reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien Dobry

Od rana zabiegana jestem mimi fatalnej pogody. U nas od 8 rano strasznie wieje i leje deszcz. A musialam isc na uroczystosc z okazjo Dnia Matki do przedszkola. Pozniej urzędy, zakupy i dopiero niedawno weszłam do domu - cała mokra.
Czuję sie dobrze, plecki mnie już nie bolą...
Wczoraj tylko Was podczytywalam bo sprzątalam, pralam, prasowalam a dzisiaj mogę odpocząc... idę robić obiadek...

Zdróweczka kochane zyczę Wam i dzieciaszkom...

I u nas okropna pogoda, deszcz leje, ale ze szwagierką i Bartem objechaliśmy kilka sklepów i już prawie wszystko mam... jeszcze tylko świeczki na tort, mleko skondensowane (nie wiem gdzie je mogę dostac:baffled:) i masło;-)
Bbakania dzięki za podpowiedź że w Lidlu dostanę te wiśnie w syropie- pojechałam i były, a nigdzie nie mogłam znalesc :sorry: ale już mam :-):tak:

Ide do Barta bo mnie woła :-p:sorry:

cześć dziewczynki
Antosiu, słoneczko wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 11 miesiąca!!! :-D:-D

u nas szaro i buro...
Daruuniu, bo zapomnę... mleko skondensowane są w Tesco, musisz wejść na stoisko z nabiałem i powinno tam być.

hmmm... mam nadzieję że przestanie padać to weźmiemy Julinkę na spacerek...

Marlenko, jak tam zakupoholiczko po zakupkach :-D:-D :tak:
Mata, oby praca była gotowa!!! bo inaczej biada chłopu hehehe :-D
Bbakaniu, życzę Natalce zdrówka, biedne dzieciątko się nacierpi... oby szybko przeszło jej to choróbsko!!! Powiem Ci, że niektóre aptekarki polecają wibowit bobas, do picia dla maluchów...

a i mała przestała robić te zielone kupska, to chyba zapowiedź ząbków była, bo już drugi dzień załatwia się normalnie :-D

Ostatnia edycja:
Bbakania oby Natalci pomogły szybko leki :tak: bidulka musi się męczyć...
Lilianko to Ty zamiast odpoczywać to w wir pracy domowej, oj nie ładnie ;-):-D dobrze, że juz plecki nie bo,lą :tak:

A praca owszem, jest, ale u właściciela w aucie, a właściciel w Poznaniu :crazy: ale miałam nerwy :wściekła/y: jutro szwagier pojedzie mi po pracę i mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo nie zdążę gdzie indziej druknąć :crazy:

mała wymęczona usnęła dopiero w domu i teraz już marudzi, mam nadzieję, że zębole jej szybko wyjdą, bo oszaleję :baffled: u mnie już ciut gorzej... ale miksturka babci się przeżera, mam nadzieje, że pomoże ;-) do potem

napisalam dlugasnego posta i mi wcielo:-p

Ewunia kupilam krotkie spodnie dzinsowe takie do kolan,powstrzymalam sie od kupna bluzki i sukienki,w ktorej i tak bym nie chodzila bo ja spodniowa jestem,co u ciebie jak sie czujesz???brata zakupy baaardzo udane:tak:

Zdroweczka dla Natalci,trzymam kciuki za badania:tak:

Darunia no to juz chyba wszystko masz na meza urodzinki co?
Mata oby Dobrusi zabki wyszly
Lilianko ile Ty robisz w ciagu jednego dnia jestem w szoku,chyba podladowalas akumulatorki w gorach???

Milego wieczorku

Darunia no to juz chyba wszystko masz na meza urodzinki co?

No prawie ;-) odważyłam się isc w mini- w końcu żoną solenizanta będę :-p no i rzecz jasna moje czerwone szpile :-);-)

Ja dalej sama w domu z Bartkiem, Ł jak zwykle w pracy miał skńczyc o 16-stej ale znacie już historię...:baffled:

Bart jakiś marudny dzisiaj... ja już nie mam sił :sorry:

Ewunia dzieki za podpowiedź... ale w Tesco u nas nie znalazłam... :sorry:

ehhh i już mnie Bartut woła... :eek:

reklama
Zdrówka dla Natalci.
Mata, mam nadzieję, że w końcu wyjdą Dobrusi te zabki.

U nas noc była nie najlepsza. Najpierw Wojtek wstawał na siusiu (lepiej tak niż zasiusiane łóżko, ale wstać trzeba: albo ja albo Marcin), potem wstał i przyszedł sie przytulić do łóżka. Zasnęłam szybko i obudziłam się połamana (bo bestia się rozpycha) po dwóch godzinach. Bała sie, ze go obudze, więc posżłam spać do jego łóżka. No i takie wędróki ludów.:baffled:
Staś się obudził wczesnie, ale to pewnie dlatego, ze przechodzi trzydniówkę, gorzej śpi, marudzi, nie chce jeść. Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej.

Do góry