reklama
Helllołłł
A ja dzisiaj jestem połamana... Z racji nieobecności męża Olek spał ze mną, a Antek jak się obudził koło 5 tej , to tez go wzięłam. Przyjemnie jak jest takie zagęszczenie , cieplutko , ale spałam tak czujnie, ze się w rezultacie nie wyspałam. Moje towarzystwo baraszkuje na dywanie . Ja umyłam głowę i przysiadłam musze Olka zebrać do szkoły - denerwują mnie te zmiany i chodzenie na późniejszą godzinę. Wolałam jak Olek chodził na 8. No ale co - aby do lata....
Smacznych pączków.
A ja dzisiaj jestem połamana... Z racji nieobecności męża Olek spał ze mną, a Antek jak się obudził koło 5 tej , to tez go wzięłam. Przyjemnie jak jest takie zagęszczenie , cieplutko , ale spałam tak czujnie, ze się w rezultacie nie wyspałam. Moje towarzystwo baraszkuje na dywanie . Ja umyłam głowę i przysiadłam musze Olka zebrać do szkoły - denerwują mnie te zmiany i chodzenie na późniejszą godzinę. Wolałam jak Olek chodził na 8. No ale co - aby do lata....
Smacznych pączków.
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie:-):-):-) Ja już nie nadążam za moim dzieckiem jak jedną nockę ładnie prześpi to kolejna do bani. Nie wiem o co chodzi:-(. Dzisiaj zaś kilka pobudek. Wczoraj wieczorem nawet nie miałam jak do was zajrzeć bo Damian ogląda wieczorami jakieś filmiki. Kacper już isę przyzwyczaił chyba do przedszkola bo już rano tak nie marudzi. Za oknami biało, ale chodniki odśnieżone więc nie ma problemu żeby przejechać wozeczkiem. Tylko ludność tutaj nie przyzwyczajona do śniegu. Jak ja bym już chciała wiosnę poczuć.
A ta kwota za nianię to taka "lekko" przesadzona. Oszalała kobitka
Mamoot a może Wojciaszek przechodził trzydniówkę? Ale najważniejsze, że już jest lepiej. Jeszcze raz zdrówka dla Wojtusia
Aniknulka super, że z Jasiem po badanich wszystko w porządku. Teraz jeszcze tylko zadbaj o swój nadgarstek. Koniecznie sprawdź co tam sie dzieje
Kasiu gratuluję kolejnego ząbka Oleńce:-):-):-):-)
Magdziarko dobra i krótka wizyta taty. Zawsze to coś:-):-) Ach te kopytka odsmażane. Mniam. Pamiętam jak jeszcze byłyśmy w ciązy i napisalaś o odsmażanych kopytkach i jakiego smaka wtedy wszystkim narobiłaś;-);-);-);-)
Lilianka Nadusia ma spanie nie ma co. Pozazdrościć tylko. Ja to bym chciała tylko jedną taką 3 godz. drzemkę. U nas Kuba jak się pomyli to śpi max. 1,5godz. ale to naprawdę żadkość:-(
Bbakania mam nadzieję, że żłobek do którego sie wybierasz obejrzeć będzie tym którego szukasz. I problem będziesz miała z głowy. Trzymam kciuki. U mnie z Kubą od 2 dni tak samo jak u Ciebie:-( Nic nie można zrobić bo ciągle domaga się mojej uwagi. A było już tak fajnie. Mam nadzieję, że to chwilowy kryzys i szybko minieDzisiaj Natalka cały czas chciała żebym się Nią zajmowała. Nie odstępowała mnie na krok. Szok po prostu. Podobnie jak u Ciebie MATA I tak od 2-3 dni...Ciekawe co będzie jutro?
Musze się Wam pochwalic, że dzisiaj udało mi się znaleźc 3 nowe mini żłobki dla małej i jutro ide oglądnac jeden z nich i na rozmowe z właścicielką. Ten by mi najbardziej odpowiadał, bo jest 15 minut drogi od mojego bloku (spacerkiem). Jak dla mnie rewelacja.Musze poznac opiekunki, zobaczyc warunki i popytac o rózne rzeczy. Cena 1200zł z wyżywieniem.
U mnie też spóźnienie 2 tyg. Ale jakoś nawet przez głowę nie przleciała mi myśl o ciązy. Chociaż mogłoby i tak być. Najważniejsze, że @ jest;-)Ja równiez dołączam do grona @@@.. Tyle, że to dla mnie dobra wiadomośc, bo juz mi sie spóxniała ponad 2 tygodnie.
A co do nadgarstka to też pierwsze słysze - co się stało??!
A ta kwota za nianię to taka "lekko" przesadzona. Oszalała kobitka
U nas juz chyba lepiej z Wojtkowym choróbskiem. Dziś już tylko do 37,5 oC. Nawet wieczorem nie urosła. Tylko katar i trochę kaszlu. Chyba się kończy.
No jeszcze była kiepska, ale położyłam się spać przez 22.00 to się w miarę wyspałam.
Mamoot a może Wojciaszek przechodził trzydniówkę? Ale najważniejsze, że już jest lepiej. Jeszcze raz zdrówka dla Wojtusia
Aniknulka super, że z Jasiem po badanich wszystko w porządku. Teraz jeszcze tylko zadbaj o swój nadgarstek. Koniecznie sprawdź co tam sie dzieje
Kasiu gratuluję kolejnego ząbka Oleńce:-):-):-):-)
Magdziarko dobra i krótka wizyta taty. Zawsze to coś:-):-) Ach te kopytka odsmażane. Mniam. Pamiętam jak jeszcze byłyśmy w ciązy i napisalaś o odsmażanych kopytkach i jakiego smaka wtedy wszystkim narobiłaś;-);-);-);-)
Lilianka Nadusia ma spanie nie ma co. Pozazdrościć tylko. Ja to bym chciała tylko jedną taką 3 godz. drzemkę. U nas Kuba jak się pomyli to śpi max. 1,5godz. ale to naprawdę żadkość:-(
Daria wzięłam przykład z Ciebie z tym aerobikiem. Dzisiaj właśnie też idę:-):-):-) A z 6 weidera to ja już chyba 3 podejścia robiłam:-( i nigdy nie ćwiczyłam dłużej niż tydzień. A powiedz mi kochana czy te 4 kg które zrzuciłaś to odkąd zaczęłaś te ćwiczenia??Agusia super że byłaś na arobiku
A ja muszę się pochwalic że kończę jutro już tą aerobiczną 6 weidera!!! Ale się cieszę!!!
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam!
Gratulacje dla Dominisia i Olci z okazji 8 miesięcy
Gratulacje dla Dominisia i Olci z okazji 8 miesięcy
rówieśniczka Dobrusia
U nas nocka nawet ładna, mała coraz mniej sie wierci, za to pobudka przed 6 (im później ja kładziemy, tym wcześniej wstaje )
mała zalicza pierwszą drzemkę, więc ja hop na bb
Aniknulka ja od czasu ciąży mam problemy z nadgarstkeim, 2 razy miałam nastawiany i na koniec mi właśnie jeszcze torebka stawowa sie przemieściła, ale na to nie ma sposobu, trzeba poczekac aż wróci na miejsce (tak w każdym bądx razie mówił kręgarz, do którego jeździłam, a to gościu, który się zna, trzecie pokolenie w rodzinie, które sie kręgastwem zajmuje, a ostatnio jeszcze jakies kursy robił). A nie masz kręgarza w okolicy? Ale takiego dobrego, bo ten "mój" delikatnie dotyka i jak wie, że nic nie zdziala albo może zaszkodzić, to tylko mówi gdzie z tym się wybrać może to tylko cos Ci przeskoczyło i wystarczy nastwawić mnie ten nadgarstek mocno nie boli, najbarzdiej jak mała nosze, a że domaga sie ciągłego noszenia na rękach, to jedną ręka trzymam 9-10 kilowego klocka, a druga działam, więc sie nie dziwię, że przeciążyłam nadgarstek a jak miałam wystawiony, to nie mogłam ruszać prawie ręką
Magdziarko ale szalejeszz tą biżuterią a różowe kolczyki cuuudne naprawdę i pisze to mimo że nie noszę kolczyków i nie przepadam za różowym ;-)
Agusia no to Ci synek atrakcje szykuje co drugą noc może to ząbki
Ja już po porcji pączków i ciągle sobie obiecuję, że to ostatni ale Wy to możecie jeść, więc smacznych pączków
miłego dnia babeczki ;-)
mała zalicza pierwszą drzemkę, więc ja hop na bb
Aniknulka ja od czasu ciąży mam problemy z nadgarstkeim, 2 razy miałam nastawiany i na koniec mi właśnie jeszcze torebka stawowa sie przemieściła, ale na to nie ma sposobu, trzeba poczekac aż wróci na miejsce (tak w każdym bądx razie mówił kręgarz, do którego jeździłam, a to gościu, który się zna, trzecie pokolenie w rodzinie, które sie kręgastwem zajmuje, a ostatnio jeszcze jakies kursy robił). A nie masz kręgarza w okolicy? Ale takiego dobrego, bo ten "mój" delikatnie dotyka i jak wie, że nic nie zdziala albo może zaszkodzić, to tylko mówi gdzie z tym się wybrać może to tylko cos Ci przeskoczyło i wystarczy nastwawić mnie ten nadgarstek mocno nie boli, najbarzdiej jak mała nosze, a że domaga sie ciągłego noszenia na rękach, to jedną ręka trzymam 9-10 kilowego klocka, a druga działam, więc sie nie dziwię, że przeciążyłam nadgarstek a jak miałam wystawiony, to nie mogłam ruszać prawie ręką
Magdziarko ale szalejeszz tą biżuterią a różowe kolczyki cuuudne naprawdę i pisze to mimo że nie noszę kolczyków i nie przepadam za różowym ;-)
Agusia no to Ci synek atrakcje szykuje co drugą noc może to ząbki
Ja już po porcji pączków i ciągle sobie obiecuję, że to ostatni ale Wy to możecie jeść, więc smacznych pączków
miłego dnia babeczki ;-)
reklama
Ja też się witam :-)
niestety nie odpisuję każdej bo mi zaraz głowa pęknie mały wyje cały czas teraz wsadziłąm go do łóżeczka (wyrodna matka) ale już ręce mi opadają. Dałam Ibufen ale nic nie daje. jestem zła całą noc ze mna wstałam połamana, nici z opiekunki (będzie dalej pilnować tego dziecka) jakoś ten dzień mnie dobija od samego rana
sorrki dziewczyny wpadnę później bo zaraz wysiądę
mam nadzieję, że będziecie miały lepszy dzień
niestety nie odpisuję każdej bo mi zaraz głowa pęknie mały wyje cały czas teraz wsadziłąm go do łóżeczka (wyrodna matka) ale już ręce mi opadają. Dałam Ibufen ale nic nie daje. jestem zła całą noc ze mna wstałam połamana, nici z opiekunki (będzie dalej pilnować tego dziecka) jakoś ten dzień mnie dobija od samego rana
sorrki dziewczyny wpadnę później bo zaraz wysiądę
mam nadzieję, że będziecie miały lepszy dzień
Podziel się: