reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata oby wszystko dobrze się zakończyło- mam nadzieje że nie bedą robic pod górkę!!!
Bbakania zdrówka dla biednej Natalci :-(
Magdalenkakol oby Wojtkowi nic nie było... :tak:
Kasiau fajnie masz z tymi występami, już nie mogę się doczekac ;-)
Media dobrze, że m znalazł pracę... teraz będzie tylko lepiej :tak:
Marlenka dobrze, że zakup udany ;-)
Lilianka u nas teraz zaczęło lac :baffled::baffled:
Ewunia... no to życzę szybkiego rozpakowania ;-)

A ja własnie niedawno wróciłam z aerobicu... dzisiaj byłam już ostatni dzień, bo w czerwcu wyjeżdżamy i nie opłaca mi się płaci za cały miesiąc ;-) ale instruktorka zrobiła dzisiaj pożegnanie i dostałam grupowe zdjęcie i zrobiła dzisiaj test sprawnościowy... zajęłam pierwsze miejsce w każdej dziedzinie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-) ale się cieszę że forma już jest ok!!!

Życzę miłego wieczorku :-)

reklama
Mata - no dajcie spokój :eek:
Darunia gratuluje pierwszego miejsca i oczywiscie powrotu do formy:rofl2:
Bbakania życzę abyscie z Natalką szybko wyzdrowiały:-(
Magdalenkol Wojtusiowi zdróweczka
Kasiau ja wczoraj mialam wystep w przedszkolu u Fabiana i szczerze Ci powiem jak uslyszalam, Kocham Cię Mamo... itd... to łzy po policzku spłynęły ehh...

Moje dzieci już spią, m w wannie sie relaksuje, a ja na BB:-p:sorry: hehe

Dobrej Nocki życzę

Natalciu kochanie wracaj do zdrowka,ciocia cie o to prosi:tak:
Darunia,a instruktorka nie byla zazdrosna:-p
oczywiscie gratulacje z calego serca;-):tak:

Zdrówka dla dzieciaczków i cierpliwości dla Maty
niewiem dlaczego,ale Kasi post mnie rozbawil:-D

Mata trzymam kciuki za te poprawki

Lilianko ach te nasze chlopy,hahaha

Magdalenka oby tempka byla na zabki

Marysia sobie usypia,a ja nie moge sie nadziwic jakie mamy sloneczko za oknem:tak:

Mamoocik jak tam odstawianie Stasia?

Pełen sukces. :-)A u Ciebie w dalszym ciągu tez bez zastrzeżeń?

Darunia, gratulacje!:-)
Mata, nie dziwię sie, że się zdrowo wkurzyłaś.:wściekła/y:

Staś nadal marudzi, ale już nie wiem o co mu chodzi. Za to dla odmiany Wojtek ma zapalenie spojówek.:baffled: Ale chyba go nie swędzi, bo nie drapie oczek.

Mamoocik u mnie też rewelka,:-)
butlę to nawet sam trzyma i najważniejsze, że w nocy nic mu nie daję i jest ok.
Teraz zajęłam się nauką spania w łóżeczku - też są pierwsze postepy!
Wczoraj usypianie trwało ok. 30-40 min., a dziś już tylko 15min.!:-D

Darunia - gratulacje , kurcze zazdroszczę Ci formy - ale w pełni zasłużona i wypracowana!!!:-)

Mata - walcz o swoje!!!
Kasiau - ja to nie mogę się doczekać jak pójdę na jakiś występ do przedszkola!
Bbakaniu - trzymaj się dzielnie, oby Natala szybciutko wyzdrowiała!!!:tak:

Idę się chyba położyć, dziś cały dzień słabo się czuję - ciśnienie czy cuś?!;-)

Hej kobietki!:-)
Bbakania-duuuzo zdrowka dla Natalki i dla Ciebie!
Mata-i Ty tez zdrowiej!

