Biedroneczko skarbie nie chcę być wredna ale w kleje ci na główny wątek regulamin
Umieszczam regulamin( w zasadzie dla nowych osób) który zaakceptowałyście:
1. Nowe mamy proszone są o przedstawienie się na wątku
Poznajmy się
2. Główna dyskusja toczy się na wątku
Czerwiec 2008
3.
Nowe wątki zakładają jedynie dziewczyny z Czerwca 2008 osoby z zewnątrz będziemy ignorować i usuwać ich wątki
4. Dostęp do
wątków zamkniętych i można otrzymać po przynajmniej miesięcznej aktywności na forum i napisaniu 100 postów
5. Korzystamy z opcji
edytuj, Jeśli po wysłanym przed chwilą poście, chcemy go uzupełnić. Nie piszemy jednego postu pod drugim.( a ja tak robię często )
Jeśli chcecie dodać coś do regulaminu lub coś zmienić piszcie do Joanny lub d
a chodzi mi dokładnie o 5 punkt jego ja wiem ze starasz się uzyskać 100 postów no i wyszłam na wredną małpę przepraszam ![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
JOLU powiem ci szczerze że nie zalezy mi już az tak bardzo na 100 postach poniewaz dzieki Madzi moge wstawiać swoje zdjęcia na ogólnym forum a o tym edytuj dopiero teraz sie dowiaduje że tak można powiem ci szczerze że ja nie za bardzo umiem śmigac w tych komputerach i nawet jak czytałam ten punkt wczesniej to nie wiedziałam o co chodzi dopiero teraz skumałam co oznacza ten 5 punkt
a ide na szczepionkę w poniedziałek dziewuszki szłyszałyscie o tej maści Emla znieczulajacej miejsce szczepienia czy juz korzystałyście z niej