reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Darunia u mnie tez zadnych objawow a jak pada tak jak dzis to nawet nie puchne:-)no ale pocieszam sie ze jak sie cos zacznie to przynajmniej nie przegapie:laugh2::laugh2::laugh2:
u mnie termin z OM byl we wtorek a z usg jest w sobote...a na ktg tez ide w poniedzialek przynajmniej tak powiedziala polozna ale do niej tez w poniedzialek wiec moze sie cos zmieni...
a po za tym to lenia mam strasznego..moze nawet bym cos porobila bylebym mogla przy tym siedziec:-p

Daruunia mnie też rozbawiłaś.
Ja w pierwszej ciąży tez nie miałam objawów .
Ja tez z moją ginką zobaczę się dopiero za 6 tygodni po porodzie , co do szpitala to nikogo tam nie znam i nigdy tam nie byłam bo małą w innym rodziłam ale wtedy jak miałam czas z mężem to byliśmy w szpitalu przed porodem zobaczyć co i jak a teraz to on nie ma czasu a jak jest to ten czas się inaczej wykorzystuje więc lecę w ciemno , no chyba, że przenoszę to będą wędrówki

Wilmek fajnie masz ze u Ciebie pada- u nas słońce świeci, a jak szłam do sklepu to mi oczywiscie gorąco było :baffled: wczoraj cos niby w nocy padało- ale ja skutków deszczu nie odczułam :crazy:

Joanno ta wizyta to taki dość specyficzny patronaż był :-D była u nas pielegniarka środowiskowa ale do pani doktor sami sie musieliśmy udać:-D

Dzięki najwyraźniej mi się nudzi
Miałam sprzątać kuchnię ale mam chrześniaka i teraz ogląda bajki , był szwagier i sobie pojechał a wena do sprzątania jak na razie mnie opuściła. Najbardziej lubię sprzątać jak jestem sama :-)

Cześć brzuchatki! Ja się jeszcze toczę:crazy: pogoda na szczęście dziś dla mnie łaskawa, przyjemny chłodek, słońca brak:tak: i nawet kostki u nóg mi widać :tak: piszecie o jakichś czopach (;-)) a u mnie ani widu ani słychu o takowym delikwencie :zawstydzona/y: troche śluziku białego i to wsio;-) Majka dziś spokojniejsza, mniej się rusza, chyba czuje presje z mojej strony że już chce ją wypchnąć :-D troche sprzątnełam łazienkę, odkurzyłam i przespałam caaałe popołudnie :-) położyłam się o 13 a obudziłam z pół godziny temu:zawstydzona/y: ciekawe co ja będe w nocy robić :-D no nic, idę warzywka na patelnie z ryżem zrobić potem jakieś pranko i meczyk ;-)

reklama
U mnie przymusowy przypływ energii- Ł wrócił z pracy to dałam mu jeśc, poweidział ze przed 18-stą wpadną znajomi na niedługo a potem jedziemy wszyscy do następnych znajomych- a to ze jestesmy po remoncie to znajomi beda chcieli zobaczyc mieszkanko i musiałam umyc podłogi, naczynia po obiadku, kurze poscierac itp... a wczoraj przeciez sprzatałam- a jednak sie uzbierało :baffled: no cóż- ale juz jest czysto ;-) ide wyprasowac jakiegos xxxl ciucha na wieczór :-):-):-)

Do góry