Ja dzis wrocilam do domu dopiero o 20.00,przez rzadko jezdzace autobusy....Ach,jutro juz na szczescie piatek!:-)

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy, ale mi się grunt pod nogami pali, bo w niedzielę termin oddania pracy a tu taki ebuty... a pracę do druku dałam juz w sobotę... jutro podjedziemy i damy wybór, że albo do 12 nam poprawiają, albo mają oddać kase i jedziemy do konkurencji (gdzie dziś sie dowiedziałam, że takie rzeczy to oni od ręki robią i to taniej)...
dobrze, że teściówka ma jutro wolne, to podrzucimy jej małą i nie będziemy ze sobą ciągać... mąż może wolne wybierze (bidny, dzis pojechał na 4 rano i był do 16, jutro tez chce jechac szybciej, bo cos tam mu zostało do roboty i żeby mógł ze mną podskoczyć wyjaśniac tą sprawę)

a żeby było jeszcze lepiej, to przez moje choróbsko nie wyczułam, że mała kupkę zrobiła, miałam ja przebrać, ale mąż prace przywiózł no i zaczęłam ją sprawdzać... a małą przebrałam potem i okazało się, że pupkę ma mocno odparzoną :zawstydzona/y: a teraz co chwilę popłakuje :-(

Darunia Ty to masz kondycję :szok:

Mamoot a Staś to może przez ząbki taki marudny?

Mejdija gratuluje postępów w usypianiu :tak:

Spokojnej nocki mamusie

Witajcie kochane!
Ja w końcu mogę troche odetchnąć. Ostatnie dni były bardzo męczące mały ciągle płakał i dziś okazało się czemu (choć od 8 m-cy już się wyrzynały). Pogoda kiepska ale na balkonie też dobrze się śpi więc Jasio zadowolony :tak:. Ja za 4 dni wracam do pracy :confused2: i już mnie boli żołądek. Jasio jest rozkoszny i ciężko będzie mi go zaostawić na tyle godzin samego :-(
BBakania życze zdrówka Natalce ;-)
Mata mam nadzieje, że poprawią pracę i będziesz zadowolona ja tez bym nie popuściła :tak:
Darunia gratuluję 1-miejsca a przede wszystkim formy :-D
Ewunia szybkiego i szczęśliwego rozpakowania ;-)

spokojnej nocy :-)

dobry wieczór :-D
Aniknulko, biorę sobie Twoje słóweczka do serca ale tu na razie d*** ... ach niech już będzie ten czerwiec...
Bbakaniu, biedna Natusia, niech biedna dziecinka szybko wraca do zdrówka... wycierpi się biedactwo :-:)-(
Daruuuniu, gratulacje super kondychy :szok::-D:tak:
Mejdio, gratulacje postępów w usypianiu :-D
Mata, cholera, ale łachudry Cię załatwili, nie szczyp się i walcz o swoje!!! namęczyłaś się i nie pozwól aby to poszło wniwecz... trzymam kciuki że wszystko załatwisz pomyślnie :-) :tak:
Marlenka, ach Ty zakupoholiczko, dzień bez zakupów to dzień stracony :-D kurde u nas pogoda się spaskudziła i leje jak z cebra jedymy plus że się ochłodziło jest rześko :-D

reklama
Ewunia jak ja lubie takie rzeskie powietrze,wieczorkiem salon mi sie nagrzal teraz klikam przy otwartym oknie,az milo:tak:
Jutro lece na miasto(nic nie kupie:-D)potem jedziemy na plaze:tak:moze sloneczko mnie troszke liznie:-Di Marynia pierwszy raz pobawi sie w piasku:tak:
dzisiaj nalozylam maseczke z zielonej glinki(polecam) a Marysia tak fajnie na mnie patrzyla i obserwowala musialam sie do niej usmiechac zeby sie nie wystraszyla:-D

Aniknulko zycze udanego i bezbolesnego powrotu do pracusi:tak:

Mata ciekawa jestem co oni powiedza i czy zgodza sie na poprawki w tempie natychmiastowym,zycze powodzenie o trzymam kciuki:tak:

Milego wieczorku kochane:tak:

Do góry