reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam kochane:-)

My dzisiaj pospalysmy do 8 i do 8.30 baraszkowalysmy w lozku,pogoda sliczna wiec powoli zbieramy sie na spacerek.

Nad ranem mialam sen,ze zostalysmy zaproszone do Wawy przez Bbakania i tam mialaysmy wspolny obiad uwaga w jakiejs ,,Krakowskiej,,restauracji:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla Olenki,Dobrusi i Domisia,buzialki:-):-):-):-):-)

Smacznego dnia

Ostatnia edycja:
Marlenko ale miałas sen :-D:-D:-D

A ja Wam zapomiałam napisac, że wczoraj postanowiłam zrobic terapie strząsową mojemu mężowi i Dobrusi ;-) mam zamiar sama do "miasta" pojechać (autobusem niestety :dry:), no ale w każdym bądx razie mam zamiar wybyć, żeby nie było mozliwości szybkiego powrotu (czyt. żebym nie przyleciała na głośniejszy płacz ;-)) będzie ciężko, ale mam nadzieję, że mąż sobie poradzi i Dobrusia jakos to przeżyje. czas najwyższy, żeby uczyła się, że nie zawsze jest mama i trzeba jeść coś więcej niż cycek ;-)
mąż zobaczy jak to wesoło zajmowac sie marudzącą córką, a ja w tym czasie połażę sobie na spokojnie po sklepach :-p
mam tylko nadzieje, że nie będe miała wyrzutów sumienia :dry:

Mam nadzieje, że to nie był koszmar z bbakania w roli głównej :-D:-D:-D a tak na powaznie to zapraszam do Warszawy !!
Co prawda nie znam żadnej Krakowskiej Restauracji ale mamy Krakowskie Przedmieście :-);-)

oj sen naprawde dziwny mialam:-D:-D:-D
Matulka to moze byc dobry pomysl,daj znac jak sie zdecydujesz jestem bardzo ciekawa rezultatow:tak:

oj sen naprawde dziwny mialam:-D:-D:-D
Matulka to moze byc dobry pomysl,daj znac jak sie zdecydujesz jestem bardzo ciekawa rezultatow:tak:

juz mężowi to oznajmiłam, to mi na gg napisał :"bez problemu. W razie czego to przyjedziemy" :-D:-D:-D
sprawidzłam przed chwilą połączenia i prawdopodobnie nie będzie mnie około 6 godzin :szok::baffled: coraz bardziej sie zatanawiam czy ja to przeżyję :zawstydzona/y::sorry2:

witajcie:tak:

Ja tylko na sekunde...
Mata, dobrze zrobisz:tak: Pamietam jak ja wyskoczyłam na narty i mała z tatą została, Raj po prostu raj, odpoczełysmy od siebie:tak:

Paulinka mega marudna..., ale wiem dlaczego...
Mamy 2 zębolka:-)

wynalazłam naszą listę:

Ząbków brak:

Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz

1 ząbek:
Wojtuś
Marysia