zdrówka dla Wojtka to dzisiaj też wcześniej spać. Ja się zbieram do kąpanka....U nas juz chyba lepiej z Wojtkowym choróbskiem. Dziś już tylko do 37,5 oC. Nawet wieczorem nie urosła. Tylko katar i trochę kaszlu. Chyba się kończy.
No jeszcze była kiepska, ale położyłam się spać przez 22.00 to się w miarę wyspałam.
reklama
gratulacje dla Oli kolejnego ząbka:-):-)
u nas już 6 jest 4 na górze i dwie jedyneczki na dole:-)
Magdziarko kolczyki super
Mamoot zdrówka dla Wojciaszka!!!
Aniknulka Mata oj te wasze pociechy charakterne mam nadzieję że wyrosną z tego
u mnie cała rodzinka śpi a ja oczywiście na bb ale zaraz zmykam do wyrka poczytać troszku
u nas już 6 jest 4 na górze i dwie jedyneczki na dole:-)
Magdziarko kolczyki super
Mamoot zdrówka dla Wojciaszka!!!
Aniknulka Mata oj te wasze pociechy charakterne mam nadzieję że wyrosną z tego
u mnie cała rodzinka śpi a ja oczywiście na bb ale zaraz zmykam do wyrka poczytać troszku
Dobrze, że jeszcze żyjeszMelduję się, że zyję ;-)
nas tak zasypało, że wózkiem w zaspach bym tonęła, więc kolejny dzień siedzmy w domku
mała dzisiaj marudząca, aż samą siebie przechodziła, na wszystko płaczem reagowała, uśpienie znów stało sie wielkim problemem... (do tego znów mi się torebka stawowa przemieściła w nadgarstku )
Może z tym nadgarstkiem mam to samo co Ty? Poczekam na to prześwietlenie
Madziu kolczyki przepiękne
joan-na
Fanka BB :)
Magdziarko, kolczyki przesliczne. Masz bardzo fajne pomysły!
Mamoot, cieszę się, że choroba Wojtusia odpuszcza. Życzę Tobie i jemu spokojnej nocy.
Aniknulka, Mata...czyżby Wasze nadgarstki nadwyrężyły się także od dźwigania marudnych dzieciaczków:-(. Podziwiam Was dziewczyny. A ja czasami narzekam na mojego Krzysia...a przecież ogólnie nie jest najgorzej. Życzę wytrwałości.
Bbakania, udanego spotkania w żłobku. Mam nadzieję, że Tobie i Natalce się spodoba i nie będziesz musiała już dłużej szukać. My też jeszcze ciągle na etapie poszukiwań
Mamoot, cieszę się, że choroba Wojtusia odpuszcza. Życzę Tobie i jemu spokojnej nocy.
Aniknulka, Mata...czyżby Wasze nadgarstki nadwyrężyły się także od dźwigania marudnych dzieciaczków:-(. Podziwiam Was dziewczyny. A ja czasami narzekam na mojego Krzysia...a przecież ogólnie nie jest najgorzej. Życzę wytrwałości.
Bbakania, udanego spotkania w żłobku. Mam nadzieję, że Tobie i Natalce się spodoba i nie będziesz musiała już dłużej szukać. My też jeszcze ciągle na etapie poszukiwań
reklama
marlena nad
:)
Magdziarko kolczyki sa sliczne,piekne,cudne...juz nie moge sie doczekac az je dostane;-)Bransoletke pewnie,ze chce
Kochana jestes:-)
Bbakania DOBRA
NOC,hihihi Nasz ty BB-owy Wesolku
Kochana jestes:-)
Bbakania DOBRA
NOC,hihihi Nasz ty BB-owy Wesolku
Podziel się: