskudnie... ale mam nadzieję, że szybko mi przejdzie...
Praca w końcu do mnie dptarła i to jedyne co mogę napisać, znalałzałm 14 błędów, wszystko przeformatowane, zmienili kolory, czcionkę itd. i za 3 egzemplarze zbindoweane i jeden w twardej z drukiem zapłaciłam 210 zł az mi sie krew zagotowała jak zobaczyłam pracę jutro jedziemy i wyjaśniamy sprawę, jeśli nie będą w stanie w ciągu kilku h zrobic pracy tak jak jest zapisana w pliku, to chcemy kasę spowrotem, a jak nie, to do sądu
Marlenko babcina miksturka nie zadziałała :-( czuje się paskudnie... ale mam nadzieję, że szybko mi przejdzie...
Praca w końcu do mnie dptarła i to jedyne co mogę napisać, znalałzałm 14 błędów, wszystko przeformatowane, zmienili kolory, czcionkę itd. i za 3 egzemplarze zbindoweane i jeden w twardej z drukiem zapłaciłam 210 zł az mi sie krew zagotowała jak zobaczyłam pracę jutro jedziemy i wyjaśniamy sprawę, jeśli nie będą w stanie w ciągu kilku h zrobic pracy tak jak jest zapisana w pliku, to chcemy kasę spowrotem, a jak nie, to do sądu
magdalenkakol
Fan(ka)
Mrata ja bym ich chyba wybila tam w tej drukarni
Bbkania oby Natalci szybko przeszło.
U nas Wojtek ma goroczke 38,6 i albo od tej cholernej jedynki co wyjsc nie mzoe albo trzydnioowka .
Bbkania oby Natalci szybko przeszło.
U nas Wojtek ma goroczke 38,6 i albo od tej cholernej jedynki co wyjsc nie mzoe albo trzydnioowka .
reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Zdrówka dla dzieciaczków i cierpliwości dla Maty - oby praca była na 6 :-)
A ja byłam dziś w szkole na występach - dzień rodziny - fajnie dzieciaki występowały no i jak był wierszyk o mamie to się łezka zakręciła w oku jak zwykle
A ja byłam dziś w szkole na występach - dzień rodziny - fajnie dzieciaki występowały no i jak był wierszyk o mamie to się łezka zakręciła w oku jak zwykle
Podziel się: