reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie ;-)

Co do mojego stroju :zawstydzona/y: ale mi komplementów napisałyście... :sorry: dziękuję, z racji tego jak nie zapomnę to zrobie sobie zdjątko i wkleję ;-)

Zdrówka dla chorujących!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja byłam dzisiaj ze znajomą na zakupach- ona kupiła mojemu Ł polówkę- bardzo fajną :-) a przy okazji w h&m była suuuper promocja na koszule 2 w cenie jednej i kupiłyśmy sobie po jednej :tak::-)
Świeczki i cała reszta też zakupiona... jutro przyjeżdża już moja siostra z Poznania JuuuuPPPIIII :-) a już pojutrze balanga :-) oby wszystko wypaliło!!!

cześć dziewczyny!!!
Daruuniu, oby wszystko wypaliło!!! aha i oby mąż nie zemdlał ;-);-)

życzę wszystkim chorowitkom, i małym, i duzym, szybkiego powrotu do zdrowia!!!

jestem jeszcze póki co w całości, ale czuję się taka ociężała że szok... a mogłaby małpka już wyleźć ze mnie, donoszona już ;-) :tak::tak:

MeKlaudia, witamy w naszych skromnych progach :-D

Mejdia zakupki super zrobilas i ten pasek gratis mnie rozbawil:-Djakiej firmy staniczki kupilas,

Marlenko
kupiłam oba La Senzy, czarny i beżowy, dobrze podtrzymują i ładnie formują piersi. Gładkie , mięciutkie, wygodne i najważniejsze - super się dopasowuja.
Teraz to już nie mam szans na bardotki, albo koronki :baffled:buuuu, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma!!!;-)
Dziewczyny - ZDRÓWECZKA DLA CHORUSKÓW!!!

Mój T. zdecydował się już na pracę, niestety finansowo nie jest to co było, a dojazd 1,5 godz. w jedną stronę, ale damy radę, wyjścia nie ma!:no:
Zaczyna od połowy czerwca, a narazie na dwa tyg. zmywamy się z Warszawy - na wioskę!:-)

U nas tak leje, ze nic nie widać - matko droga sciana deszczu!!!

Daruniu życzę udanej zabawy
Mejda wszystko sie ułoyz z m pracą , byleby do przodu :-)
Ewunia - wytrwałości zyczę - wiemy , wiemy jak to jest :-)
MeKlaudia witamy !!!

Witam!

Marlenko u nas paskudnie, ale ja dużo nie piszę, bo musze tamować potok z nosa :wściekła/y: ledwo co chodzę, zatoki nadmuchane, jakby kto mi pompką w nos powietrze pompował :confused2: mała marudna, bo zebolce blisko, na szczęście teraz śpi, a ja mam chwilke oddechu od jęków :sorry:

Mata jejku no to niedobrze pomietam jak bylam w Polsce tak sie czulam ehhh...mam nadzieje,ze babcina miksturka juz zrobiona:tak:i pomoze:tak:

Mejdia udanego wyjazdu i pobytu na lonie natury:tak:;-):-Dciesze sie,ze m ma prace,super:tak:

Bbakania ZDROWECZKA dla Was dziewczynki:tak:

Polotalam dzisiaj po miescie,kupilam mamie drobiazg na urodziny taka fajna tuniko-sukienke,pogoda sliczna jest okolo 18 stopni,a to juz cos po tych deszczach i wiatrzyskach:tak:

Milego wieczorku:-)

Mejdija zawsze lepszy rydz niz nic :tak: mój m zaczynał od popychacza wózka na magazynie za najniższą krajową, po roku przeszedł na lepsze stanowisko, po kolejnych 2 dostał dobrą posadę w biurze :tak: od czegos trzeba zacząć :tak:

Marlenko babcina miksturka nie zadziałała :-( czuje się paskudnie... ale mam nadzieję, że szybko mi przejdzie...

Praca w końcu do mnie dptarła i to jedyne co mogę napisać, znalałzałm 14 błędów, wszystko przeformatowane, zmienili kolory, czcionkę itd.:angry: i za 3 egzemplarze zbindoweane i jeden w twardej z drukiem zapłaciłam 210 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: az mi sie krew zagotowała jak zobaczyłam pracę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro jedziemy i wyjaśniamy sprawę, jeśli nie będą w stanie w ciągu kilku h zrobic pracy tak jak jest zapisana w pliku, to chcemy kasę spowrotem, a jak nie, to do sądu :crazy:

Mrata ja bym ich chyba wybila tam w tej drukarni
Bbkania oby Natalci szybko przeszło.
U nas Wojtek ma goroczke 38,6 i albo od tej cholernej jedynki co wyjsc nie mzoe albo trzydnioowka .

reklama
Zdrówka dla dzieciaczków i cierpliwości dla Maty - oby praca była na 6 :-)
A ja byłam dziś w szkole na występach - dzień rodziny - fajnie dzieciaki występowały no i jak był wierszyk o mamie to się łezka zakręciła w oku jak zwykle

Do góry