reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U nas juz chyba lepiej z Wojtkowym choróbskiem. Dziś już tylko do 37,5 oC. Nawet wieczorem nie urosła. Tylko katar i trochę kaszlu. Chyba się kończy.
No jeszcze była kiepska, ale położyłam się spać przez 22.00 to się w miarę wyspałam.
zdrówka dla Wojtka to dzisiaj też wcześniej spać. Ja się zbieram do kąpanka....

reklama
gratulacje dla Oli kolejnego ząbka:-):-)
u nas już 6 jest 4 na górze i dwie jedyneczki na dole:-)

Magdziarko kolczyki super:tak:
Mamoot zdrówka dla Wojciaszka!!!

Aniknulka Mata oj te wasze pociechy charakterne:sorry2: mam nadzieję że wyrosną z tego:tak:

u mnie cała rodzinka śpi a ja oczywiście na bb:blink: ale zaraz zmykam do wyrka poczytać troszku:tak:

Melduję się, że zyję ;-)
nas tak zasypało, że wózkiem w zaspach bym tonęła, więc kolejny dzień siedzmy w domku :dry:
mała dzisiaj marudząca, aż samą siebie przechodziła, na wszystko płaczem reagowała, uśpienie znów stało sie wielkim problemem... (do tego znów mi się torebka stawowa przemieściła w nadgarstku :dry:)
Dobrze, że jeszcze żyjesz
13.GIF
widzę, że nie jestem sama :rofl2: czasem też staję na głowie bo Jasiek daje popalić :tak: życze Ci spokoju i odpoczynku (sobie też ;-))

Może z tym nadgarstkiem mam to samo co Ty? Poczekam na to prześwietlenie :tak:

Madziu kolczyki przepiękne

Magdziarko, kolczyki przesliczne:tak:. Masz bardzo fajne pomysły!

Mamoot, cieszę się, że choroba Wojtusia odpuszcza. Życzę Tobie i jemu spokojnej nocy.

Aniknulka, Mata...czyżby Wasze nadgarstki nadwyrężyły się także od dźwigania marudnych dzieciaczków:-(. Podziwiam Was dziewczyny. A ja czasami narzekam na mojego Krzysia...a przecież ogólnie nie jest najgorzej. Życzę wytrwałości.

Bbakania, udanego spotkania w żłobku. Mam nadzieję, że Tobie i Natalce się spodoba i nie będziesz musiała już dłużej szukać. My też jeszcze ciągle na etapie poszukiwań:tak:

reklama
Magdziarko kolczyki sa sliczne,piekne,cudne...juz nie moge sie doczekac az je dostane;-)Bransoletke pewnie,ze chce:-D
Kochana jestes:-)

Bbakania DOBRA
NOC,hihihi Nasz ty BB-owy Wesolku

Do góry