reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Flexy mnie od szpitala dzieli parę ładnych kilometrów ale się tym nie stresuję - po prostu o tym nie myślę. Do tego szwagier z 15 minut potrzebuje żeby do mnie dojechać więc ...jeszcze lepiej. Do samej stolicy mam 20 km i kawałek jeszcze do szpitala , a tam , zdążymy. Pogoni nas nad ranem gdzieś o 3 to jeszcze będzie luźno na ulicach. Ja to się śmieję bo jutro piątek 13stego , a ta moja pierwsza urodziła się w tłusty czwartek to drugie też może będzie chciało być oryginalne. :-):-):-):-)

reklama
Limba no niezly express:-) tez tak chce;-)ale przy pierwszym dziecku to nie licze na to za bardzo...chociaz mojej kolezance zajelo ostatnio 2godz wiec moze;-)
do szpitala mam jakies 10min w nocy 20-30 w dzien wiec chyba nie tak zle...

Joas zycze powodzenia
Limba gratuluje porodu dzielna z Ciebie kobietka
Aniknulko wpadaj na forum jak najczesciej czekamy na relacje z opieki nad JASIEM:tak:

Powiem Wam że nie jest lekko (ale kto powiedział że będzie?)
Jasio często robi kupki (już żółte) pieluchy idą paczkami :-D a jaki ma apetyt za jednym razem musi opędzlować dwie piersi. Z początku bardzo się denerwował, bo chciał dużo i szybko a mi pokarm leciał powoli. Teraz piersi się wyrobiły i jest już lepiej.
Mały jak się naje to śpi 2-3 godziny. W nocy nawet daje pospać ze 2-3 godzinki więc na razie jakoś funkcjonuję choć często korzystam jak śpi w dzień i też kimam. Ogólnie to uwielbia się kąpać i wyciągać. Nie lubi jak go zawijam w rożek (tylko go tak karmię) a i poducha się przydała. Na razie nie narzekam choć miałam wczoraj małego baby bluesa ale przeszło. Cieszę się swoim maleństwem oraz Waszymi dzieciaczkami. Mój M zmienił się nie do poznania (ale nie będę go chwalić bo podobno facetów się nie chwali) najważniejsze, że pomaga przy małym żebym mogła odpocząć no i większość domowych obowiązków spadło na niego. Powiem Wam, że dochodze do siebie
Buziaczki i w miarę możliwości będę Was odwiedzać

Aniknulka - witajcie

Limba - ale skurcze mialas jakies wczesniej?? u mnie w ksiazce nei pisza takich szczegolowych rzeczy jak prysznic itp
pisza tylko - pierwszy okres porodu - tyle, drugi okres porodu - tyle, wody - czyste lub wpisuja kolor i to wsjo

ja mam do szpitala cale miasto przejechac - z 30 minut lamiac przepisy ruchu drogowego - mam nadzieje ze rozpoznam wczesniej ze zaczal sie porod - bo sobie nie wyobrazam nawet takiej sytuacji - dzieci odwiezc jeszcze do szwagra trzeba...nawet sie nei stresuje...

reklama
Do góry