reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny, gadalam z ginem. Ok 20 mam byc w szpitalu na badaniu. Z torba. Okaze sie czy tam zostane czy nie. Zalezy od stanu szyjki, ewentualnego rozwarcia i ilosci wod.
Dam znac dla Behemott. Buziaki

reklama
To trzymam za ciebie Joaś kciuki. Mam nadzieje ze wszystko będzie jak najlepiej!!!!!!! No i czekam na wiadomość:-)
A tylko co o tobie myślałam

Joaś trzymaj się zdrowo i dzidzię przywieź zdrową :-)
Ja już bym chciała pojechać i urodzić bo akurat mam kierowcę pod ręką i brzuchol mi wisi tak nisko że hej
Jeszcze mama mnie męczy bo przysłała mi mmsa - zdjęcie babki z pracy która urodziła dzidzię w sobotę

Ostatnia edycja:
Kasiu sliczny avatarek :-)
Joas trzymam mocno kciuki wracaj szybko z maluszkiem:-)
a ja przespalam cale popoludnie..zadnego ze mnie pozytku nie ma:-p:-p

Witam kochane.Dziekuje za gratulki i pozdrowienia:-):-):-)

Wieczorkiem opisze jak było.ale zapis porodu w książce jest taki:
-7;50 przyjecie pacjentki do pokoju rodzen
-7;52 odejscie wód
-7;58 parcie
-8;00 urodzenie dziecka
-8;20 łozysko
-9;00 prysznic

I maz był przy mnie-przecinał pepowine.:-):-)

I najlepsze-zero popekania i siedze cała pupą.
Ale i tak w miedzyczasie zdażyłam sie pokłócic z połozna o znieczulenie--;-);-)
Czujemy sie super.Buziaki.

Witam kochane.Dziekuje za gratulki i pozdrowienia:-):-):-)

Wieczorkiem opisze jak było.ale zapis porodu w książce jest taki:
-7;50 przyjecie pacjentki do pokoju rodzen
-7;52 odejscie wód
-7;58 parcie
-8;00 urodzenie dziecka
-8;20 łozysko
-9;00 prysznic

I maz był przy mnie-przecinał pepowine.:-):-)

I najlepsze-zero popekania i siedze cała pupą.
Ale i tak w miedzyczasie zdażyłam sie pokłócic z połozna o znieczulenie--;-);-)
Czujemy sie super.Buziaki.

:szok:Limba nie wiem czy śmiać się czy bać:-D Zazdroszczę Ci kobieto normalnie!!!
Super że już jesteś spowrotem, express mamuśka z Ciebie!!!! No i buziaki w stopkę dla Adasia!!:-):-)

Wilmek dzięki
Flexy my też tak będziemy miały od momentu przyjęcia na oddział bo trochę czasu nam zajmie dojechanie do szpitala :-) Od progu szpitala może być też tak ekspresowo :-)

Witam kochane mamusie!
Nareszcie mam laptopa i mogę zajrzeć do Was. Sporo się wydarzyło. Na początku gratuluję wszystkim kolejnym mamusiom urodzonych dzieciaczków:-):tak::-)

Szczególne fratulacje dla Pani prezes Magdziarki:-D:-D:-D
Dziękuję za wklejenie zdjęć.
Apropos zaraz wkleję na zamknięty parę fotek Jasia

Joasia Mati rzeczywiście śpi jak król, mój Jasio niestety woli mieć rączki na wierzchu poza tym przesypia tak jak Twój 2-3 godz później godzina karmienia z obu piersi (w między czasie ze 3 zmiany pieluszek). Śpi w wózeczku przy naszym łóżku (jest mi łatwiej a i mąż pobuja maluszka i mam chwilę dla siebie)

Limba zazdroszczę kochana tak szybkiego porodu :tak: mam nadzieję, że mój następny będzie szybszy:-D

Kochane mamusie w dwupaku - życzę zdrowia i szybkich porodów a'la Limba :-D hihi

Pozdrawiam i będę wpadac na forum o ile Jasio pozwoli
Buzialki:-D

reklama
Kasia oby oby!! chyba każda z nas marzy o takim szybkim porodzie:tak: daleko masz do szpitala? bo ja tak teraz myśle że na spokojnie bez korków i przebijania się przez katowice mam 20min, nie chce myśleć co będzie jak będą godziny szczytu:baffled: to chyba wtedy faktycznie jak Limba będzie express :szok:
Aniknulka wpadaj i pisz jak sobie z Jasiem radzicie!!

Do góry