reklama
marlena nad
:)
Witam kochane:-)
My dzisiaj pospalysmy do 8 i do 8.30 baraszkowalysmy w lozku,pogoda sliczna wiec powoli zbieramy sie na spacerek.
Nad ranem mialam sen,ze zostalysmy zaproszone do Wawy przez Bbakania i tam mialaysmy wspolny obiad uwaga w jakiejs ,,Krakowskiej,,restauracji
Wszystkiego najlepszego dla Olenki,Dobrusi i Domisia,buzialki:-):-):-):-):-)
Smacznego dnia
My dzisiaj pospalysmy do 8 i do 8.30 baraszkowalysmy w lozku,pogoda sliczna wiec powoli zbieramy sie na spacerek.
Nad ranem mialam sen,ze zostalysmy zaproszone do Wawy przez Bbakania i tam mialaysmy wspolny obiad uwaga w jakiejs ,,Krakowskiej,,restauracji
Wszystkiego najlepszego dla Olenki,Dobrusi i Domisia,buzialki:-):-):-):-):-)
Smacznego dnia
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
Marlenko ale miałas sen
A ja Wam zapomiałam napisac, że wczoraj postanowiłam zrobic terapie strząsową mojemu mężowi i Dobrusi ;-) mam zamiar sama do "miasta" pojechać (autobusem niestety ), no ale w każdym bądx razie mam zamiar wybyć, żeby nie było mozliwości szybkiego powrotu (czyt. żebym nie przyleciała na głośniejszy płacz ;-)) będzie ciężko, ale mam nadzieję, że mąż sobie poradzi i Dobrusia jakos to przeżyje. czas najwyższy, żeby uczyła się, że nie zawsze jest mama i trzeba jeść coś więcej niż cycek ;-)
mąż zobaczy jak to wesoło zajmowac sie marudzącą córką, a ja w tym czasie połażę sobie na spokojnie po sklepach
mam tylko nadzieje, że nie będe miała wyrzutów sumienia
A ja Wam zapomiałam napisac, że wczoraj postanowiłam zrobic terapie strząsową mojemu mężowi i Dobrusi ;-) mam zamiar sama do "miasta" pojechać (autobusem niestety ), no ale w każdym bądx razie mam zamiar wybyć, żeby nie było mozliwości szybkiego powrotu (czyt. żebym nie przyleciała na głośniejszy płacz ;-)) będzie ciężko, ale mam nadzieję, że mąż sobie poradzi i Dobrusia jakos to przeżyje. czas najwyższy, żeby uczyła się, że nie zawsze jest mama i trzeba jeść coś więcej niż cycek ;-)
mąż zobaczy jak to wesoło zajmowac sie marudzącą córką, a ja w tym czasie połażę sobie na spokojnie po sklepach
mam tylko nadzieje, że nie będe miała wyrzutów sumienia
marlena nad
:)
Mam nadzieje, że to nie był koszmar z bbakania w roli głównej a tak na powaznie to zapraszam do Warszawy !!
Co prawda nie znam żadnej Krakowskiej Restauracji ale mamy Krakowskie Przedmieście :-);-)
oj sen naprawde dziwny mialam
Matulka to moze byc dobry pomysl,daj znac jak sie zdecydujesz jestem bardzo ciekawa rezultatow
mata-kow
mama do kwadratu :)
oj sen naprawde dziwny mialam
Matulka to moze byc dobry pomysl,daj znac jak sie zdecydujesz jestem bardzo ciekawa rezultatow
juz mężowi to oznajmiłam, to mi na gg napisał :"bez problemu. W razie czego to przyjedziemy"
sprawidzłam przed chwilą połączenia i prawdopodobnie nie będzie mnie około 6 godzin coraz bardziej sie zatanawiam czy ja to przeżyję
A
Asiowo
Gość
witajcie
Ja tylko na sekunde...
Mata, dobrze zrobisz Pamietam jak ja wyskoczyłam na narty i mała z tatą została, Raj po prostu raj, odpoczełysmy od siebie
Paulinka mega marudna..., ale wiem dlaczego...
Mamy 2 zębolka:-)
Ja tylko na sekunde...
Mata, dobrze zrobisz Pamietam jak ja wyskoczyłam na narty i mała z tatą została, Raj po prostu raj, odpoczełysmy od siebie
Paulinka mega marudna..., ale wiem dlaczego...
Mamy 2 zębolka:-)
A
Asiowo
Gość
wynalazłam naszą listę:
Ząbków brak:
Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz