reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczyny mam stracha, bo mała się przeciąga, niedługo pewnie będzie chciała cycaś, a u mnie susza prawie :baffled: jak jutro też tak będzie, to będe już portkami trzęsła :baffled: mała nie umie z butli ciągnąć (avent cos jej też nie podchodzi, ale robiłam dopiero jedno podejście), co ja zrobię, jak w cyckach nic nie będzie, a mała nie będzie chciała nic innego :confused:

Marta nie masz pokarmu bo masz stresy ...tak myslę. A mała jak będzie głodna zje z tej butelki uwierz mi na słowo!

A ja siedzę bo czekam na mężulka juz ok 18 przekroczył granicę więc niedługo będzie w domu( niedługo = 1-2 w nocy):-D

Mata ja mam butelkę NUK i mały odrazu umiał z niej pic- nie maił zadnego problemu- smoczek jest bardzo delikatny- mam 2 butelki tej firmy- do mleka i do herbatki i mały daje rade ;-)

Magdziarka ta lista to ciekawa sprawa- nie rezygnuj ze swojego pomysłu ;-) a zamiast wieku kazdej mamy napisz daty urodzenia- kazdy sam sobie policzy ile mamusia ma wiosenek :tak: a i o urodzinach każdej z nas bedziemy wiedziały:tak: takie moje skromne zdanie :-)

Dziewczyny a ja wam powiem jakie u mnie pracowite dni się zaczynają. Idę na angielski dwa razy w tygodniu wtorek i piątek( jest za darmo z Unii dla nauczycieli to szkoda nie skorzystać, poza tym męża siostra na stałe mieszka w Londynie i coś się świeci z jej facetem - rodowitym Anglikiem to ja z nowym członkiem rodziny nie będe miała jak pogadac) no... Poza tym Olek angielski raz w tygodniu, Olek basen, Antek basen i z mężem będę chodziła na siłownie i co????nie starczy mi chyba tygodnia!!!!:szok:

Maść Emla stosowałam kiedyś na sobie..działa ale na Antosiu nie stosowałam!
No Madziu mam okazje wypróbować czy nauka nie idzie w las no właśnie zastanawim sie nad kupnem jej kurcze boje sie że bedzie miała jakieś uczulenie szkoda że nie macie doświadczenia z ta mascia poszukam może coś w necie bedzie

Ostatnia edycja:
reklama
biedroneczko przepraszam jeśli cię uraziłam
Mata u mnie Mikołaj pije z awenta od początku ale kiedyś przeglądałam allegro i znalazłam tam buteleczki ze smoczkiem który był zbliżony kształtem do sutka zdaje mi się że nazywały się lovi ale nie jestem pewna zaraz poszukam ci tego i prześle linka przez gadu

Do góry