reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko to daj mi swojej energii troszkę ;-) po tym panienskim taka padnięta jestem, bo jak wróciłam to ''rozmawiałam'' :-D:-D:-D z Ł do 3 nad ranem :-)

reklama
patyczku ale u nas jest już taka tradycja ja też z tym walczyłam i na darmo ale powiem Ci ze ludzie na chrzcinach dużo nie wypiją u mnie na 30 ludzi poszło 2 butle 0,7 i podobno wszędzie tak jest przeważnie więc spokojnie

No własnie te ostrołęczaki kurpiowskie. Ciagle o wódzie. Spróbuje zawalczyć a co mi tam.

Patyczku powodzenia i trzymam kciukasy mi się to nie udało kurpsiaki psijaki :-D
Daruniu to zaszalałaś sobie troszeczkę :tak:
Mata być może że jakieś uczulenia :confused:

dziewczyny postanowiłam założyć listę czerwcowych mam. Dopiero ja tworzę, korzystając z danych z tku Poznajmy się. Jeśli zabraknie waszych danych piszcie tutaj( ja to wykasuję)a ja uzupełnię!

Maajka

Imię: Magda
Miejsce zamieszkania: Belgia
Mąż/partner
Dzieci:
Zawód:

pestka

Imię: Karolina
Miejsce zamieszkania: Police niedaleko Szczecina
Mąż/partner: Grzegorz
Dzieci: Córcia Oliwia 4 lata
Zawód:

Głuszek
Imię: Kasia
Mąż/partner: mężatka od 6 lat,
Dzieci:Marysia 2 lata
Zawód:

Mamoot
Imię: Monika
Miejsce zamieszkania: Warszawa
Mąż/partner: Marcin pracuje na politechnice i w małej firmie
Dzieci: Wojaciaszek ur w czerwcu 2006 i Staś ur w czerwcu 2008
Zawód: Pracuję w inżynierskiej firmie i zajmuję się ochroną środowiska.

Agacina
Imię: Agata
Mąż/partner:
Dzieci:
Zawód:

Milkaaa

Imię: MonikaWiek:31 lat
Miejsce zamieszkania:
Mąż/partner: 12 lat po slubie
Dzieci; Agatka , Jagódka
Zawód:

Magdalenkakol

Imię: Magda
Mąż/partner:
Dzieci:Zawód:

Joaś
Imię: Joanna
Miejsce zamieszkania: warszawa
Mąż/partner: mężatka od 7 lat
Dzieci: Marcinek lat 5, Karolka trzy lata,
Zawód:

Ostatnia edycja:
A własnie Magdziarko ktos juz Ci obiecał ze wysle ten katalog? Bo ja mam go- znalazłam go w mojej skrzynce pocztowej ;-)

Mata a wiesz takie krostki mogą byc tez od ''cyca'' jak sie styka z buzką małej- no i skóa sie poci, my tez takie krostki czasem mamy.

Biedroneczko skarbie nie chcę być wredna ale w kleje ci na główny wątek regulamin
Umieszczam regulamin( w zasadzie dla nowych osób) który zaakceptowałyście:

1. Nowe mamy proszone są o przedstawienie się na wątku Poznajmy się
2. Główna dyskusja toczy się na wątku Czerwiec 2008
3. Nowe wątki zakładają jedynie dziewczyny z Czerwca 2008 osoby z zewnątrz będziemy ignorować i usuwać ich wątki
4. Dostęp do wątków zamkniętych i można otrzymać po przynajmniej miesięcznej aktywności na forum i napisaniu 100 postów
5. Korzystamy z opcji edytuj, Jeśli po wysłanym przed chwilą poście, chcemy go uzupełnić. Nie piszemy jednego postu pod drugim.( a ja tak robię często )

Jeśli chcecie dodać coś do regulaminu lub coś zmienić piszcie do Joanny lub d
a chodzi mi dokładnie o 5 punkt jego ja wiem ze starasz się uzyskać 100 postów no i wyszłam na wredną małpę przepraszam :zawstydzona/y:
JOLU powiem ci szczerze że nie zalezy mi już az tak bardzo na 100 postach poniewaz dzieki Madzi moge wstawiać swoje zdjęcia na ogólnym forum a o tym edytuj dopiero teraz sie dowiaduje że tak można powiem ci szczerze że ja nie za bardzo umiem śmigac w tych komputerach i nawet jak czytałam ten punkt wczesniej to nie wiedziałam o co chodzi dopiero teraz skumałam co oznacza ten 5 punkt
a ide na szczepionkę w poniedziałek dziewuszki szłyszałyscie o tej maści Emla znieczulajacej miejsce szczepienia czy juz korzystałyście z niej

reklama
jak chcecie dziewczyny...mi wszystko jedno ...dane wzięłam z wątku Poznajmy się (porzeszukałam go od poczatku do końca)Może być na zamknięty...to jak na zamknięty to przeniosę.

Do góry